סגולה לנשים עקרות

משביה

New member
סגולה לנשים עקרות

אני בהריון בחודש ה9 תודה לאל ,,,רציתי לדעת בבקשה , האם הסגולה : שאישה שאין לה ילדים תכנס למיקווה אחרי שאישה בהריון בחודש ה9 טבלה. וזו סגולה שהיא תכנס להריון. האם הסגולה הזו לקוחה מהחכמים שלנו. או זו סתם אמונה או מנהג של עדות מסויימות. אני מאוד רוצה לעשות זאת עם אישה שאין לה ילדים. בבקשה אני לא שואלת מה הדעה האישית של רבנים אלא האם יש לזה סמך בדת שלנו.
אני יודעת שכן צריך ללכת למיקווה בחודש ה9 כסגולה ללידה קלה, ובנוסף למחוק מהילד את כול המראות הלא כשרים שראה ושמע. אבל כל כך רוצה לעזור לאישה שאין לה ילדים.
אשמח לתשובה מהירה ותודה רבה

קליטו

New member
תשאלי באתר

של הרב בן ציון מוצפי, הוא מבין בסגולות אלה.
שיהיה בשעה טובה, לידה קלה, וכל הברכות

משביה

New member
תודה ,אבל לא ניתן לשלוח שאלות

לכבוד הרב בגלל עומס שאלות שממתינות לו. האם מישהו כאן יכול לבדוק לי את הנושא? תודה רבה

תגובה

בדקתי ברחבי גוגל והיה אזכור רק שזה סגולה לאשה בהריון עצמה [וכדאי לקרוא גם באיזה תנאים ומצבים כדאי ולא כדאי לטבול בחודש ה-9] , לא ברור אם גם סגולה לטובלת אחריה.

משביה

New member
תודה רבה,,גם אני בדקתי בגוגל

ולא היה שום איזכור בנושא, חוץ מפורמים של פוריות,,,,בכול אופן שוב תודה

golan heights

New member
הרב מוצפי נשאל על זה בעבר ואמר שזה שטויות.

לעומת זאת יש סגולה שהובאה בבן איש חי להיפקד וזה -
הבעל יתן לאשתו במתנה גמורה בקבוק יין שעליו יברכו בברית של הילד בע"ה. וישמרו את הבקבוק עד הברית.
ועוד סגולות כמו אמירת ה-א'-ב' בהגיה נכונה ומדויקת לפני הזיווג שגם מובא מהבן איש חי בספרו לשון חכמים.

סגולה גדולה לאישה עקרה

היא קודם כל להתחתן כמובן, אם אינה נפקדת, שתלך להבדק אצל רופא מומחה.
אצלנו מקובל לתת לזוג בלי ילדים כיבוד בברית, "קוואטר" הבאת התינוק מהאם אל האב לפני הברית.

אני לא מאמין גדול בסגולות, תמים תהיה עם ה' אלוקיך, אבל כך המנהג אצלנו.

קליטו

New member
את יכולה גם

לנסות להתקשר לרב בן ציון מוצפי, הוא גר בירושלים.
או שתפני לכל רב אחר, עד שתגיעי לרב שיודע. מסתבר שתמצאי די מהר.
בהצלחה !
ושיהיה במזל טוב

למעלה