סבב 1 תחרות 2

vand

New member
סבב 1 תחרות 2

הפעם התחרות היא במבנה של נכון/לא נכון. קודם כל אני מזכיר שהתחרות מיועדת רק ל-4 שנרשמו למעשה רק ל-3 כי ג'וני כבר זכה בחסינות לסבב. התחרות הפעם תתקיים באופן הבא: אני אציג 10 עובדות בנוגע ל-yesweekend ואתם צריכים לרשום אם העובדה נכונה או לא. מי שעונה תשובה נכונה מרוויח נקודה. מי שעונה תשובה שגויה מפסיד נקודה והוא אינו רשאי לשנות את תשובתו לשאלה זו. ברגע שמישהו ענה על עובדה אסור להעתיק את תשובתו מותר רק לחלוק עליו. במידה ומישהו אחר מהפורום ענה על העובדה, מה שאני מבקש לא לעשות, העובדה תבוטל. בסוף התחרות אולי יהיה בונוס. אני מזכיר על העובדות יש לענות רק בנכון/לא נכון.

vand

New member
עובדה 1

שעת השידור המקורית של the oc בתחילת דרכו ב-yesweekend הייתה ב-21:30.

vand

New member
עובדה 2

הכלב של משפחת קופר ב-the oc נראה עוד לפחות פעם אחת בסדרה מלבד הפעם שבה הראו אותו בפרק הראשון של העונה הראשונה.

vand

New member
עובדה 3

snier? אפרת? walker? כריסטופר ריב ז"ל הופיע בשני פרקים של סמולוויל.

vand

New member
חוקי התחרות... חשוב!

התחרות מיועדת רק ל-4 שנרשמו... אם לא נרשמת אל תשתתפ/י. אם את/ה מעוניינ/ת להירשם להמשך התחרויות את/ה עדיין יכול/ה אבל תודיע/י מראש...

vand

New member
עובדה 1 *

אני מצטער אבל משום ש-ulong ענה עובדות 1-3 מתבטלות. שאר חברי הפורום אם לא נרשמתם לתחרות נא לא לענות! עדיין לא מאוחר להירשם אבל תרשמו לפני שאתם עונים! ועכשיו לעובדה: רייצ'ל בילסון, סאמר מ-the oc, התארחה בהופעת אורח בסדרה 8 כללים פשוטים.

vand

New member
עובדה 2 *

mark snow אחראי על המוסיקה בסדרה סמולוויל.

vand

New member
עובדה 4 *

mark snow אחראי על המוסיקה בסדרה מגרש ביתי.

למעלה