סבל בתחפושת קונדוליסה - חדשות מהחזית

pieceofmadness

New member
סבל בתחפושת קונדוליסה - חדשות מהחזית

לא התכוונתי לטגן את הבג"צ שלי על החוף, מבטיחה!!! פשוט רבצתי עם ספר כמו ילדה קטנה וטיפשה, בלי לשים לב לממדי האסון המתהווה. אז זהו, שעכשיו אני אינדיאנית מוכתרת - גם עור אדום, וגם שימוש בתרופות אליל: היה שם מסוקס אחד שהפריח הערה מחוכמת ושנונה בסגנון "וואלה, איך שהגב שלך שרוף!" אני, כמובן, החזרתי: "וואלה, איך שהשיער שלך שחור", אז הוא הראה לי בצד צמח אלוורה, שיש לו מין עלים קוצניים, והוא מזיל שמן מר כשמקלפים את המעטה החיצוני. מרחו לי את הגב באלוורה המחוספסת הזו, מה שנראה לי כמו לשתות פולי קפה, ועדיין - אני לא יכולה לזוז (כי שורף לי!) לא יכולה לשבת (כי שורף לי!) לא יכולה לשכב לישון (כי שורף לי!) לא יכולה לעלות במדרגות (מי מנחש למה?) לא יכולה להתלבש (נכון!) ../images/Emo10.gif אז חוץ מעיצות יוגורט למיניהן, נא להצטרף ולחתום על העצומה למען מניעת קילופים.

sagima

New member
איזה באסה....

גם אני נשרפתי ../images/Emo10.gif אני מניח שאנחנו אחים (או אחיות) לסבל.

pieceofmadness

New member
כן, ככה זה אצל בני אשכנז והסביבה../images/Emo9.gif

רגע!!! אתה אחותי, או שאני אחיך?? ../images/Emo3.gif אגב, מה עשית כדי שלא יתקלף? רבצתי היום ארבע שעות באמבטיה קרה (עם הספר, כמובן).

sagima

New member
מה את מעדיפה להיות?

שמתי אלוורה, אחותי הביאה לי אחד שיש בו גם דברים מים המלח או משהו, היא גם אמרה שכשבעלה השתמש בזה אז הוא גם לא התקלף אחרי זה (והוא אישר), אני מחכה לראות אם כך הדבר.

pieceofmadness

New member
מעדיפה להיות מארי קירי, כמובן!!

לעזאזל הצרה האדומה! אם לא יתקלף לי, אני אקריב מנחת שוקולד לנפטון. אחרי כזאת שמש מבהילה וחוסר זהירות מטומטם, אפילו שאקיל או'ניל היה הופך לגוש פחמים.

מתן4ל

New member
הסצנה הזו שתיארת שבה

מישהוא בא אלייך ואומר "וואלה, איך שהגב שלך שרוף!" נשמעת אחרת אחרי שאת מזכירה את זה שאת לא יכולה להתלבש ../images/Emo13.gif [אני מתפלא שהוא הסתכל על הגב שלך בכלל במצב כזה...]

majsbi

New member
אני לא!

נשרפתי רק פעמיים בחיי! ספרדית...בכל זאת יש יתרון... החלמה מהירה

yiag123

New member
נראה לי

שאני האשכנזי היחיד שאני מכיר שלא נשרף אי-פעם בשמש.

mar blue sky

New member
אני מכירה כמה אשכנזים\יות שמעולם לא נשרפו...

גם אני לא נשרפתי בשמש מימיי אני פשוט אחרי יומיים עם שמש טובה בקיץ הופכת לשחומה לחלוטין... צר לי על העדרותי הממושכת, בגרויות ואיכסה בסיגנון... אבל אני חזרתי! מו חה חה חה ../images/Emo190.gif

mar blue sky

New member
לא...../images/Emo7.gif

אבל יש עוד שתי בגרויות שאחת מהן זה חוזר באנגלית אם צריך אז לא לא ממ שנחשב... אבל את הבגרות בסוציולוגיה אני מדחיקה כרגע...

למעלה