סגירה

eti97

New member
סגירה

אני אחרי טבעת מתאריך 4.11.12. עד היום ירדתי 10 ק"ג וסגורה על 7.
כרגע מרגישה שהכל עובר רק כאשר אני אוכלת מהר אז יש הרגשה של תקוע.
מעוניינת להמשיך לרדת ולכן חושבת לסגור עוד סגירה.
אוכלת במהלך היום הכל ואפילו בכמות די יפה כמו צלחת עמוסה של סלט או אורז עם ירקות גם כן צלחת יפה.
מה דעתכם? לסגור? כמה יסגרו לי עכשיו?

אופירA

New member
מנהל
עברת ניתוח לפני חודשיים וחצי

בהם ירדת 10 ק"ג.
מה הגובה שלך והמשקל לפני הניתוח? זה מאוד משמעותי כדי להבין לגבי קצב הירידה שלך.

כאשר קצב הירידה מהיר, כדאי לשמור את דג הזהב לתקופה שבה יהיה יותר קשה לרדת, ולא לבזבז אותו על להגביר את קצב הירידה.
כדאי לחכות עם הסגירה הבאה, כל עוד רואים ירידה של 4 קילו גם בחודש הבא. זו ההמלצה הכי חמה שלי.

דרך אחרת כדי "לשמור את דג הזהב", היא לסגור עכשיו 1/2CC ולא יותר, למרות שכעיקרון אצל ד"ר אבינוח יסכימו לסגור לך גם 1CC נוסף (אם נותחת אצל רופא אחר, אינני יודעת מה המדיניות שלו, בוודאי אם אינני יודעת מה שמו...). אני ממליצה לשמוע לדעה שלי ולא לדעת הרופאים אצל ד"ר אבינוח, כי אלו ששמעו לדעתי לא נאלצו לסבול ולא הפסידו כלום, ואילו רבים מאוד מאלו ששמעו לדעתו של צוות ד"ר אבינוח נאלצו לסבול במאוחר או במוקדם, מעט או הרבה.

קראי באתר טבעת שבחתימתי על כל הכללים הנוספים המסייעים להורדה במשקל (אכילה מועטת כל 2-3 שעות, אכילת ירקות, אכילת חלבון בצירוף פחמימה, רק פחמימות מלאות במידת האפשר, שתייה של כ-2 ליטר מים ביום, לא לשתות שום דבר עם סוכר, רק ממתיק מלאכותי אם רוצים).

קוביd1

New member
סגירת טבעת

המנתח שלי אומר כל עוד יש ירידה במשקל ,ונפח הארוחות לו עולה ,לא צריך לסגור
צריך להשאיר את הסגירה למקרה שיש עלייה בנפח הארוחות או הפסקת הירידה
אצל ד"ר אבינוח סוגרים כל חודש לפי דעתי המדיניות הזאת לא תורה שניתנה בהר סיני ,כל אחד יסגור לפי מצבו ולא לפי מדיניות כללית של סגירה חודשית

בהצלחה !!!

קובי

למעלה