סברינה מתחתנת!

Salem

New member
סברינה מתחתנת!

מליסה ג´ואן הארט, סברינה המכשפה הצעירה מתחתנת! עם החבר שלה שהוא זמר רוק מלהקת Course Of Nature.
Melissa confirmed to E! News Live Thursday that she and her rocker boyfriend of eight months, Mark Wilkerson, are officially betrothed. Wilkerson, frontman and guitarist for the hard-rock trio Course of Nature, did the ring thing on December 26 as the couple exchanged Christmas gifts. "After we opened all the presents and I thanked him for my gifts, he said, ´I have one more. Close your eyes.´ And then he puts this ring right in front of me. "And I told him to shut up. That´s the first thing I said, but I immediately said ´yes´ after the ´shut up.´ It was, ´Shut up! Yes!´ " Melissa & Mark have been item since meeting at the Kentucky Derby in May. They´ve been living together for the past several months in Los Angeles. There is no wedding date or any plans for the near future. -Source Melissa Joan Hart Online (mjhonline.com)​

מזל טוב למליסה...!

מזל"ט למליסה. איזה כיף לה.
מקווה שזה יהיה טוב...!

באמממממת ../images/Emo3.gif

האמת שיש לי תמונה חתומה אישית (כלומר, עם השם שלי וכו) שלה... פרוטקציות להלהלהלהלה... ויש לי תמונה חתומה אבל כזאת של פרסום (משועתקת) של כל הקאסט של עונה שלישית...

Salem

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אילו פרוטקציות?

היכרתי (בעבר) מישהי...

שעבדה בסט שם של אייביסי אני חושבת (אני לא ממש זוכרת)... היא שמעה שאני ממש ממש חולה על הסדרה אז היא הציעה לשלוח לי תמונות פרומו חתומות. הייתי בטוחה ששניהם משועתקים, אבל אמרתי סבבה, למה לא... ואז קיבלתי תמונה של מליסה חתומה בעט עם השם שלי והכל... אושר צרוף!

Salem

New member
כנ"ל ../images/Emo13.gif

יש לי תמונות חתומות (ומוקדשות) של אדריאן וילקינסון (איב\ליביה) מזינה. יש לי תמונה של ג´ון פורסייט, משושלת וצ´ארלי מהמלאכיות של צ´ארלי. ויש לי חתימות של כמה שחקנים ישראלים.

סחטיין

זה הדבר החתום היחיד שיש לי... האמת שהייתה לי תמונה (בזמנו) של הספייס גירלס (ממישהי שפגשה אותם) אבל היא לא הייתה חתומה, אז זה היה קצת מטופש...! זה סתם נחמד כזה, שיש תמונות חתומות! בעיקר ממישהו שממש אוהבים (לא מעריצים, אני לא אוהבת או תומכת במונח הזה). הלוואי נגיד, שהיה לי את כללללל הפרקים של סברינה. -אז- הייתי ממש ברקיע השביעי...

למעלה