סגולות לחיים ארוכים...

סגולות לחיים ארוכים...

מה לדעתכם יש לעשות על מנת לזכות בחיים ארוכים? האם לאכול מאכל מסויים, האם לצחוק ולחשוב חיובי? או אולי לעבוד קשה כל הימים? מה אתם חושבים? ומה הסבתא הייתה אומרת..?

yigalby

New member
לקום מאוחר בשבת בבוקר ?

הייתי אומר בקצרה שלאכול משבעת המינים ואשה טובה

התכוונת גבר טוב..../images/Emo6.gif

לאכול משבעת המינים.. מעניין.. ככה זורק פצצות והולך? פירוט והסברים ואם אפשר גם איורים

yigalby

New member
בהמשך

חיטה - אחד המאכלים הבסיסים והמזינים של האדם בכל העולם מוזכרת ראשונה שעורה - אני חושב שאנחנו לא מודעים אליה מספיק גפן - אחד הפירות הטובים ביותר למאכל ורפואה יש החושבים (בינהם אני) שבעונה אפשר לעשות איתו ניקוי גוף מכל בעיה ויש הרבה מסתבר שעושים זאת בארץ ,כנראה גם מסורת אירופאית. תאנה - עוד פרי מבורך מלא ברזל ויטמנים ומינרלים .יש לי כמה עצים בדרך לעבודה שרק אני נהנה מהם - אני מדבר על אלה הירוקות הקטנות שגדלות בר. רימון - מה לא נאמר על הפרי הזה כולל זרעיו וקליפותיו ,גם הוא מטפל בהרבה בעיות מבעיות חורף תולעי מעיים דיזנטריה ומחלות ממאירות. זית - בנוסף למה שאמר עוז לגבי מאכל מסויים שדובקים בו - אז שמן זית זה הדבר שלנו. הדרוזים יגידו לכם שזה סגולה לחיים ארוכים ולא יתחילו את הבוקר בלי כף שמן זית( ורצוי גם תה מרווה ). תמר - ממ בא לי

עוז46

New member
אבא שלי אומר

שמי שאוכל 90 שנה מאותו דבר חי חיים ארוכים. הסינים מאמינים בג'ינסנג אסטרגלוס וכמובן ג'ינקו בילובה שהם הקדושים של סין ומדרום אמריקה (האינדינים) מגיעים האכינצאהל פאשו והאונקריה ובל נשכח את השום וסגולותיו והאגדות שמגיעות עד לסין והרוסים מביאים את המומיו המיסתורי, ואם הגוף מחובר לנפש ויודע להקשיב ואופטימי ללא תקנה ורצוי עם חיוך רחב כל הזמן במשך 98 שנה אז זו הסגולה הנכונה.

רשף כשף

New member
מי שטועה הרבה

עושה זאת מכיוון שיש לו הרבה זמן לתקן את הטעויות שלו. ומכאן הסגולה- לטעות והרבה

להיות אופטימי ומאושר

וגנים טובים. אולי אני אנסה לשאול את סבא שלי, הבעיה שבגיל 96 קצת קשה לו לדבר והוא גם לא צלול לגמרי.

למעלה