סבב 1 תחרות 3 - מיועד לכל חברי הפורום

vand

New member
סבב 1 תחרות 3 - מיועד לכל חברי הפורום

תחרות זו מיועדת לכל אנשי הפורום. אתם צריכים להעניק חסינות למי שנראה לכם יותר ראוי לקבלה אפרת או walker. פשוט שרשרו את הסימן הזה:
למי שאתם רוצים שישאר במשחק. מי שיש לו יותר הצבעות זוכה בחסינות האחרונה לסבב. כל אדם רשאי להצביע פעם אחת. ג'וני ו-snier יכולים להצביע גם כן. כדי שהמשחק לא יהיה על בסיס הצבעות בלבד אני אשאל בנוסף 10 שאלות אמריקאיות בנוגע ל-yesweekend. אפרת ו-walker יכולים לענות על השאלות. תשובה נכונה מוסיפה הצבעה. תשובה שגויה מורידה הצבעה. שאר חברי הפורום יכולים לענות על השאלות רק לאחר שכבר נתנו חסינות לאפרת או walker. תשובה נכונה של חבר פורום מוסיפה הצבעה למועמד/ת שלו. תשובה שגויה של חבר פורום מורידה הצבעה למועמד/ת שלו. לאחר שתשובה נענתה אי אפשר לענות עליה שוב. מקווה שהבנתם...

walker20

New member
אתם יודעים שהייתי שמח, אבל -----

מחר לעבוד, אז אני יהיה פה רק אחה"צ, אז חברס, תיהנו ושיהיה הרבה בהצלחה

vand

New member
מצטער אני ממש עסוק

אני אסיים עם השאלות הכי מאוחר ביום שבת

vand

New member
שאלה 1

באיזו מהסדרות הנ"ל לא הופיע, ולו לרגע, דמות בשם לוק/לוקאס? 1. סמולוויל 2. מגרש ביתי 3. the oc 4. קווין היל

vand

New member
שאלה 2

בתחילת דרכו yesweekend שידר שידורים חוזרים ביום חמישי מהשעה...? 1. 17:30 2. 20:00 3. 21:15 4. 22:00

vand

New member
שאלה 3

באיזו סדרה אף פעם לא הייתה הכפלה של פרקים (כלומר 2 פרקים ברצף)? 1. סמולוויל 2. מגרש ביתי 3. the oc 4. הישרדות

talrv

New member
2. מגרש ביתי

בהנחה שהתכוונת שלא שודרו שני פרקים ברצף ביס וויקנד ולא בארה"ב. טל. חדשה בפורום, אז שלום לכולם

למעלה