סבירות קטנה לחור בעלילה..?

סבירות קטנה לחור בעלילה..?

בתקווה שג'ון לוק יסתור לי את התיאוריה אחרת... המצב על הפנים. בסוף עונה 4.. כשרואים את ג'ין על הספינה וכולים טסים במסוק מופיע כריסטיאן שפרד ואומר לו שמעכשיו זו משימה שלו ושאין לו מה לדאוג. מכאן נשאלת השאלה.. אם זה ג'ייקוב? למה לא להופיע בתור ג'ייקוב עצמו? הרי הוא מעולם לא לבש דמות אחרת בסידרה. ומכאן שהסבירות הגבוהה שזה לא ג'ייקוב כי אם סמואל. ואם מדובר בסמואל.. למה לסמואל להציל את ג'ין? הוא הרי "מועמד"..? ויתרה מכך.. איך הוא הופיע שם פתאום? הרי הוא אמר כבר שהוא לא יכול להתעופף מעל המים. בקיצור.. יש הסבר הגיוני/חצי הגיוני לזה?

יפעת777

New member
זה היה מייקל לא ג'ין

והאמת שזה באמת נראה חור, ממתי סמוקי מתעופף מעל המים ודואג לשלומם של המועמדים? אולי זה זה הרוח של כריסטיאן וזו הבעיה בסדרה הזאת, אף אחד לא צריך לנחש מי זה היה בדיוק, היוצרים היו צריכים לעשות שהדברים האלה יתבררו בסופו של דבר ולא לתת לנו לנחש. יש גם דברים שלא כולם זוכרים, אז גם היו צריכים להראות את הקטעים האלה בסוף עם הסבר, כמו שעשו בפרק עם ג'ייקוב שהראו איפה הוא השפיע בחיי הלוסטים, כמו לדוגמא בסצנה שהוא היה בבית חולים עם ג'ק.

JohnLocke

New member
לא קוראים לו סמואל

זו שטות שקריסטין מE! פירסמה, ועכשיו אנשים מאמינים לזה. השם סמואל פורסם כשעשו אודישנים לתפקיד. קראו לג'ייקוב "ג'ייסון" בדיוק באותה הוצאה לסוכנויות ליהוק. למה חשבת שזה ג'ייקוב? הוא תמיד הופיע בתור עצמו. לדעתי מדובר בסמוקי. הוא אמנם לא יכול לעוף בתור עשן שחור על המים (לפחות זה מה שהוא אומר), אבל הוא כן יכול לבצע טלפורטציה בגבולות האי (והספינה הייתה בגבולות האי). הוא עשה זאת כשהופיע ככריסטיאן לג'ק בעונה 1, הוא עשה את זה כשהפך מג'ון לוק בקומה 2 של המבנה מתחת למקדש לעשן שחור בקומה 1 ומעשן שחור לאלכס רוסו בחלק אחר של החדר, הוא גם עשה את זה כשנתן לריצ'רד את השרשרת של אשתו ושנייה אחרי זה נעלם לגמרי מהאזור. בקיצור, ככל הנראה זה היה סמוקי. לא היה לזה קשר להצלה של ג'ין, לדעתי הוא פשוט רצה לברך את מייקל שהוא עכשיו "חופשי" בכך שעכשיו הוא יכול למות. מייקל ככל הנראה היה מועמד של ג'ייקוב, ולכן לא היה יכול להרוג את עצמו עד לרגע שהספינה התפוצצה. סמוקי הוא לגמרי בקטע של חופש, הוא גם אומר "אתם חופשיים" לשומרי הראש של ג'ייקוב בתחילת עונה 6, שנייה לפני שהוא הורג אותם.

השם שלו לא רלוונטי

כמו הבעיתיותשיש פה.. כי מאיך שזה מסתמן אנשים ימישכו לעלות "חורים" שקרו. בלי תשובות.. והערך של הסידרה ירד מהר מאוד. כי מה שיזכרו ממנו עוד כמה שנים זה... "אה.. הסידרה הזאת שבסוף אין שום קשר לכלום". וזה גם הרושם שנוצר ממנה כרגע. אני נהנתי מכל שניה שלה אל תבינו לא נכון. אני חושב שכצופה היא עשתה לי שירות נהדר. והציפייה לכל פרק ופרק או עונה ועונה היו מעל ומעבר.. אבל זה פשוט נראה מסריח. ד"א.. אם הוא הציל את מייקל כמו שאתה אומר.. למה לו להציל גם את ג'ין? ג'ין הרי אם היה נשאר על הספינה - היה מת.. ואז מועמד אחד פחות..

JohnLocke

New member
הוא לא הציל את את מייקל, מייקל מת

הוא רק אמר לו "להתראות, אתה יכול למות עכשיו".

austin1

New member
לי יש גם משהו קטן ולא מבון

ראיתי את הפרק שוב היום ומשהו קטן שהציק לי אחרי שדזמונד מוציא את הפקק והאור נכבה זה הופך את סמוקי לפגיע (רוב הסיכויים שהוא לא יכול להפוך לעשן ) וזה גם הופך את גיק לאנושי ומאפשר לסמוקי לדקור אותו ולהרוג אותו ( הפציעה של הסכין הרגה אותו ולא מה שקרה במערה עם האור והמיים ) אז בקיצור שניהם אנושים אחרת רוב הסיכוים שגיק היה משתמש בכוח הגיקוב לרפא את עצמו . אז איך הוא מעביר את הכוחות שלו להארלי ? אין לו שום כוחות בנקודה הזאת האור מכובה . סתם משהו קטן שחשבתי עליו

Tomer984

New member
על פי חוקי ג'נבה אתה יכול להפוך אדם לגייקוב

אם איי פעם הפכו אותך לג'ייקוב גם אם אין לך כוחות : )

utallking2me

New member
זה כנראה היה במים הטוריטוריאלים של האי

ע,פ החוק הבן לאומי

למעלה