סבתא שלי ניסתה להתאבד היום

פרוזק

New member
סבתא שלי ניסתה להתאבד היום

אני יודעת זה נשמע רע אפילו מעוד רע אבל זו האמת היא לקחה 40 כדורים ופתחה את הברז של הגז שכנה שלה מצאה אותה ועכשיו היא מאושפזת במחלקה סגורה כנראה שזה תורשתי עצלינו רק שעצלי זה התפרץ בגיל 16 עצלה בגיל 65 לא יודעת למה אני כותבת את זה אבל רק רציתי לאגיד וכשאני קוראת את זה זה בעמת נשמע רע

white crane

New member
לפרוזק היקרה

לי זה לא נשמע רע, אלה עצוב ואולי גם קשה. ואני שמח שאת מצאת מקום לכתוב את זה. יש הבה אנשים שלא מעזים לכתוב אפילו לא לדפים שבמגירה. החיים לפעמים מפתיעים באכזריות שלהם. והשאלה היא איך אנחנו, את, אני וכל אחד אחר מגיב ומתמודד. למרות שזה אולי נשמע טיפשי, אני בחור אופטימי שמאמין שהחיים יכולים להיות טובים. לא בעוד שנה . לא כיגמר התיכון, או הצבא, או האוניברסיטה... או כשהילדים יעזבו את הביית. הטוב יכול להיות היום. בחיוך של נהג האוטובוס. בפרפר שהתיישב על פרח בדיוק לידי. בטלפון ממשהו שלא שמעתי כבר הרבה זמן ממנו. הטוב הוא לא מה קורה לנו, אלה איך אנחנו מסתכלים על מה שקורה. ואני מקווה שתוכלי לפקוח את העיניים, לא לחיים טובים יותר אלה לראיה רחבה יותר שיהייה לך רק טוב העגור הלבן

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עצוב לשמוע

אבל לצערנו הגיל של סבתך הוא זה שבו אחוז ההתאבדויות הוא הגבוה ביותר. לא יודעת אם החיים הביאו אותה לזה או הדכאון, או שניהם יחד, אבל גם היא יכולה לקבל עזרה. איך את מרגישה עם כל זה?

למעלה