סביר שאתם תדעו. XP איזה בגרויות יש במועד החורף?
M My Shadow and ME New member 26/8/07 #2 תלוי יגידו לכם בתחילת השנה סביר להניח. זה די אינדיבידואלי לכל בית ספר.
B Bloodless New member 26/8/07 #3 XP אני כבר לא בבית ספר. פשוט התאים לי לשפר איזו בגרות. השאלה היא אם בעיקרון משרד החינוך עורך את כל הבחינות או רק חלקן, אני כבר אמצא בית ספר להגיע אליו.
XP אני כבר לא בבית ספר. פשוט התאים לי לשפר איזו בגרות. השאלה היא אם בעיקרון משרד החינוך עורך את כל הבחינות או רק חלקן, אני כבר אמצא בית ספר להגיע אליו.
M My Shadow and ME New member 26/8/07 #4 אה, רגע אלא אם את מתכוונת לאיזה יש בכללי...אז אממ... לפי מה שאני יודע...יש את כל ההומניים (תנ"ך, אזרחות, חיבור, ספרות ובלה בלה בלה)...ולא ידוע לי על מקצועות ריאליים שיש בהם מועד חורף.
אה, רגע אלא אם את מתכוונת לאיזה יש בכללי...אז אממ... לפי מה שאני יודע...יש את כל ההומניים (תנ"ך, אזרחות, חיבור, ספרות ובלה בלה בלה)...ולא ידוע לי על מקצועות ריאליים שיש בהם מועד חורף.
L liorhikri1991 New member 26/8/07 #8 רק בגרויות חובה... מתמטיקה,אנגלית,תנ"ך,היסטוריה,ספרות,לשון וכל שאר החובה... כל מקצועות הרשות הם רק בקיץ:ערבית,כימיה,ביולוגיה,גאו' וכדומה
רק בגרויות חובה... מתמטיקה,אנגלית,תנ"ך,היסטוריה,ספרות,לשון וכל שאר החובה... כל מקצועות הרשות הם רק בקיץ:ערבית,כימיה,ביולוגיה,גאו' וכדומה