סבונים

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
סבונים

יש לי אוסף עצום של סבונים. האם יש רעיון מה ניתן לעשות אתם? תודות

av_i_va

New member
כמה רעיונות../images/Emo42.gif

אחד היצירות היותר נחמדות עם סבונים, זה ליפוף בסרטי סטן. מתקבלת סלסלה נחמדה מאוד. לצערי לא ניתן להסביר את הטכניקה במילים (לפחות אני לא מסוגלת לכך) אך בסך הכל מדובר בטכניקת ליפוף פשוטה המובססת על סיכות. רעיון נוסף, לקדוח חור באמצע הסבון, להשחיל על חבל וליצור מובייל לשרותים או מקלחת. את יכולה לתפור כיס מבד מיוחד או תחרה, לשים בפנים סבון ולתלות בשרותים. את יכולה להשחיל סרט סטן דרך הסבון וליצור מיתלה כך שניתן לתלות על ידית הדלת את יכולה להכין קופסה דקורטיבית מקרטון מיוחד (צבעוני, גלי, פופ זוהר - או כל קרטון שלטעמך) לנקב כמה חומרים בתחתית, לשים בפנים סבון להגברת הריח לטפטף כמה טיפות של תמצית פרחים דוקרטיבי ושימושי. בטח יהו עודרעיונות... שבוע טוב.

psa

New member
אביבה , הרבה תודה../images/Emo140.gif

אמנם הסבונים הם קטנים . אך בהחלט ניתן לעשות זאת בעדינות... הריח , לדעתי פג תוקפו... אבל יש את כל תמציות הריח. שוב תודה שבוע נפלא

סבונים

אחי הגדול שהרבה (הרבה, הרבה, הרבה...
) יותר כשרוני ממני היה חורט על הסבונים ציורים קטנטנים עם מברג קטן ואח"כ עם מזרק היה צובע את הציור (כמו בקעקוע) וזה היה יוצא מקסים. אחרי הייבוש היה שם אותם ליופי בכל מיני מקומות. דבר נוסף שהיה עושה, היה מגלף מהם פסלונים קטנים וצובע (אין לי מושג במה, אמרתי, ויתר יצירתי ממני
). בכלל, כל האחים שלי הרבה יותר כשרוניים ממני

רציתי לומר משהו לגבי הריח של הסבון

לעיתים כאשר הריח "נעלם" מהסבון, ניתן להשרות אותו במעט מים פושרים וזה בד"כ אמור להחזיר את הריח הטוב בחזרה. בהצלחה. סאני.

psa

New member
סאני , תודה ....../images/Emo39.gif

האמת שבעידן הסבון הנוזלי . אנחנו לא משתמשים יותר בגושים. אבל עם האוסף אני רוצה להכין משהו מעניין...

למעלה