סבתא שלי

Geeker007

New member
סבתא שלי

שלום,
יש לי סבתא יקרה בת 98, שמאז שהמטפלת ההונגריה שלה נאלצה לשוב לארצה אין לה עם מי לדבר הונגרית. יש לה בעיות שמיעה באופן כללי, אבל נראה שכשמתקשרים איתה בהונגרית היא כבר שומעת הכל. היא צלולה, היא מבינה עניין ובעיקר סבתא שלי.
אני מחפש מישהי מבוגרת יחסית שגרה באיזור חולון ושתוכל לבוא לבקר אותה ולשבת איתה פעם בשבוע לשעה, בתשלום. היא ממש זקוקה לחברה.
האם אתם מכירים מישהי שיכולה לעזור?
תודה רבה מראש!

evike

Well-known member
מנהל
אעביר את הבקשה שלך לקבוצה בפייסבוק, ככה יהיה יותר סיכוי

למצוא מי שתוכל להענות לבקשה.
האם יש לכם מטפלת אחרת? אם אתם מחפשים, לפני כמה ימים פורסם בפייסבוק על מטפלת דוברת הונגרית שהתפנתה. אז אם עדיין רלוונטי (משני הצדדים), הנה הקישור:
[URL]https://www.facebook.com/groups/813800091992522/permalink/2238451426194041/[/URL]
והרבה בריאות לסבתא. שבת שלום.

Geeker007

New member
אני לא יכול להגיע לפוסט בקבוצה הזו

כי אני לא חבר בקבוצה ואני לא יכול להצטרף לקבוצה כי היא מיועדת לדור שני (ואני דור שלישי).
בכל מקרה, יש לסבתא שלי מטפלת אחרת שמדברת רוסית בלבד. מיותר לציין שזה לא עוזר הרבה בעניין. אשמח אם תדביקי את הפוסט מהפייסבוק ופרטי הקשר בתגובה.
תודה רבה.

evike

Well-known member
מנהל
כמה הבהרות

אתה יכול להגיע לקבוצה, ששמה בדיוק כמו כאן "פורום תרבות הונגריה". אתה יכול לבקש להצטרף, רק תצטרך לציין מה הקשר שלך להונגריה. (לפי הפוסט כאן, יש לך קשר, אבל מכיוון שבפייס נרשמים עם השם האמיתי, לא אוכל לדעת שאתה המבקש)
בכל מקרה, העברתי לשם את הבקשה שלך, וגם אם אתה לא חבר בקבוצה, אעביר לך לכאן את התגובות במידה ותהיינה.
אגב, אתה יכול להצטרף גם לקבוצת דור שני לשואה, שם חברים ילידי כל הארצות.
את הקבוצה מנהלת אורית, שהיתה חברה כאן בפורום.

evike

Well-known member
מנהל
ואגב, לא כדאי לכתוב מסר, כי לא בטוח שיגיע.

כבר הרבה זמן שיש תקלות בתפוז.

Geeker007

New member
לגבי המטפלת הזמינה

ניסיתי לקרוא את ההודעה ונכון לעכשיו אני לא יכול (כי אני לא חבר בקוצה).
האם תוכלי להעתיק את ההודעה לפה או להפנות אותי לכותב ההודעה, בבקשה?

evike

Well-known member
מנהל
אין הרבה להעתיק

היא פירסמה שהתפנתה מטפלת דוברת הונגרית ורומנית, ומי שמעוניין שיעביר לה מסר עם טלפון.
מסתבר מהתגובות, שהיו כמה מתעניינים, אבל היא לא השיבה לאף בקשה.
אז אין לי מושג עד כמה זה נכון, ובכלל אם עדיין רלוונטי, כי היו כמה וכמה בקשות.
סורי.

למעלה