סבוריאה - מדבק? איך נפטרים?

dvirdvir

New member
סבוריאה - מדבק? איך נפטרים?

איך נפטרים ממנה. האם זה מדבק? תודה

אלוהים! למה יש לי סבוריאה?Q

אני עוד קורבן של סבוריאה, קיבלתי מרופא העור שלי משחות שעוזרות לזה לעבור אבל לוקח זמן... לפי מה שידוע לי נגיעה באיזור הנגוע ונגיעה נוספת באיזור אחר, מדביקה בהחלט, לכן עדיף שלא... מקווה שזה יעבור, לי ולך. החלמה מהירה.

Dr Yaniv

New member
סבוריאה

לדביר שלום 1 לא מדבק 2 לא ממש נפטרים לומדים לחיות בשלום ולאזן זהו סוג עור ונוטה לחזור מוחמר במתח ושינוי עונות בברכה ד"ר יניב

דוקטור תציל אותי:"( הסבוריאה!

משום מה, רצה הגורל ונדפקתי קשות, הסבוריאה הכתה בפני. אתה טוען שכך זה ישאר?! אשאר עם שימנים כל חיי?! זה התחיל לפני כחודש מעל העין אך שם זה עבר לחלוטין, האם יש צורך להשים שם משחה בכל אופן? למרות שזה נראה כעבר?! על הלחיים שלי גם כן, יש מספר סינים דיי מכוערים, אני לא מצליחה להיפטר מסימן אחד במיוחד, השאר לעומתו נעלמים לאט לאט... האם זה בסדר שאשים קרם לחות מעל המשחות? או מייק אפ? כמה זמן לוקח לזה לעבור ? אני מתארת לעצמי שזה יעבור בקרוב, האם אצטרך להשים משחות גם אם אין לי את זה?Q על עוד חלק?Q הצילו:"( אני כל כך מיואשת מזה......

dvirdvir

New member
"סבוקלם" קרם לחות לפנים לטיפול בסבו

שלום לכולם. תודה על התייחסותכם אני סבלתי (ככול הנראה) מסבוריאה בפנים שבא לידי ביטוי באדמומיות וקילוף (כאילו שריפת שמש). ניסיתי את כל קרמי הלחות מהטובים ועד הכי פשוטים, והפתרון שמצאתי הוא קרם לחות שנקרא "סבוקלם". צר לי שאני עושה פרסומת אך הוא ממש טוב ועזר לי באורח פלא עד כדי "נקיון" מוחלט. אפשר להשיג בסופרפארם. לגבי הקרקפת......... אני עדיין בבעיה.........

כמה זה עזר?

הייוש:) כמו שציינתי, גם לי יש סבוריאה בפנים. האם המשחה אותה ציינת "סבוקלם" עזרה עד כדי היעלמות מוחלטת? כמה זמן לקח לה להשפיע?! והאם יש צורך במרשם? זה סיוט מתשמך, זה רק מתפשט על פני ונראה כי המשחות שקיבלתי לא עוזרות כלל, בבקשה, ציין כמה זמן לקח לזה להשפיע והאם מצאת את המשחה כיעילה. תודה, ציפציף.

dvirdvir

New member
זה עזר...

ציפציף יקר ! אני לא יודע מה יש לך, בכל אופן לי היתה אדמומיות על הפנים שנראתה כמו שילוב של יובש + אדמומיות שמש. זה היה גם טיפה שורף.... האיזור הנגוע היה באיזור הלחיים העליונות (מתחת לעניים בערך) שאלתי רוקח בסופרפארם והוא נתן לי את הסבוקלם בלי לדבר איתי בכלל. התחלתי למרוח וזה עזר באופן מוחלט ! כיום אני עדיין מורח (אחרי שימוש של שנה וחצי בערך) ואין לי שום בעייה בכלל בעור הפנים. הקרם עצמו הוא "קרם לחות" לכל דבר ויש לו שימושים רבים גם לאחר גילוח, שמש וכו´. חברה מייצרת : "טטרה פארם". יש להם עוד דברים שיכולים לעזור. לא צריך מרשם. התחילה להשפיע די מהר. נדמה לי צוך שבוע שבועיים (גג!) בקיצור. תשקיע 70 שקל.... שווה בהצלחה ציפציף דביר

תודה- אגב, אני בת.

דבירוש, הרבה תודה על תשובתך, אני מעריכה את זה. :) ציפור גדולה ממין נקבה:)

dvirdvir

New member
משהו נוסף??

ציפור גדולה, אני אמנם לא רופא, אבל אם יש שאלות אשמח לנסות לעזור. נ.ב, מצאת את הסבוקלם? דביר

למעלה