סגירות מעגלים? (בלי ספוילרים)

canimal

New member
סגירות מעגלים? (בלי ספוילרים)

אוקיי... אז אולי הפיוריז לא היו אמורות להיות אבל הן פתחו את עונה 3. (לא? אני לא זוכרת את מידת הנעליים שלי אז אם זה לא נכון תגידו) אז אוקיי עונה 6 נפתחת.. פרק יחסית שגרתי.. שפשוט די נתן לנו בסיס לעונה. הרי מה כבר חידשו כאן? עוד פעם האמזונות? עוד פעם הפיוריז?? עוד פעם ארס.. אז הורגים תפיוריז בפרק הראשון, ביססו שארס ישאר אנושי לכמה זמן, והאמזונות? נגמרו? האם הפרק הראשון נועד לוודא שכל מה שהיה עד עכשיו השתנה, ועברנו לעונה של אנושיות וזהו?

Tabasco

New member
אמזונות פיוריז וכיוב´... ../images/Emo108.gif

אהלן. הרעיון שהעונה נפתחת איך שנפתחה העונה השלישית נשמע לי מעניין... אבל אני לא חושבת שזה ממש בכוונה, טוב לכו תבינו את הראש של TPTB. פרק שיגרתי? גם אם כן, אני חושבת שיש לזה משמעות... שיבה הביתה, חוזרים שוב לסדרה לעונה חדשה את צריכה לסגור מעגלים איך שהוא כי מכאן הסיפור ממשיך בעצם. אז הם לא יתנו פרק מפוצץ על ההתחלה, אבל אתם חייבים להסכים איתי שגם בתור פרק שהוא לא משהו מרעיש זה היה פרק מצויין לפתוח איתו עונה. גם יש מין תחושה כזאת של פעם אחרונה אז what the heck שיהיה פרק שיגרתי כזה- כשזה הסוף זה כבר לא כזה לא מיוחד, לא?
ביי
מרגישים קצת קיץ!

תנו לי לנפץ לכן כמה אשליות...

אוקי, זה הולך ככה... שני הפרקים הראשונים של העונה השלישית... הם בעצם.... שני הפרקים האחרונים של העונה השנייה! כן כן, The Furies ו- BTDT שניהם היו פרקים של העונה השניה, לפני שהוחלט לעשות אותה רק 22 פרקים. הם הקופצו לתחילת העונה השלישית, מה שאומר שבמקור The Dirty Half Dozen היה אמור להיות הפרק הפותח של העונה השלישית.... אבחנה נחמדה, בכל מקרה

canimal

New member
נו אמרתי את זה

"אז אולי הפיוריז לא היו אמורות להיות אבל הן פתחו את עונה 3" לא ניפצת כלום, אלעד. בכל זאת בטח התסריטאים ידעו שזה הפך לפרק הראשון.. או משהו.

אז זהו, שלא!

הפרקים נכתבו וצולמו כפרקי העונה השנייה. הם צולמו ב- 16 מ"מ, כמו העונה הראשונה והשנייה, ורק החל מהעונה השלישית (כלומר, TDHD) צילמו ב- 32 מ"מ (מה גם שצילומי העונה החלו מהפרק TDHD).

אני חושבת שהכוונה היתה שעד שעת

כתיבת העונה השישית, כבר כולם ידעו שבסוף The Furies היה הפרק הפותח של העונה השלישית.

למעלה