מותר לשאול, אני לא בטוחה שזה כל כך מעניין....
זו השתלשלות אירועים ארוכת שנים (קחי בחשבון שאנחנו נשואים קרוב ל-16 שנים, ובזוגיות אנחנו 21 שנים), שקשורה לכל מיני גורמים שונים ומשונים. לא בטוחה שזה ממש מעניין מישהו כאן.
בכל מקרה, זה גם לא חסר לאף אחד במיוחד. תכלס לחמותי בעיקר חשוב לראות את הנכדים, והם אכן מגיעים אליה אחת לשבוע לאחה"צ שלם. מעולם לא היו בינינו יחסים קרובים מדי, ושתינו לגמרי מסתפקות במפגשים שיש לנו סביב ימי הולדת, חגים ואירועים משפחתיים מהסוג הזה.
ההורים שלי גרים מולי, אבל למרות העובדה הזו אנחנו ממש לא מתראים על בסיס יומיומי
יש בינינו יחסים טובים, אבל כולם נורא עסוקים כל הזמן. הם אמנם פנסיונרים אבל הם פנסיונרים פעילים, ואני מתזזת בין עבודה וילדים גדולים שצריכים הסעות כל יום לכל מיני מקומות. גם הם מקבלים את שעות ההתייחדות שלהם עם הנכדים מדי שבוע, ואיתנו הם "נפגשים" מתי שיוצא.
הייתה תקופה שניסיתי ליצור הרגל של ארוחת שישי (ערב) אצלי בבית עם ההורים שלי ועם חמותי, אבל זה היה לי קשה מאוד והשאיר אותי עצבנית ועייפה כל השבת וכל השבוע שלאחר מכן, אז בסופו של דבר ויתרתי. זה לא היה שווה את זה והמחיר של זה היה גבוה מהתועלת שבזה.
בסך הכול הייתי שמחה אם היו לי יחסים יותר קרובים עם חמותי, אבל זה לא מתאפשר בגלל האדם שהיא והאדם שאני, וזה מה יש.