|סגירה|הודעה חשובה
פורום טנטרה נסגר

|סגירה|הודעה חשובה../images/Emo70.gif פורום טנטרה נסגר../images/Emo70.gif

שלום יקרים אהובים, עקב החלטה חד צדדית של הנהלת תפוז, פורום טנטרה ייסגר. ההסבר שניתן היה שאין בפורום נפח תנועה מספיק על מנת להצדיק את קיומו. ניסינו, הסברנו, התווכחנו, אבל זה שלהם וזו זכותם. טוב, אבל אנחנו חיים טנטרה
, וזה אומר שזה לא טוב, זה לא רע, זה מה שזה. לכן - בחרנו לעשות מעשה
פתחנו פורום טנטרה משלנו. כולכם מוזמנים לפתוח לכם כרטיס משתמש (שם המשתמש באנגלית בלבד) ולהתחיל לכתוב. אנחנו מקוים שפורום הטנטרה החדש יהיה לכולנו
בית חם ואוהב
הצבע עוד טרי על הקירות, עוד אין סמיילים בתוכן וכל מיני גאדג'טים שהתרגלנו אליהם, אבל זה של כולנו! עזרו לנו להרים את הפורום הזה ושלחו לחבריכם קישורים לפורום במסרים ואימיילים. אנחנו רוצים להודות לכל משתתפי הפורום לדורותיהם
על האהבה, הפרגון, ההשתתפות, הדיונים המעמיקים והמעניינים, השאלות הנוקבות... תודה עליכם, על מי שהייתם עבורנו ובכלל. תודה לאנשים יקרים שתמכו בפורום לכל אורך דרכו. ותודה לתפוז על האירוח עד כה. יאללה, ממשיכים בדרך...
תנו
כל עוד אפשר, ובואו ל
החדש.

שנה טובה ../images/Emo23.gif לכל מי שעדיין קורא כאן

מאחלים מכל הלב את הטוב ביותר.
בן ואפרת

מאיה642

New member
תודה

בן ואפרת הייתם מקסימים פה העברתם ידע מדהים היו דיונים לעניין בצד דיונים ושרשורים שלא היו מכובדים התמודדים בכבוד מול כול זאת יישר כוח הם כול הזמן פותחים פורומים אנשים פרטיים פותחים פורומים ואותם לא סוגרים כנראה שיש איזה קאטש בטח עוד נשמע

0 אור 0

New member
אז מכיוון שהפורום עוד לא נסגר

אנצל את ההזדמנות להודות לכם על ההשקעה בפורום ובכלל, ועל מי שאתם, לאחל לכולם שנה נפלאה, מלאה בהמון אהבה וטנטרה, ולאחל הצלחה לפורום החדש, מי יתן שיצליח להתרומם ולהפוך למרכז של כל העוסקים ומתעניינים בטנטרה. שנה טובה

sharpantie

New member
כמשתתף פסיבי

אני מצטרף לברכות על פתיחת הפורום החדש. בפורום תפוז אני בעיקר קורא מדי פעם מתוך עניין וסקרנות עד שיום אחד אאזור אומץ להיות פעיל יותר. נ.ב. נרשמתי לפורום החדש. כל טוב לכם ובהצלחה.

sharpantie

New member
כמשתתף פסיבי

אני מצטרף לברכות על פתיחת הפורום החדש. בפורום תפוז אני בעיקר קורא מדי פעם מתוך עניין וסקרנות עד שיום אחד אאזור אומץ להיות פעיל יותר. נ.ב. נרשמתי לפורום החדש. כל טוב לכם ובהצלחה.

למעלה