סגירה עם צלם- זקוקה לעיצה!

שירונה

New member
סגירה עם צלם- זקוקה לעיצה!../images/Emo53.gif

אנחנו מתכוונים לסגור עם זום 18 בשבוע הבא, ויש לי כמה שאלות לשאול אתכן: (וגם אתכם, הבנים- אני יודעת שגם אתם פה) - אני מתלבטת אם לבקש שיגיע צלם סטילס לצלם את ההכנות. (זום 18 מוכנים לתת צלם משעה 13:00 תמורת 100$ - הגיוני?) מצד אחד, אני נורא אוהבת את הצילומים הפחות-"חתונתיים", שהם לדעתי יותר מענייינים, ואחרי הרבה זמן יהיה נחמד לראות אותם. מצד שני, אני חוששת שביום החתונה, שבו ארצה להיות רגועה ועם מישהו שאני סומכת עליו ומרגישה בנוח איתו- הצלם רק יפריע... מה אתן אומרות? תודה!

*שיר

New member
בתור מישהי שממש לא היתה בעניין

הצילומים המקדימים, וממש אולצה בכוח ע"י הצלמת החמודה לעשות צילומי לפני, אני רק יכולה לומר לך שאסור לפספס את הצילומים האלה. קודם כל זה מוסיף המון כיף והתרגשות והמון המון צחוקים. זה כמובן תלוי מאוד בכימיה שיש לך עם הצלם, ולכן חשוב לבחור צלם שיש איתו כימיה טובה. אני ממש נהניתי מהצילומים האלה והתמונות הן מזכרת נפלאה

אתי@

New member
לפי דעתי צילומי ההכנות יפים ולי

הצילום ממש ממש לא הפריע. מצד שני, מהשעה 13:00 זה קצת מיותר, אפשר לבקש שיבוא שעה לפני סיום ההכנות. זה גם מספיק בהחלט, וגם אולי תוכלו להוזיל את מחיר התוספת. לפי דעתי מה שחשוב בצילומי ההכנות זה תמונה אחת או שתיים של התסרוקת, כמה תמונות של האיפור וכמה תמונות של המפגש עם החתן (שהן תמיד נורא מרגשות). שעה או שעה וחצי (מקסימום!!!) צריכים להספיק לכל זה

למעלה