סגירת בלוג "זכויות הגבר בישראל"

yakov250

New member
סגירת בלוג "זכויות הגבר בישראל"

בלוג "זכויות הגבר בישראל" ייסגר היום בערב לדרישת הנהלת תפוז. בלוג זה היה פעיל במשך 5 שנים, הביא 737 אלף כניסות והעביר מידע חשוב ויקר ערך לגבי השקרים, המניפולציות והשליטה המוחלטת והדיקטטורית של התנועה הפמיניסטית. זהו ביזיון מביש לחברה הישראלי, לדמוקרטיה, לחופש הביטוי, לתפוז ולקידמה הטכנולוגית, שמשאיר את ישראל בחשכת ימי הביניים, בדומה למשטרים אפלים ביותר. יעקב

Kelevra

New member
../images/Emo208.gif ../images/Emo70.gif לדיון

כי אני חושב שהעניין פה לבלוגרים בכלל לא קשור בבלוג הזה, שאני מודה שמרגיז אותי. העניין פה הוא הליך המחיקה של הבלוג באופן כללי והוא קשור במדיניות התערבות מעוותת ואפליה בוטה וכנראה אישית מצד תפוז. את מה שיש לי להגיד בעניין כבר אמרתי כאן. מצטרף לקריאה לתפוז לבוא ולתת הסברים על שום מה ולמה דווקא את הבלוג הזה צריך לסגור, אבל לא עוד אלף גרועים ממנו.

Suger5

New member
בתור בחורה אני יכולה להגיד לך

שלא נתקלתי במשהו שעורר כזו מהומה שהצריך את הסגירה של הבלוג שלך. מצד שני, אתה בן אדם אחראי, בוגר ומשכיל מספיק כדי להבין שלתפוז יש אג'נדה משלהם. אתה בתור גולש צריך לכבד את תפוז שאירחו אותך 5 שנים ואיפשרו לך להראות את הצד שלך לדברים, את הצד הגברי לדברים. ומאידך, אתה בתור אדם משכיל צריך לדעת שמקום שבו התקנון מופיע בלשון נקבה הוא מקום שלא יקבל תעמולה נגד נשים. בהצלחה בהמשך הדרך.

הצחקת אותי,

תפוז לא יקבל תעמולה נגד נשים? לתפוז לא מפריעה תעמולה משום סוג. עובדה שבמשך חמש שנים הבלוג שלו פעל ללא הפרעה מצד תפוז.

Kelevra

New member
הגזמת לגמרי!

מה את רוצה ממני? שימי לב שזה לא הבלוג שלי. אני לא מזדהה איתו ולא קשור אליו. אני גם חושב שזה בסדר גמור שמחקו אותו. מה שאני חושב שמאוד לא בסדר זה שזה נעשה באופן פרטני ולא כחלק מאיזושהי אבטחת איכות או מדיניות מוסרית חדשה. מבחינת תפוז, כל עוד לא בא מישהו ומציק להם על תוכן פוגע בבלוג, הוא יכול לייצג גם את החיזבאללה וזה לא יפריע להם. הבלוג הזה מעצבן וברוך שפטרנו, אבל הדרך שבה זה נעשה מרגיזה ביותר, משום שזה לא נעשה כחלק ממשהו הגון, סתם כדי להוריד גולשת שהתלוננה מהגב שלהם. אחרת אף אחד לא היה עושה כלום, גם אם הוא היה מפרסם שיקוי פלא לריפוי סרטן (מישהו אמר מי כסף קולואיד?).

seymore butts

New member
יום שחור לדמוקרטיה בישראל ../images/Emo7.gif

אני רואה שהבלוג אכן נמחק. הם לא טרחו להגיב למחאות שהשמענו כאן. בער להם לסגור לך את הבלוג והיה להם נוח להימנע ממתן הסברים ומלהיכנס לדיון איתנו, הבודדים שמחו. מאחל לך יעקב שתפתח מחדש את הבלוג במקום אחר ותזכה לכמות כניסות וחשיפה גדולים בהרבה. מייחסים לוולטר (בטעות, אם כי זו הייתה רוח משנתו) את האמירה: "אינני מסכים עם דבריך, אך אגן עד מוות על זכותך להשמיעם". האם מי שהחליט לסגור לך את הבלוג היה חולה כשלימדו את המשפט הזה בבית הספר התיכון ?

seymore butts

New member
ומהי בדיוק אותה אמת ?

שבלוג שחורג מהגבולות המלטפים של הקונצנזוס ומרגיז קוראת אקראית זו או אחרת דינו להימחק ? שחופש ביטוי זה מונח יפה אבל לא בבית ספרנו ?

יdiamondי

New member
חופש הביטוי...

רלוונטי כל עוד אינו פוגע באחרים. גם על חופש הביטוי יש הגבלות חוקתיות. כמו כן, בעל הבלוג המחוק דרש מהנהלת הבלוגיה למחוק לי 8 רשומות שלמות והן אכן נמחקו. מה יש לך לומר לאותו האדון עליו אתה מסנגר על חופש הביטוי? מה יש לך לומר על חופש הביטוי כאשר פרסם פוסט רווי בעבירות אאוטינג נגדי והתקפות אך חסם את שם המשתמש שלי למתן תגובות? אל תהיו צבועים!

seymore butts

New member
אז את המשתמשת שדרשה שימחקו לו את הבלוג?

לא ראיתי את הרשומות שלך שנמחקו ולא את זו שלו בה הוא עשה לך לדברייך אאוטינג וחסם אותך ולכן קשה לי להתייחס ספציפית. בכל מקרה אני לא מאמין שלפנות להנהלת "תפוז" כאילו היא על תקן הגננת זה פתרון. באותה מידה הוא ואת יכולים לפתוח את הבלוגים שלכם על גבי שרתים בחו"ל, ואז יהיה קשה הרבה יותר לגרום לסגירתם או להסרת רשומות.

Bezalel P

New member
אני מאוד מבקש מכולם

לא לפתוח בפורום הזה דיון בשיקולים ובמהלכים שהובילו לסגירת הבלוג. אם אתם מאוד רוצים, אתם מוזמנים להמשיך את הדיון במסרים. תודה.

Kelevra

New member
אז תגיד איפה כן נקיים על זה דיון!

שים לב שההודעה הזו לא עוסקת במחיקת הבלוג הנ"ל! כאן זה המקום בו בלוגרים מדברים על בלוגים, וגם על חופש הביטוי ומה שביניהם. אם הנושאים האלו לא מעניינים אף אחד בשביל מה קיים בכלל הפורום הזה? אותי למשל ממש לא מעניין למה נמחק הבלוג הזה, כמו שמעניין למה אחרים לא נמחקים. אתה מבין, כולנו "הסכמנו" לתקנון של תפוז, מכיוון שהוא בשורה התחתונה (מאחורי הרבה כסת"ח) סביר. "הסכם" ו"תקנון" זה לא מונח חד צדדי! גם "תפוז אנשים" התחייבה כלפינו, הגולשים, לקיים את התקנון הזה, גם בהתחייבות המשתמעת ממנו. משתמע שאם לגולש אסור לכתוב על הפלטפורמה שלכם תכנים שעוברים על החוק, גם לכם מצדכם אסור להניח לגולשים לפרסם תכנים כאלו. גם אם לא כתבתם את זה בתקנון, זה החוק, יש לכם אחריות. למה כשמתריעים בפניכם שוב ושוב על חומר פוגעני בכל קנה מידה (עיין ערך קידום סרטון "מוות בשידור חי" של מפגין בעמוד הראשי לרווחת ילדי ישראל) ההתחייבות שלכם כלפי התקנון מעניינת אתכם כקליפת השום אבל כשמדובר במקרה בודד ושולי פתאום אתם נזכרים לקיים אותה? הייתי שמח לדעת מה יש ליועצת המשפטית שלכם להגיד על זה, ולא, לא ברמת המיקרו של הבלוג הבודד הזה. זה באמת לא מעניין מה היה שם. יש לי רשימה של איזה עשרה בלוגים שכל אחד מהם הוא עבירה בוטה על החוק (איסור פרסום שירותי זנות למשל) ועוד כמות לא מבוטלת של בלוגים שעוברים בצורה גסה על ההסכם בינינו. למה צריך להיות בר מזל במיוחד או חבר של מישהו בתפוז כדי שמישהו ימלא את תפקידו?

goldy

New member
תפוז אחראים *רק* על קבלת הרווחים

כל השאר זה תרוץ לרווח. מסיבה כלשהי, היתנהגות זו חוקית.

Bezalel P

New member
דיון במחיקת בלוגים

השרשור הזה עסק בנעשה בבלוג מאוד ספציפי. הסברים לגבי פעולות שנעשות לבלוג מסוים יכול לקבל כותב אותו בלוג. אני לא חושב שזה נכון וראוי לפתוח סוגיות כאלה בפורום ציבורי. אני לא יודע בפני מי התרעת על חומר פוגעני, אבל כאשר תפוז מקבלת תלונה היא נבדקת ע"י הגורם הרלוונטי. אין לתפוז יכולת לנטר כל פריט תוכן שגולשים מעלים לאתר. אם יש בלוגים שלדעתך בעייתיים, אתה מוזמן להעביר אלי קישורים מפורטים והדברים ייבדקו לגופם. תלונות בנושאים אחרים ניתן להפנות לגורמים הרלוונטים באמצעות טופס הפניה: http://www.tapuz.co.il/general/mail.asp

למעלה