סבב שמלות

michalul

New member
סבב שמלות

יש לי 2 אופציות שבהן מצאתי את שאהבה נפשי...ועוד אחת כי כולם מדברים עליה סלון לני דוד חצבני נינה דבש. הבנתי שמדידות ראשונות הם כשעה. האם יש לכם עוד "אתרים" שכדאי "לעלות אליהם לרגל"?

michalul

New member
לגבי מחירים

האם זה נכון שלחורף המחירים זולים יותר? אם כן, האם הם מציגים זאת במחירון חורף או שצריך להתמקח??

אין דבר כזה "מחירון חורף"

הרי אין מחירים רשמיים שמוצגים על השמלות. אני מניחה שאפשר להתמקח.

michalul

New member
../images/Emo178.gifלמה התחום הזה כל כך פרוץ?

במקרה הכי "גרוע" אני אלך לתופשת שתתפור לי משהו בסגנון של מה שאהבתי. הבנתי שחנה פרנקו תותחית

BarbieDoll4ever

New member
בנוגע למחירים - קצת info

דוד חצבני - מאוד יקר. קחי בחשבון שקיים סיכוי טוב ש"תנעלי" על שמלה כלשהי שתמדדי אצלו, לא תוכלי להרשות אותה לעצמך, וכל שמלה אחרת תדמה בעינייך כפשרה.... נינה דבש - מחירים סבירים ביותר. אישה מקסימה. אם את מתחברת לסגנון - לכי על זה! פרט לזאת, היא מאוד גמישה ותוכל לשנות ולענות על כל בקשה שלך (כמעט). על סלון לני מעולם לא שמעתי. בנוגע לאופציית התופרת, קחי בחשבון שזה לעולם לא יהיה "ממש זה", אך זו דעתי הפרטית בלבד - אני מעדיפה שקט נפשי.

BarbieDoll4ever

New member
אם מלחיץ אותך - הימנעי

ראיתי שמלות שנתפרו אצל תופרת, הכלות נראו בהן יפות ללא ספק, אולם - זה לעולם לא אותו הדבר. כמובן שזה מאוד תלוי איזו תופרת, אך הבטחון שבהזמנת שמלה מבית עסר מסודר ובעל מוניטין חשוב בעיני יותר מאשר החסכון הכספי (וכמובן שלא צריך להתפרע עם הסכום! יש שמלות מקסימות במחיר סביר בהחלט גם בחנויות מעצבים).

navit18t

New member
אז הגזרן שהיה אצל התופרת שלי

עבד אצל נעמה וענת ברעננה והוא על הפנים מבחינת התופרת שלי ששואפת לשלמות. ונעמה וענת נחשבות ברעננה

michalul

New member
מה זה מאוד יקר?

מקסימום אני אבחן את הקולקציה הקודמת שלו. חוץ מזה שהמליצו לי לנסות אצלו אפילו רק בשביל המדידה. יש לכם עוד שם של מחירים סבירים ואיכות טובה?

navit18t

New member
ממליצה לך על התופרת שלי

גילה לרום, אתמול הייתי במדידה שלישית והיה לה גזרן שהיא הביאה לתגבורת והוא לא עשה את העבודה לשביעות רצונה על השמלה שלי היא פיטרה אותו ותפרה לי שמלה חדשה !!!!!!!! אני מעריכה אנשים כאלה, אלה אנשים שהפרפקציוניסטים שולט אצלהם אז את מוזמנת אליה היא יושבת ברעננה

batz6

New member
חחחח תתפלאי

אצל אפרת קליג היא הציגה לי מחיר קיץ ואחרי תחנונים ירדנו למחיר חורץ "כהנחה" מסתבר שהתופרת והמעצבת מזיעות יותר בקיץ וקשה להן לחשוב...ולעבוד. אני אומרת...מי שמרשה לעצמה לדרוש על שימלה 13000 יכולה להתקין מזגן( טוב גם לזה יש עלות)

BarbieDoll4ever

New member
למיכלול - המלצות

אם את מעוניינת לשמור על טווח מחירים סביר - התרחקי ממקומות הידועים בעלויות הנוטות להתפרע מעט כגון אושידה, עמנואל, אפרת קליג (שהוזכרה למעלה) ובגדול השמות המוכרים (גלית לוי, פנינה טורנה, דני מזרחי וכו'). המלצות למחירים סבירים באזור דיזינגוף (רשימה חלקית בלבד!): נינה דבש יוניק אתיקה - אתי דהן (וודאי יש נוספים, אך איני מצליחה להזכר כרגע) באזור השרון (אם כי לא נבדקו על ידי באופן אישי): עירית בר, רמת השרון לימור רוזנברג שחק, רעננה נעמה וענת, רעננה ויש מקומות נוספים לא מוכרים כלל באזור שוודאי שווים בדיקה (לפעמים דווקא נחמד לגלות מקום בעצמך, יש הרבה ספקים טובים שאינם מפרסמים ב"מתחתנים" או ב"אינדקס" ושמותיהם אינן "רצים" בפורומים...) ההחלטה תלויה בתקציב, בטעם האישי ובמבנה הגוף שלך. בהצלחה!

לא כל השמות שהוזכרו הם

בלתי מוכרים. לפחות על רובם תוכלי למצוא המון המלצות בפורום

michalul

New member
סלונים אופציונלים

ביוניק וסלון לני מצאתי שמלה אחת שמצאה חן בעיני. נראה לי שבלני אני אלך רק להתרשם מהשמלה כי הבנתי שהיחס שם הוא נורא ואיום. דוד חצבני - מהמם אך יקר בטירוף, הבנתי שיש לו שמלות מקולקציות קודמות (מקווה שגם המחיר נמוך בהתאם). נינה דבש - הבנתי שהיא מאוד מומלצת, אבל לא אהבתי את התמלות שלה במתחתנים. האם יש לה דגמים נוספים שונים בסלון? אולי אתן יכולות להמליץ לי (מנסיון) גם על מקומות בשרון? שמעתי שנעמה וענת לא משהו.

S2Bmarried

New member
הייתי אצל לני ודוד חצבני

דוד חצבני רצה 7500 ש" על שמלה אצל לני זה המקום היחיד שלא כל כך אהבתי כי הבדים שלו לא משהו. נעמה וענת נחמד ברעננה- 5000 ש"ח לשמלה

למעלה