סבלנותי אוזלת

5לילו

New member
סבלנותי אוזלת ../images/Emo5.gif

אני ביום ה-23 למחזור, קם לחצים בבטן התחתונה, אך לא כאבי חזה כמו חודש שעבר (שהסתיים בהריון כימי) ושוברת את הראש כל היום אם זה אפשרי שבכל זאת אני בהריון למרות שאין רגישות בחזה כמו חודש שעבר. מה אתן אומרות?

m i c h a l y

New member
שימי ../images/Emo23.gif שבשרשור קודם

שעועית העלתה שאלה דומה, והנה התשובה שאני נתתי לה - כיוון שבמהלך חודשי הנסיונות שלי חוויתי חודשים בהם היו כל הסימנים, וכאלה שהיו בלי שום סימן, וכיוון שבכל מקרה בסוף היה רק פס אחד - אני מפסיקה להאמין לסימנים הסובייקטיבים ולא מפתחת תקוות שווא. מה שכן, בשיטת חום השחר כן יש סיכוי לדעת לפני הפסים - וזה אם החום שעלה אחרי הביוץ (והעיד על קיומו, בעצם) לא ירד, כנראה שכן נקלט הריון. חוצמיזה, אני גם רוצה לעודד אותך ולהזכיר שעד כמה שזה מר וכואב לחוות הריון כימי - לפחות את יודעת שהתנאים הבסיסיים קיימים וזה למעשה רק עניין של זמן עד שזה ייקלט, אז המון בהצלחה, מקווה שהחודש זה זה
נסי לא לצאת מדעתך תוך כדי המתנה, מיכל(ותזכירי לי את כל זה בעוד שבוע בערך
...).

לילו יקרה !

אני מאוד מבינה אותך ומ-
אותך.גם אני נמצאת היום ביום ה- 22 למחזור ואני מרגישה פיסית בדיוק כמוך.גם אני שוברת את הראש כל היום לגביי מה שאני מרגישה והאמת שהרבה בנות אמרו לי (גם כאלו שהיו כבר בהריון) שהחזה ממש לא חייב לכאוב,אז אולי זה בכל זאת ? מקווה נורא בשבילי ובשבילך.

5לילו

New member
נרגעתי קצת...../images/Emo24.gif

תודה לכן על המילים המרגיעות, ממש כיף שיש לאן לשפוך את הלב. בכל מקרה צריך קצת להרגע ובאמת לתת לזמן לעשות את שלו (למרות שמדובר בהרבה זמן)ולקוות לכולנו שבקרוב מאד זה יקרה. ושעועית, נמשיך לספור ונתעדכן עוד מס' ימים בתקווה שבחדשות טובות, לפחות לאחת מאיתנו.

למעלה