סבור דה קזה אני רוצה להצטרף לפורום אך אני לא מתחברת כרגע למרות שאהבתי את הקשקושים בלדינו
ר רוניקון New member 16/8/02 #1 סבור דה קזה אני רוצה להצטרף לפורום אך אני לא מתחברת כרגע למרות שאהבתי את הקשקושים בלדינו
R RORGAD New member 16/8/02 #2 בואנה וינידה רוניקון, קואלו אס לה פרובלמה קה נו פואדס אנטראר? מה הבעיה שאת לא נכנסת? אולי אפשר לעזור לך.
בואנה וינידה רוניקון, קואלו אס לה פרובלמה קה נו פואדס אנטראר? מה הבעיה שאת לא נכנסת? אולי אפשר לעזור לך.
ר רותי ב. New member 16/8/02 #3 ../images/Emo39.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif אוי קה טורני הקאזה, קונסנטי לה ´משמעות´ די אסטאס פאלאבראס... סבור דה קזה... אז בואנו א קונסיטיר-לה. לאט לאט, אני בטוחה שתתחברי לדברים... ובינתיים כבר הוספת.
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif אוי קה טורני הקאזה, קונסנטי לה ´משמעות´ די אסטאס פאלאבראס... סבור דה קזה... אז בואנו א קונסיטיר-לה. לאט לאט, אני בטוחה שתתחברי לדברים... ובינתיים כבר הוספת.
ר רותי ב. New member 16/8/02 #4 אוטרה אונה קוזה קי נו מי פואדו אולבידאר, קוואנדו טורניאמוס הקאזה, דיזיאה מי פאדרה: "קאזה קאזיקה"... כאילו כינוי חיבה ל- והיה לזה איזה צליל מיוחד של געגוע.
אוטרה אונה קוזה קי נו מי פואדו אולבידאר, קוואנדו טורניאמוס הקאזה, דיזיאה מי פאדרה: "קאזה קאזיקה"... כאילו כינוי חיבה ל- והיה לזה איזה צליל מיוחד של געגוע.