סבתוש להשכרה - מיזם חברתי

amittsuk

New member
סבתוש להשכרה - מיזם חברתי

סבתוש להשכרה הינו מיזם חברתי חדשני ויוצא דופן, הנועד להחזיר סבתוש (נשים בנות 50+) לשוק העבודה ולפנק סבתוש בכל דרך שהיא.
הפורטל מקשר בין משפחות הזקוקות לשירותי סבתוש ובין הסבתוש עפ"י קריטריונים שהגדירו שני הצדדים מראש.
כל סבתוש / משפחה שנרשמת מקבלת שירות מ"סבוש הסוכן החכם" ישירות לתיבת המייל המתריע שישנה פנייה חדשה שיכולה לעניין את מי מהצדדים.
מאות משפחות וסבתוש כבר נרשמו לאתר, ישנם חיבורים ושידוכים של סבתוש למשפחות וצהרונים.
כנסו לאתר והרשמו חינם.

הדסהש1

New member
בוקר טוב..המועמדים מסרו את החתימות...

עכשיו נחכה לראות את התוצאות...לא היה מירוץ כזה מגעיל...

יוליקה

Member
מנהל
יופי!! 6 מועמדים

רק ל-2 יש סיכויים... אבל מרב מועמדים כניראה שיהיה סיבוב שני...
העיקר - שיבחר מועמד ראוי ללא עיסקאות...כמו בענין קצב...שניבחר
בעיסקאות פוליטיות מסריחות!!!

יוליקה

Member
מנהל
אני גם סבתוש אבל כבר שכרו אותי...חחחח

נסעתי לבקר את הנכדים... בלי זה אין לי מה לבוא...כי אחרת אצטרך לעשות אצלם... שימו לב שאני לא מגלגלת לאורך אלא סוגרת בצדדים, כדי שהמלית לא תנזול על הילדים....

הבלינצ'סים שלי יוצאים דק מאד... כי כך לימדו אותי. הכמויות לכ-20-25 בלינצ'סים... 5 ביצים, 2.5 כוסות קמח, כוס חלב, 2 כפות סוכר וכ-2.5 כוסות מים +-.... מערבבת במכשיר מערבל ידני את הביצים והחלב, מוסיפה לאט לאט את הקמח וממשיכה לערבל כדי שלא יווצרו גושים... כשהתקבלה תערובת חלקה, אני מתחילה להוסיף את המים וממשיכה לערבל... מוסיפה את הסוכר. מתקבלת תערובת די דלילה אבל לא דלילה מידי. לבסוף אני מוסיפה 2 כפות שמן - השמן מונע את הצורך לשמן את המחבת למעט בפעם הראשונה.... הטיגון נעשה במחבת או טפלון או החדשות האלה עם הציפוי הלבן שמונע הדבקות... משמנת בכפית שמן בפעם הראשונה בלבד... יוצקת בעזרת כף מרק מהבלילה למחבת ומעבירה בנטיה שיכסה את תחתית המחבת... (אני עושה בעזרת 2 מחבתות...כך שזה מהר יותר) מטגנים עד להזהבה לא לשרוף... מכינה את המלית: 2 חבילות גבינה טוב טעם מעורבבת עם קופסה של גבינת סקי... כך המלית לא נוזלת מידי... 2 כפות תמצית וניל, 4 כפות סוכר...אם עושים למבוגרים להוסיף צימוקים, הנכדים לא אוהבים את הצימוקים (אמא...תוציאי לי את הג'וקים...חחחח) איך אני סוגרת את הבלינצ'סים?? שמית כף מהמלית בתחתית מקפלים קיפול אחד מעליו...קיפול נוסף מצד ימין ומצד שמאל ומגלגלים את השאר.... אבל בהחלט ניתן לגלגל ישירות בלי לסגור ואז זה ארוכים ודקים.... בהצלחה!! (מקווה שלא שכחתי שום שלב)....

הדסהש1

New member
יוליקה את נהדרת..החזרת אותי שנים

אחורה..היום אני נמנעת מכל הדברים הנהדרים האלה...
כי שמתחילה קשה להפסיק..השנמה אפנק את עצמי עם
פרוסת עוגת גבינה טובה....

למעלה