סגירה שניה,רופאים נוספים-דחוף

אפשרית

New member
טבעת לפני כחודש וחצי

סגורה על 5 בעוד שבועיים אלך לסגור עוד 2
מצליחה לאכול הכל בקלות,למרות שאני עוצרת בתחושה של שובע
או מפחד או מלחץ,אבל עוצרת את האכילה.
השבוע מצאתי את עצמי אוכלת יותר ואפילו יותר שוקולד,הקצבתי לעצמי 2 קוביות, ונסחפתי
מאוד קר לי...
התחלתי להתאמן כחצי שעה הליכה על הליכון וכפיפות בטן
אני נוטלת ויטמין צנטרום,וטימין B,וויטמין D
נראית יותר שמחה,הרבה אנשים העירו לי שאני נראית עצובה...
בסך הכל לעיתים אני שוכחת שהטבעת קיימת
והמוח למרות שאני הולכת למטפל עדיין "אוכל שמן"...
פשוט איך ללמוד לאכול ולהגיד, די מספיק לי...מתוך תחושה של שובע ודי באמת?
אני אומרת היום די מספיק לי,,,אולי כי פוחדת להגיע לנקודה של הקאה או מלחץ...
אבל עובדה שבשוקולד שאכלתי לא אמרתי לעצמי די מספיק...עבר בקלות...חחחחחחחחחחחחחח
ה' יעזור לי ללמוד את הגוף והנפש ולדעת מהו רעב ומהו שובע והדרך ביניים.

נ.ב יש רופאים אחרים ברחבי הארץ שיכולים לפתוח לסגור? או להמשיך ללכת לאבינוח?

קוביd1

New member
שלום לאפשרית

הניתוח משמש ככלי עזר לירידה במשקל ולא יעשה את העבודה לבד ,השינוי צריך להיעשות בקופסה הקטנה שבראש וזאת הבעיה .צריך לשנות הרגלים ישנים ,הראש חושב שמן ,ברור ששוקולד וכל מיני דברים טובים ,יורדים מצוין גם שהטבעת תיהיה סגורה לגמרי.
יש מקומות שאפשר לסגור ולפתוח ,הבנתי שהשירות שניתן על ידי ד"ר אבינוח והצוות שלו השתפרו מאוד ואפשרי לעשות את הסגירות הפתיחות אצלו

הרבה בריאות והצלחה בפרויקט של הירידה במשקל.

קובי

קשה לנו מאוד לדעת מהי תחושת שובע

כי שנים רבות שלא באמת הקשבנו לתחושות שלנו...
על עצמי אספר לך שפתאום יום אחד התחלתי לחוש אותה, בלי לשים לב הרגשתי שבעה (לא מפוצצת) והפסקתי לאכול פשוט כי לא בא לי יותר.
לא רוצה להרגיש עומס, לא אוכלת יותר עם העיניים ושמה כמויות גדולות בצלחת, מראש מקפידה לשים כמות קטנה ולאכול מאוד לאט, עד שפתאום מרגישה שבעה.
שוקולד לא קשור לתחושת השובע... ועובר מצויין בטבעת לכן אני מעדיפה לא להכניס את עצמי למלכודת הזאת. מתוק אני אוכלת בחוץ - קינוח בסיום ארוחה, או קפה עם משהו מתוק ליד (תמיד מתחלקת עם עוד מישהו). אין אצלי רק שתי קוביות, יש חבילה בלי שום בעיה, אז מעדיפה לא להתמודד עם זה....

אופירA

New member
מנהל
מצליחה לאכול הכל בקלות

אז איך את רוצה להרגיש שובע?

כשאת מרגישה שובע, מרגישה מפוצצת, עמוסה מרוב אוכל - את לא צריכה ללמוד שום דבר. באוטומט הכי טבעי תפסיקי לאכול (או שתשלמי מחיר של כאבים והקאות, שבפעם הבאה כבר לא תסכימי לשלם אותו ותפסיקי לאכול).
כאשר לא תוכלי לשכוח שהטבעת קיימת, וודאי שתעשי לה חשבון מתמיד כל אימת שאת פותחת את פיך להכניס מזון.

מתי זה יקרה? לא עכשיו.
את הולכת לסגור סגירה שנייה עוד שבועיים, ולבדוק סגירה זו, ולפי מה שתרגישי (ותדווחי לנו) אפשר יהיה להגיד לך מתי צפוי לך שיא התהליך.
אל תשכחי אחרי סגירה לשתות היטב (4 כוסות), לאכול 24 שעות נוזלים ומעדנים ו-24 שעות נוספות רק כלכלה רכה. אחרי כן לאכול כל מה שאת רגילה, ולראות איך את אוכלת כל מאכל.

יתכן שהעומס יגיע בסגירה שנייה, יתכן שרק בשלישית ויתכן שאפילו מאוחר יותר. אין דרך לדעת, אלא רק מה קורה בכל שלב.

אני לא מנסה להקציב לעצמי 2 קוביות שוקולד. חסר סיכוי לאור משאבת הוואקום של החסר השוכנת בנפשי. לכן אני פשוט לא שמה מול עיניי פיתויים. רק במקלט, נעולים במנעול... או שמשאירה אותם בחנות, וקונה לי מנה אחת בלבד לאכילה מיידית.
כיוון שמדובר במשימה לכל החיים, להתמודד עם רצון האכילה, אני לא מתרגשת מפעם אחת של הגזמה באכילה. מדלגת על זה הלאה, וממשיכה בכללים שאני עומדת בהם בלי לשים לעצמי פיתויים.

את הדרך שלך עם השוקולד את צריכה למצוא לעצמך - לא להכניס אויבים הביתה, להיות במסגרת קבוצה, בהשגחה דיאטנית, התחייבות למאמן וכד' - כל דרך שעוזרת לך תלכי עליה. ההתמודדות עם ממתקים וחטיפים תהיה כל החיים, כי הטבעת לא עוצרת אותם.

יש רופאים ברחבי הארץ שפותחים וסוגרים. איפה נוח לך יותר?

אפשרית

New member
את החסר הזה...

אני מנסה ללמוד, מה זה החסר,ממה הוא נובע ומתי הוא פורץ
התחושות שלי פשוט לא קיימות.לא ברעב ושובע לא ברגשות
כמו רובוט,ואני עשירה מאוד ברגשות רק שאין להם שם אצלי ואין להם זמן הגעה
הם ישנם לרוב אני לא יודעת שהם באים או הולכים ומתנהגת עסקים כרגיל
זה מה שהמטפל שלי ואני מנסים לפצח, מהי האכילה הרגשית שלי ולפני כן
מהן הרגשות שעולות בי ולכן אני אוכלת, ואת הרגשות הללו אני לא יודעת להרגיש
פשוט רוצה לבכות
היום זה ניתוח ולא דיאטה,בדיאטה אני יכולה להחזיק כארבעה חודשים בלי לגעת בכלום ואחכ' רק "ביס"
היום השאיפה שלי לאכול נכון ובריא ובלי רק ביס, או ביס ושניים ובסדר אבל בלי ההמשך ההדרן וכו'...
חשבתי שנכון לגשת לקבוצת OA ולהודות בהתמכרות שלי באוכל
בבקשה איך אתם עושים את זה, הרי הטבעת היא לא הגורם לזה, איך עושים את זה בראש,ואחכ' בעשיה.
לא בגלל המשקל בגלל הככה זה נכון ככה זה בריא ככה זה שפוי
וואיי הדרך ארוכה

קוביd1

New member
חברות

אנחנו לא בתחרות מי ירד יותר ,כל אחד בקצב ירידה אחר ,שתלוי באלף גורמים.
תרדו בזהירות בלי לפגוע בבריאות שלכם.

קובי

אופירA

New member
מנהל
קיצורי דרך

לא צריך לשלוט בכל העולם כל הזמן.
אנו צריכים להיות בריאים ושמחים.
אם יש קיצורים ועזרה לתהליך בראש, אז משתמשים בהם. התוצאה חשובה, ולא אם עשית את זה לגמרי לבד, או השתמשת בעזרה יעילה.

למה לא לעשות את כל התהליך לגמרי לבד? מה החוכמה להשתמש בעזרים ובקיצורי דרך?
החוכמה היא שהתהליך ארוך מידי, על אנושי מידי ומייאש. אי אפשר לעשות אותו כשלעצמו בשלמות. אם נעזרים, מצליחים.
צריך לעשות נכון כי ככה זה נכון - זו האידיאולוגיה של אבא שלי (הנקרא: מר מושלמי). בגלל זה הוא לבד ולא ממש מצליח במשהו בחיים שלו.
האידיאולוגיה שלי היא: צריך לעשות מה שיכולים, כל מה שאתה יכול זה טוב, אני בן אדם אנושי, ולא יכול לתקן לגמרי הפרעה רגשית עמוקה כהפרעת האכילה שלי. אני יכול להגיע ליכולת אופטימלית, ולשמוח בה.
אני לא גב' מושלמי. אני גב' ריאלי, פרגמטי.

הטבעת עוזרת לאלף את החשיבה. אולי זה לא חינוכי, אבל זה יעיל. אם אני מפתחת הרגלי התנהגות בגלל התניות של כאבים/הקאות/פחד מהטבעת - זה מה שמעניין אותי.
לא מעניין אותי לעקור את הפרעת האכילה שלי מהשורש. עקירה מהשורש יכולה לגרום גם לנזקים.
לא עשיתי טבעת כדי לא להשתמש בה. בהחלט אני אשתמש בה, כי היא תעזור לי להפוך משימה בלתי אפשרית לאפשרית, בזכות העזרה.

אפשרית

New member
סגירה שניה,רופאים נוספים-דחוף

שבוע הבא הוזמנתי לאסותא תא לסגירה שניה, לרופא אחר שהוכשר על ידי דר אבינוח
מי מכיר מי יודע
מה כדאי לעשות,רק אבינוח או כל אחד אחר?
ואם אחר,אז בבקשה טלפונים,אזור נתניה חדרה פרדס חנה זכרון...גם תא'

...המשקל לא זז...יזוז

רומי 912

New member
ביום ד' האחרון הייתי באסותא לפתיחה בשעות הערב, ופתח לי ב חצי CC מתמחה של אבינוח שיודע את המלאכה נפלא. קוראים לו שחר, וד"ר אבינוח הכשיר אותו יוצא מהכלל, שחר גם עובד עם אבינוח בסורוקה (כך נאמר לי ע"י קרן). רופאים אחרים אני לא מכירה ולכן לא יכולה להמליץ, אבל שחר הוא מעולה.

אופירA

New member
מנהל
אין לי שום בעיה עם כל הרופאים האחרים

גם אלו שלא הוכשרו ע"י ד"ר אבינוח עצמו, ופועלים בקהילה - לצורך פעולת הסגירה והפתיחה.
כל רופא שעובד בזה יודע לעשות את זה.

יש לי שמות של רופאים בקהילה בבני ברק ובירושלים.
כדאי לך לשאול בבי"ח לניאדו אם יש להם שירות סגירה ופתיחה לא בחירום, וגם בחירום. אפילו גם להתקשר למחלקה הכירורגית ישירות ולשאול אם יש רופא שמקבל לסגירה ופתיחה בשרון, אפילו לא בלניאדו.

קוביd1

New member
סגירו ת פתיחות

לא צריך את ד"ר אבינוח בשביל סגירות /פתיחות ,הצוות שהוא הכשיר מספיק מיומן ,

קובי

אופירA

New member
מנהל

למעלה