סברינה תעשה עונה 7 מלאה!

Salem

New member
סברינה תעשה עונה 7 מלאה! ../images/Emo6.gif

"Sabrina the Teenage Witch" has conjured up a full-season episode order! "Sabrina" started the season with just a 13-episode order, which the network later extended to 19 -- and now 22. Entering its seventh season, the Melissa Joan Hart (news) comedy started out slow, leading to rumors that it might not last through midseason. But the show has shown some growth in recent weeks, posting its best numbers of the season Nov. 8. "Sabrina," which altered its focus this season as the lead character took a job writing for a music magazine, has averaged 3.3 million viewers.​
מקור: Melissa Joan Hart Online

Salem

New member
לא ../images/Emo13.gif

במיוחד אחרי זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=604&msgid=9201776

*neta*

New member
כן קראתי את זה

ומנסיון (ארוך מאוד!) אני יודעת מה זה לחתום על עצומות כדי שלא יעשו עונה מקוצרת
לא להזכיר את הצפייה שאיזה ערוץ יקנה את העונה!

Salem

New member
בינתיים יש סבירות טובה

שלסברינה תהיה עונה שמינית. בניגוד ל*שיעול*זינה*שיעול* שלא שרדה יותר מ6 עונות

*neta*

New member
האני דרלינג...

כמה זמן כל פרק של סברינה? 20 דקות?? לעומת 42 של זינה? הא! ורגע..מה הרייטינג של סברינה? זינה עברה את ST:DS9 ואת baywatch! וזינה היא סדרת הספין אוף המצליחה ביותר.. ורוצה להתחיל לריב עם הסטטיסטיקות לגבי מדינות שידור ?

Salem

New member
חחח

בואי לא נתחיל וויכוח. מה שעצוב שבABC לסברינה היה רייטינג ממוצע של 12 מליון צופים. בWB זה 4... ולWB זה נחשב מעולה... מה לעשות... רשת מצוקמקת

Salem

New member
תיקון קל

הסדרה לא הסתיימה... זו העונה הכי חדשה שמצולמת ומשודרת כרגע אין שום הודעה על סיום הסדרה וככל הנראה אין כוונה לסיים אותה.

disney girl

New member
השוואה בין זינה לסברינה?../images/Emo12.gif

אני ממש לא מבינה איך אפשר להשוות בין שתי הסדרות. זינה זאת סדרה פשוט גדולה וסברינה זאת סידרה חמודה. זינה היא פשוט סדרה מגניבה בכל המובנים: אקשן, קומדיה, דרמה יש בה הכל. לעומת זאת סברינה היא רק קומדיה חמודה. אני אוהבת את הסדרה סברינה שלא תבינו לא נכון אבל אין פה מה להשוות.

*neta*

New member
מסכימה עם דיסני-גירל !

זינה סדרה אדירה (מוזמנת להכנס ל175
) ועמית יכול להמשיך לנסות, אבל כולנו יודעים את האמת...

Salem

New member
סברינה

IS WAY BETTER אבל בואו לא נתווכח... זו לא מטרת הפורום

*neta*

New member
כן צודק

כבר פעמיים אמרת שזהו סיום הדיון/וויכוח, והוספת את "המילה האחרונה" שבמקרה זה הדעה שלך על סברינה וההשוואה לזינה. אז הפעם, אני אומרת את המילה האחרונה. נה!

disney girl

New member
אני יגיד וזהו

אז הנה במקום שתתווכחו אני אומרת את המילה האחרונה וזהו!

למעלה