סבב הרגשה

סבב הרגשה

אני לא יודע לזהות מה עובר עלי בימים האחרונים אני מנותק מיחבריי כועס ורוצה לעזוב את מרכז יום בו אני מטופל אני יודע שזו תהיה טעות אבל כבר אין לי חשק ללכת לשם אני ממש תקוע בין שמיים לארץ מקווה שאלוהים ישמור עלי בכל דרך שאבחר

naturegirl2

New member
תהייה לגבי המרכזים..

נראה לי שהמרכזים האלה... האמת היא שחשבתי על זה...הרי יושבים מתארים את התחושות עם הסם בלי הסם וזה מחזיר אותך לאותו מקום ממנו אתה מנסה לצאת ..... וזה מעורר גירויים...נראה לי שזה רק מחריף....כי במקום לשכוח רק נכנסים עמוק יותר

מי אמר שצריך לשכוח?

זה לא מה שעשינו בעצם כשהשתמשנו? בכל פעם שעישנתי או לא חשוב מה לקחתי, עשיתי את זה בשביל לא להתמודד עם מה שאני מרגישה. שאכטה אחת או שתיים והכל נצבע בוורוד ובצבעי פסטל נוספים... אחרי כמה שעות, שוב הצבעים דעכו והרגשות צפו, והנה לך מעגל קסמים.. מרכז יום, לפחות זה שאני נמצאת בו, לא מבקש ממני לתאר את התחושות שהיו לי עם הסם... להיפך, מבקשים ממני להרגיש כאן ועכשיו, לבדוק ולתאר עד כמה שאני יכולה את מה שקורה לי ממש באותו רגע.. הם קוראים לזה "להביא את עצמך". חשבתי קודם שאני מביאה את עצמי, אלא שעשיתי את זה מהראש.. אפילו לבכות היה לי קשה, למרות שכל מה שרציתי באמת באותו רגע היה ליילל כמו תינוקת ולהתחבק עם כולם.. זה שיצאתי מהמקומות האלה בעזרת הסמים, זה משהו אחד וזה לא ממש חכמה את יודעת.. עכשיו זה הזמן להתמדד עם מה שאני מרגישה בלי סמים.. קשה לאללה.. להיחשף, להתפשט, להיות באמת.. אבל כמה קשה ככה אמיתי, וככה מצמיח לגובה. ואני.. אני רק בתחילת הדרך
אוהבת

נקי - אוהבים אותך../images/Emo24.gif

נתראה בבוקר, כי בטח יש לנו על מה לדבר, ובינתיים.. תמשיך לבוא - יקרו לך דברים טובים
יותר ממני שלא יודעת לזהות מה עובר עלי באמת בימים האחרונים? מי כמוך רואה אותי מתפרקת... מתרסקת כל יום מחדש, חבולה ופתועה נפשית, אדישה ואפאטית, והכי לא נעימה בעולם, ובכל זאת.. עוד יום עובר.. ואני עדיין נקייה, ובכל יום כזה נולד עוד חלק של תקווה שהכל יהיה עוד יותר בסדר, כי יש לי אתכם, תומכים ועוטפים, מחבקים ואוהבים - על אמת, יותר ממה שאני מסוגלת לתת לעצמי אני מקבלת מכם. מצטרפת לתפילה שלך, ומאחלת שאלוהים ינחה אותך לבחור במה שאתה צריך. אמן! אוהבת

נעממי5

New member
נקי?! תזהר שלא תתלכלך ממי....

התחלת תוכנית טיפולית שלקחת על עצמך, כל הכבוד . אני מציעה לך ש תיתן הזדמנות נוספת לעצמך, ולא לאף אחד אחר... מאוד מאוד עייפה, בבוקר מבטיחה לחזור אלייך...

../images/Emo24.gifנקי ורק להיום../images/Emo24.gif

חבר יקר קודם-כל אתה במקום הנכון,והדבר הנכון הוא להישאר,המכור בדרך כלל לא מסיים את מה שהתחיל, ברגע שהוא נכנס למסגרת כל-שהי ויוצאים לו מ"ס נוצות מרגיש שהוא יכול,אל תיתן לראש להתעות אותך,מיניסיון. כולם חובים את מאיסת השיגרה ומהר מאוד לא מוצאים תוכן,חבר יקר אנחנו מכירים,חשוב לי להגיד,שהכפת לי ממך. בעיקרון תמיד הפשר לחזור אחורה,ושוב מניסיון,יהייה יותר קשה אחר-כך,לא מין הסתם אומרים בתוכנית תמשיך לבוא. הבטחה לי אלייך ככל שתמשיך לבוא,אתה תבחין שעשיתה את הצעד הנכון,אם זה מנחם גם אני עובר תקופה קשה, והראש מספר לי למה שוב אני צריך את זה,היום בוודאות אני יודע,שאני צריך את המקום,כמו שאתה צריך את המקום, לפחות בשליו הריאשוני,אז חבר יקר תמשיך לבוא, אוהב אותך חברך.

למעלה