סבוריאה

yasmini 100

New member
סבוריאה

שלום דלית, אני סובלת מסבוריאה מזה שנים, סבל רב שרק הולך ומחמיר. עיקר הבעיה הוא בקרקפת. אני בעלת שיער מאוד ארוך, מה שמקשה עלי למרוח משחות מעצבנות שאני מקבלת מהרופא, והשימוש בשמפוים (כמו סבוסל) הוא נורא מעצבן כי השמפו לא מקציף וזה מקשה עלי לחפוף כמו שצריך.
האם יש איזו דרך טבעית, תרופת סבתא שכזו, אולי לשתות משהו שיעזור לי עם ההתמודדות? הלוואי שאקבל תשובה חיובית!
ערב מקסים ונעים!!!

התמודדות עם סבוריאה וטיפ קטן

הי יסמין, בוקר נפלא לך! סבוריאה זו בהחלט מחלה מעצבנת ובקרקפת היא מעצבנת עוד יותר בגלל מה שציינת הקושי שבלטפל בה, למרות שיש לזה פלוס קטן, בקרקפת לא רואים את זה...סורי...אני תמיד מנסה לראות גם את הפלוס בכל מינוס שכזה:) קודם כל בהחלט יש משהו שיעזור לך להתמודד...פרחי באך...הם מתאימים לטיפול במצבי התמודדות ממושכים. אני לא מתכוונת לרסקיו, למרות שכבודו במקומו מונח. אני מתכוונת להכנה של בקבוק טיפול, שיטפל בפאן הריגשי של התופעה, וכמובן לה כמו לתופעות אחרות, יש פאן ריגשי. בקבוק טיפול מוכן מהרכב של כמה תמציות פרחי באך (ויש 38 כאלה) לאחר תשאול מקיף, בו המטפל מגדיר לעצמו ולך את הסיבה להתפרצות, ומניסיוני יש כזאת, ואתם ביחד מתייחסים למה התופעה מעוררת בך (חוסר סבלנות, אולי תסכול, אולי כעס וכו'). צריך לקחת את בקבוק הטיפול לאורך זמן. ההרכב משתנה ככל שהאדם מתקדם, אבל הלקיחה היא ממושכת. אם את רוצה לדעת קצת יותר לגבי פרחי באך את יכולה להכנס לאתר של מרכז באך אנגליה...הכתובת וקצת יותר פירוט מופיע גם באתר שלי, צרפתי כאן את הלינק.
כמו בכל מחלה שהיא ,ובעיקר אם כרונית, אני ממליצה על לקיחה של פרוביוטיקה באופן קבוע עם הפסקות קצרות בין בקבוק אחד למשנהו. בהחלט ישפר את מצב העור.
יסמין יש לי עוד שתי המלצות אבל אשמח אם תוכלי להגיד לי האם יש לך אנמיה מכל סוג שהוא?
לא לאבד תקווה אפשר לגרום לסבוריאה לנסיגה ארוכת טווח עם התנהלות נכונה.
שיהיה לך יום מקסים ומחייך, אשמח לשמוע ממך

למעלה