סברימרנן ואיימן + הדגפילטע - הנה אני בא

ShukyD

New member
סברימרנן ואיימן + הדגפילטע - הנה אני בא

שיהיה לכם לבריאות חברעס להאזנה המילים - הנה אני בא הנה אני באא הנה אני באאא הנה אני באאאא הנה אני באאאאא הנה אני באאאאאא הנה אני באאאאאאא .......... מרזל, בחור שווה תפילה הולך לו במטה מרגיש ת'גאולה חגיגות, אלף בר מצוות, לכל אחד יש רב - ותשע סוכריות ערבים לרצח, חרדים לנצח. וכולם פה קולטים את אליקים בשטח. אחרי ההתנתקות מרזל דעך מהר מיום ליום הגימלאים נצצו יותר חרדים עזבו או התרחקו מבורא שמיים קיצוני, משעמם לי ת'זקן מחשבות על הפיכה שלוש שנים לקח לי לחזור בשאלה לוקח המצוות, איתי לבית אבות ומתחיל לפעול לקירוב הלבבות גימלאים <הנה אני בא> אני מצביע <הנה אני בא> באתי להשפיע <תנו לי ונטולין> כי, נחסמו דרכי הנשימה גימלאים <הנה אני בא> אני מגיע <תנו לי קלנועית> אני מסיע <הנה אני בא> כי, סבא שלי לא מקבל קיצבה יצאתי לאחוזת ראשונים פתאום אני, רואה מלא זקנים ועכשיו כשאני בבית אבות סוף סוף תלמד את חוקי הברידג' הכל טרי וזה טוב איזה חוסר שיניים התהפכו לי המעיים אחרי שנתיים של משחקי חברה פתאום מגלה עוד קמטים במראה. מכיר מתערבב מתמזג מסתחבק עם, שומע סיפורים על העמלקים. עכשיו כשאני קשיש מבין זה לא נוצץ מתנתק לי הקטטר תן סיגריה תן לי אש כל היום מתבזבז על שלום ומשה מבריז כי נדפק ההליכון ואז נפל האסימון - M16 היה לי בידיים מחשבות על הפיכה שלוש שנים לקח לי לחזור שוב בתשובה אורז ת'גימלאים לתוך המזוודה מהעיר לכפר לכיוון ברוך מרזל <הנה אני בא> חוזר אליך <הנה אני בא> אל תפילותיך <הנה אני בא> כי הזקן שלך מדליק אני נשבע ברוך מרזל <הנה אני בא> חוזר אליך <הנה אני בא> אל רבניך <הנה אני בא> כי אני פשוט ממש אוהב תושב"ע חזרתי לברוך מרזל פה הימין קיצוני זה בדוק תן לי רגע תן לי נשק לא יזיק איזה זינוק מתי פעם אחרונה כרתתי איזה עץ זית קטן של ערבי פלצן, הכרתי חרדים חדשים המפלגה הזאת תחזיר לי את השליטה בחיים נעשה קידוש במקום לאכול חזיר נשתלט על גבעה ונירה קצת באוויר יאללה נגמר יאללה מחסום בכפר העיקר לא לגמור מחורר הנה אני בא הנה אני באא הנה אני באאא הנה אני באאאא הנה אני באאאאא הנה אני באאאאאא הנה אני באאאאאאא גימ-ל-אים <הנה אני בא> אני מצביע <הנה אני בא> באתי להשפיע <תנו לי ונטולין> כי, נחסמו דרכי הנשימה גימלאים <הנה אני בא> אני מגיע <תנו לי קלנועית> אני מסיע <הנה אני בא> כי, סבא שלי לא מקבל קיצבה גימלאים <הנה אני בא> אני מצביע <הנה אני בא> באתי להשפיע <תנו לי ונטולין> כי, נחסמו דרכי הנשימה גימלאים <הנה אני בא> אני מגיע <תנו לי קלנועית> אני מסיע <הנה אני בא> כי, סבא שלי לא מקבל קיצבה

למעלה