סבתא אהובה שלי..

gali90

New member
סבתא אהובה שלי..

נפטרה לפני שבוע.. זאת גם הסיבה שלא נכחתי בפורום.. היא הייתה סבתא מאוד קרובה.. ואני באמת הייתי אחת הנכדות האהובות שבילו סביבה הרבה מאוד. קצת לפני שהיא נפטרה .. לצד הכאב ,התחילה לכרסם בי תחושת תסכול- איומה שאין מישהו שמתאים לו לכתוב ולקרוא את ההספד יותר ממני.. כי באמת היינו מאוד קרובות. עצם המחשבה לעמוד ביום מרגש כזה מול כ"כ הרבה אנשים ולהקריא עשתה לי בחילה..בסוף ויתרתי על זה.. אבל הייתה תחושה של פיספוס.. שלולא הגמגום אין ספק שהייתי קוראת את ההספד. אני לא מצטערת על הבחירה שלי.. ניחמתי את עצמי בכך שמה שחשוב באמת זה לא מה שאנשים ישמעו וידעו.. אלא מה שבתוך ליבי. אני שמחה שהתבגרתי .. ועברתי שלבים בחיי שתחושת התסכול לא נמשכה יותר ממה שצריך..

גלית אהובה

משתתפת בצערך על מות סבתך. באמת תהיתי לאן נעלמת השבוע ואף נתתי לך קריאה במסנג'ר. מקווה שאת מרגישה יותר טוב היום... מחזקת את ידייך.

b e ll

New member
אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר, חזקה

ומנוחמת יותר. סבתך חיה חיים מלאים ושלמים כמעט עד הסוף והיתה אהובה ומוערכת על ידי אהוביה ואוהביה. אנשים יודעים מה בתוך ליבך כי זה בוודאי כתוב בעינייך - אני בטוחה שסבתך ידעה עד כמה אהבת אותה ואני משוכנעת שלא היתה רוצה שתעמדי בכזה נסיון קשה ואפילו אומרת לך (אילו רק יכלה) לוותר ולא לקחת ללב.
והרבה

RobinhooDw

New member
משתתך בצערך, שבא שלי גם

נפטר לפני כשנה, הוא היה מאוד קרוב אלי וגם אני הייתי צריך להחליט אם לקרוא את ההספד או לוותר, בסוף החלטתי שאני עושה את זה. הכנתי מכתב וקראתי, די רעדתי משום מה, אולי כי זה היה יום גשום וקר או שאולי מהלחץ של לקרוא ועוד לקרוא מכתב רציני בלי לעשות שגיאות מול קהל של אנשים... בסוף הצלחתי לקרוא הכל בלי בעיות :} למזלי :} לפני שנה לא קראתי כלום וכמוך גם הרגשתי תחושה של הפסד, לכן החלטתי שהפעם אקרא.

light blue

New member
תנחומיי

גם אני הייתי הנכד המועדף על ידי סבא שלי. זו ההרגשה הכי טובה בעולם שסבא מעדיף אותך על פני האחרים אני חושב שסך הכל זה מחזק ונותן ביטחון לדעת שעבור מישהו אתה מספר 1. אני מקווה שהקשר שלך לסבתך חיזק גם אותך תנחומיי

Mariasha

New member
../images/Emo16.gif תנחומיי

אני רציתי להגיד תודה לאלה שהגיעו לחתונה שלנו (בזמן החתונה), ולא הצלחתי להכריח את עצמי...

שרוך

New member
יהיה זכרה ברוך

בס"ד הי גלי וכולם!! ככה גלי אני משתתף בצערך!! כן גם סבתי נפטרה לפני שבועים בדיוק!! וגם לי היה את המחשבה לעשות את ההספד אבל לא יכלתי לעמוד בזה!! אולם כדי להרגיש שעשיתי משהו1! למי שמכיר אותי אני נער דתי!! ואצלנו נהוג שאם האבל עושה הבדלה לא אומרים את כל הברכות1! ומכיוון שהיו במוצ"ש בבית עוד הרבה אנשים!! ואבי מורי לא יכל לעשות הבדלה החלטתי אני כן לעשות הבדלה מול 20 איש!! וזה היה נורא מרגש לעשות הבדלה עוד לזכרה של סבתי ועוד קהל כזה גדול ברוך ה' הלך לי טוב! והכי = זה שאבי שהיה האבל היחידי היה מאוד גאה בי!! ככה גם אני תרמתי משהו!! לגליה אני ממש יודע מה את חשה!! אני גם הייתי קרוב לסבתי מצטער שרק עכשו הגבתי!!! ושלא נדע עוד צער!! שבת שלום חודש טוב שרוך

למעלה