סבתות מקפצות! חזרתי לשלושה שבועות, תודו שהתגעגעתם. אגב, נעם עדיין אימפוטנט
ק קיר קמט New member 9/7/04 #1 סבתות מקפצות! חזרתי לשלושה שבועות, תודו שהתגעגעתם. אגב, נעם עדיין אימפוטנט
ק קיר קמט New member 10/7/04 #7 מה עוד? שאלה מצויינת. קודם כל, הוא חולה איידס. חוץ מזה, הוא גם פריק מסריח. יש עוד כמה דברים, אבל אני חושש לפגוע באדם האחד שעוד לא פגעתי בו בפורום כשאני אומר מילים כאלו (מעניין מי זה.), אז אני אשתוק.
מה עוד? שאלה מצויינת. קודם כל, הוא חולה איידס. חוץ מזה, הוא גם פריק מסריח. יש עוד כמה דברים, אבל אני חושש לפגוע באדם האחד שעוד לא פגעתי בו בפורום כשאני אומר מילים כאלו (מעניין מי זה.), אז אני אשתוק.
H Hii BiTcH New member 10/7/04 #8 יש בעיות עם פריקים?!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ומי הבנאדם שעוד לא פגעת בו בפורום?
ח חןשסק New member 10/7/04 #18 חחחחחח../images/Emo6.gif הוא אומר שהוא ראה אישה זקנה לובשת חולצה שקניתי בTNT. איך לעזאזל אישה זקנה יכולה ללבוש חולצה כמו שלבשתי?! איפה נכנסים הציצים שלה שמגיעים עד הברכיים?!
חחחחחח../images/Emo6.gif הוא אומר שהוא ראה אישה זקנה לובשת חולצה שקניתי בTNT. איך לעזאזל אישה זקנה יכולה ללבוש חולצה כמו שלבשתי?! איפה נכנסים הציצים שלה שמגיעים עד הברכיים?!
ק קיר קמט New member 10/7/04 #20 הציצים שלה לא הגיעו עד הברכיים הם היו מונחים לה על הכרס. ואני מתכוון כרס.
ח חןשסק New member 10/7/04 #22 טוב. שיהיה לה בכיף החולצה נראית עליי אחרת והיא מיועדת לצעירים ולא לזקנים. שיהיה לה לבריאות.
ק קיר קמט New member 10/7/04 #21 לא רוצה, לא צריך אפאחד לא מכריח. למרות שזה נורא ילדותי ולא ליברלי בעליל מצידך