סבוריאה

estersh

New member
סבוריאה

הי, אני מחפשת מידע על סבוריאה: איזה טיפולים קיימים לנושא הזה? במה אתם התנסיתם? מה עזר לכם? מה לא עזר? מה רק הזיק? תודה מראש אסתר

tully

New member
ויטמין B עוזר לי

אני החליפה מדי פעם את השמפו, יש לי תמיד כמה סוגים בבית. אם ממש מגרד לי הראש אני שוטפת עם חליטת רוזמרין או מים פושרים עם דבש... זה עוזר פלאים. גם חומץ תפוחים כשטיפה (לפני חפיפה רגילה). אין הרבה מה לעשות. להפחית צריכה של מוצרים מקמח לבן. חשוב לא להשתמש יותר מדי במחות עם סטירואידים כמו קומאגיס כי זה הופך את העור לדק ורגיש. אני שמה רק אם יש התפרצות בלתי ניתנת לריסון. עצבנות מעודדת את זה, כך גם קפה, אלכוהול וצריכה מוגברת של שומנים. לפחות אצלי זה ככה... הטיפול הוא לשליטה במצב לא להעלים את זה, זה מצב כרוני כזה....

esperansa

New member
אסתר שלום,

שלחתי לך מסר אישי, מקווה שקיבלת. כל טוב, ובהצלחה esperansa

estersh

New member
עוד שאלה בהקשר הזה

אף פעם לא הייתי אצל רופא עור. זו הקוסמטיקאית שלי שאמרה שמדובר בסבוריאה וגם נתנה לי תריאולון לטפל בזה (זה העלים את הפצעים במהירות, אבל הם גם חזרו במהירות, ואני לא מוכנה להמשיך להשתמש במשחה עם סטרואידים). אתם חושבים שאני צריכה ללכת דווקא לרופא שיאבחן את הבעיה, או אפשר לסמוך על קוסמטיקאית שתזהה במה המדובר? אויש. כל כך מרגיז להסתובב עם הפרצוף ה"פורח" והאדום הזה!

EarthQuake

New member
לא למרוח משחות סטרואידיות!!! ../images/Emo188.gif

מניסיוני האישי למדתי על בשרי שהשימוש במשחות הללו הן חרב עם שתי פיפיות - הן עוזרות באותו רגע אך העור מתמכר למשחות הללו ובהמשך נוצר מצב שללא שימוש במשחה התופעה מתפרצת. לצערי הרב במהלך שירותי הצבאי קיבלתי טיפול רשלני מרופא שהתייחס למקצוע כסרט נע ולכן הוראות השימוש במשחה הן בעלות ערך רב. המלצה אישית שלי - להימנע ממשחות אלו ככל האפשר!

למעלה