סגירת בלוג "זכויות הגבר בישראל"

goldy

New member
מעניין מתי יסגרו אותי../images/Emo122.gif

נגיד ע"י עיפעופי '"אני זהה לך": סגור את הבלוג שעושה לי "כאב ראש"'.

Kelevra

New member
אוקיי, בוא תרים את הכפפה

קודם כל, אם שנינו מסכימים שאין מקום לדיון על מחיקת הבלוג הספציפי ההוא אבל יש מקום לדיון על מה מותר ומה אסור בבלוגיה ומהן הציפיות של שני הצדדים (תפוז והגולשים) האחד מהשני אז בוא ננקה את השולחן ונפתח שרשור חדש בנושא, שיהיה נקי מתלונות ספציפיות מחד, אבל יקבל מענה ענייני מצד תפוז, כולל תשובות מהמחלקה המשפטית שלכם, אם יהיה מקום לכך. יש לי רשימה ארוכה של קישורים בתגובה שלי לטל שקושרה בתחילת השרשור הזה (ה"הקפצה"). אני חושב שזה לא במקום מצדי להביא לדיון כללי ועקרוני בלוגים ספציפיים מעבר למה שיש בדוגמאות שם (ויש מספיק). בוא בתור התחלה תתייחס לתוכן כללי שאיננו בלוג, כדי לא להצביע כאן על אף בלוגר - סרטון ה"מוות בשידור חי" (במילים אחרות "סנאף") שקודם ע"י תפוז עצמם לעמוד הראשי. אם זה לא תוכן פוגעני אני כבר לא יודע מה כן. אם נשאר לך כח אחרי שעברת על הדוגמאות שם ואתה מחפש חריגה בוטה מהחוק ולא רק מתקנון כלשהו, תכנס לגוגל ותקיש את צירופי המילים הבלתי מחמיאים "דירה דיסקרטית תפוז", "שירותי ליווי תפוז", "מוות לערבים תפוז" ודי בכך.
לשאלתך בפני מי התרעתי על חומר פוגעני - פניתי לטל לוין בזמנו כדי לנסות לעשות משהו כנגד מה שנראה עד היום כפסיכופאט שהוא פצצה מתקתקת. ביקשתי שיבדקו מה קורה ואם אפשר אז שיערבו את המשטרה ואנשי מקצוע כדי לעצור אותו. טל לוין, נועה אסטרייכר ונעמה פלד הגיבו בשתיקה מוחלטת לשאלות בנושא, למרות הבטחות טלפוניות מצד נעמה. הראיות בבלוג מצביעות שהכותב איבד יציבות באופן סופי שבועיים אחרי שטל הבטיחה שהנושא בטיפול ומבחינתי בהחלט אפשרי שמישהו נתקל בשילוב מחריד של חדר מדרגות, חוט ברזל וג'ריקן בנזין כתוצאה מכך. אני לא יכול לחשוב על סיבה יותר מוצדקת להתערבות מצד תפוז מאשר לעצור אדם מסוכן מלפגוע באנשים. את הודעת המחאה על השתיקה והאדישות של תפוז בפורום הבלוגיה מחקה נועה אסטרייכר.

seymore butts

New member
כלב רע, אתה גאון !!!

יכול להיות שנועה אסטרייכר מתכננת ממש בקרוב לבצע את זממה בחדר מדרגות אפלולי, כשהיא חמושה בחוט ברזל וג'ריקן בנזין... וסליחה על ההומור השחור...אם לא עושים בעניין כלום אז נשאר רק לצחוק.

Kelevra

New member
בעיני זה יותר עצוב ממצחיק

כי זו התזכורת הכי אמיתית שכמעט לאף אחד לא באמת אכפת. ככה נופלות חברות. כשלאף אחד כבר לא אכפת מכלום חוץ מלשמור על המקום שלו. שים לב שאני מתעקש על קיום דיון שבו תפוז יקשיבו לגולשים בעניין קצת יותר עקרוני מאייס קפה בראוניז של רולדין שמקודם עם סרטוני פליקס "פיראטיים". מי משתתף בקריאה לדיון הזה? אף אחד מתפוז אפילו עוד לא הסכים שיש מקום לדיון כזה בכלל, שיש טעם שהוד תפוזיותם יטו אוזן למקור פרנסתם. לאיזה גולש זה מפריע? העיקר שנוכל לפרסם כאן לינק לרשומה האחרונה שלנו, שיבואו לראות מה דעתנו על "הישרדות 8 - מת"כ קציעות" או לראות את איחולי ה"ממולדת" שלנו ל"מתוקי פונפוני נשמה כפרה" מוקפים בדולפינים, כוכבים, פיות ולבבות ורדרדים.

seymore butts

New member
אני איתך בעניין הזה

כל מי שיצא לו להכיר קצת את מה שמכונה "תרבות ארגונית" מקרוב (דהיינו יצא לו לעבוד כשכיר במקום עבודה מסודר) יודע שקונפורמיזם זה ערך עליון, ומי שמעז לסטות מהגבולות הקדושים של הקונצנזוס ולפתוח את הפה יותר מדי על ההנהלה והחלטותיה עלול למצוא את עצמו במוקדם ובמאוחר מחוץ למערכת, עוסק במשלוח קורות חיים ומנסה לעטוף איכשהו את הסיבות שבעטיין נפרד ממקום עבודתו האחרון באריזה אטרקטיבית. למרבה הצער אני מוצא בהתנהלות כאן הרבה קווים מקבילים. אין סובלנות לדברים שחורגים מהקונצנזוס, הנושאים שנדחפים למוקד הדיון הם בדרך כלל בולשיט כמו שהיטבת לתאר וכשכבר מתפתח דיון ענייני וביקורתי על החלטות ההנהלה, עיקר המאמץ מצידה הוא להשתיק אותו. חבל שכך, שכן זה לא מקום עבודה ורובנו כאן לא בשביל הכסף.

goldy

New member
ככה זה אירגון סנובים

המוצא היחיד שאני רואה הוא לחסוך את הכסף כדי להגשים את מטרת חייך. כך לא תיצטרך ליסבול לקוחות שחושבים שהם הבעלים אך ורק מעצם היותם לקוחות, עמיתים שמקומם בבית משוגעים, ובוסים שהדבר היחיד שמעניין אותם הוא להביא לקוחות שלא יודעים עד כמה העסק גרוע.

Bezalel P

New member
גבולות

מה שמגדיר את הגבולות הוא תקנון תפוז וחוקי המדינה. הם קובעים מה מותר ומה אסור, ומן הסתם אין לי אפשרות להגדיר כללים אחרים. כאשר מתקבלת תלונה המכוונת לתוכן מסוים, אז אנחנו יכולים לבדוק ולהתיחס לאותו תוכן. כל מקרה מטופל בהתאם למאפיינים הספציפיים שלו. אני לא מכיר את הסרטון שאתה מדבר אליו, ומכיוון שאין לי נגיעה בתוכן הנמצא באיזורים אחרים באתר אני גם לא חושב שאני יכול להתיחס אליו. את הקישורים שצירפת בהודעה אנחנו נבדוק, ותודה.

Kelevra

New member
כפי שאמרתי - בוא תרים את הכפפה

הסרטון המדובר הוא הסרטון שתיאר את מותו של מפגין בבילעין בעת הפגנה. מעבר לזה יש לכם עוד אחד כזה שניתן למצוא בעשר שניות חיפוש גוגל. אבל אם אתה רוצה, בוא נדבר על הגבולות בבלוגיה, מה מותר ומה אסור ומה אנחנו הגולשים מצפים מתפוז ולהיפך. הוגן? מחכה לך שתפתח שרשור כזה, כי יותר הגון והוגן מזה אי אפשר לבקש, אבל גם קשה להסתפק בפחות. אם אתם מצפים מאיתנו להתנהג בהתאם למערכת כללים, בואו תשמעו מהן הציפיות שלנו בקשר לזה. ברור שזה לא פשוט. תצטרכו להסביר מה אתם כן עושים ולא רק מה אתם לא עושים. איך פועלת מערכת הביקורת שלכם ולמי פונים כשיש תלונות על התנהלות בעייתית או פרסומים אסורים, בהתאם להוראות משרד התקשורת והתנאים המתחייבים מהרישיון שלכם. למי אתם חייבים דין וחשבון? מי יכול לבקש מכם סטטוס לגבי טיפול בתלונות על תוכן לא חוקי? למה שלא תמסרו מידע לצרכנים כמו שראוי והגון לעשות? האם כל כך בלתי אפשרי לתת את התשובות המתחייבות ולגלות שירות אדיב? האם בכירי תפוז עונים רק לשאלות על "העולמות החדשים" או "תחרות הפוליצר העברי - SMS זוכה פרס נובל לספרות"?

Bezalel P

New member
הדברים שאתה שואל עליהם מוסברים ומפורטים

בתקנון תפוז.

Kelevra

New member
לשום שאלה ששאלתי אין מענה בתקנון

ולא שאלתי הרבה. לשאלה "למי חייבים "תפוז אנשים" דין וחשבון?" אין מענה בשום מקום בתקנון וכנ"ל לגבי השאלות האחרות. כשמוקדן ב"בזק" יענה לי תשובה חצופה ובזק לא יטפלו בזה, אני יכול להתלונן במשרד התקשורת. כשנהג אוטובוס של "אגד" יתנהג בגסות כלפי נוסע הוא יכול לפנות למשרד התחבורה אם "אגד" לא התיחסו אליו. יש ערפל מכוון וגדול מאוד סביב השאלה "מה אסור, מה מותר ומה חובה ל"תפוז אנשים" לעשות ואצל מי יש סמכות לחייב אתכם לכך?" הוירטואליה היא לא מערב פרוע ולא משנה כמה תכתבו בתקנון שלכם (ואפילו אם "תחתימו" אותנו על כך) שמותר לכם לעשות כל מה שמתחשק לכם - זה לא נכון. אתם עסק ברישיון עם הגבלות חוקיות כמו כל עסק אחר. אני מזכיר לך שעיקר מה שכתבתי הוא שאתם צריכים לדבר עם הגולשים. איפה מה שכתבתי ואיפה התשובה שלך?

Bezalel P

New member
שיחה עם הגולשים

אני לא מכיר עוד אתר ברשת שמשוחח עם הגולשים שלו ברמה שתפוז משוחח עם גולשיו. ואני חושב שהפורום הזה הוא בסך הכל דוגמה מצוינת לכך. תפוז כמובן לא פועלים תחת תנאי רישיון משום שאין רגולציה בתחום שלנו, ואנחנו לא חייבים 'דין וחשבון' מכוח רישיון, אלא מחוייבים לפעול על פי החוק או על פי חוזים שאנחנו חותמים עליהם (התקנון למשל), בדיוק כמו כל אחד אחר. ולכן כפי שאמרתי הגבולות מוגדרים בתקנון, ובצורה ברורה למדי. כאשר אנחנו מקבלים תלונה ספציפית, היא נבדקת ואנחנו מעדכנים את המתלונן.

goldy

New member
מישרד התיקשורת, החברה שמספקת לתפוז משאבים

אים שרתים, אים קווים מהירים, אים איכסון. אים אני לא טועה מדובר בנטוויז'ן.

יdiamondי

New member
יופי,

אז שיפתח בשרת בחו"ל. כי כאן הוא חרג גם מתקנון תפוז. למיטב הבנתי. לא משנה שלא ראית את הרשומות שמחקו לי, העיקר שכן מחקו לפי דרישתו. לא משנה שלא ראית כי חסם אותי, העיקר שאכן חסם. זאת המציאות ולא תברח ממנה גם אם תאמר "לא ראיתי, לא שמעתי". הנהלת תפוז אינה גננת. זו בקשה לגיטימית לבקש ממי שאחראי על הפלטפורמה הזו להתערב בתכנים לא ראויים אשר נכתבים על גביה.

סגירת הבלוג שערוריה, וכבר הגיעה לחדשות

אתר החדשות של העיתונאי יואב יצחק פירסם כתבה בעניין על התנהלות תפוז . יש לתפוז חתיכת חוצפה . במשך שנים רבות נהנתם המהכנסות כספיות ממאות אלפי הכניסות לבלוג שלו ועכשיו החלטתם פתאם לסגור אותו ? בדיוק לפי איזה חוק אתם פועלים ? בוודאי לא לפי חוקי חופש המידע, חופש האינטרנט, וזכות הציבור לדעת . אגב במקביל לסגירת הבלוג בטענות לשנאת נשים , מתחזק אתר תפוז בהנאה מרובה פורום שנאת גברים ידוע בשם" פורום פמניזם תפוז" עליו התקבלו ב 10 שנים לפעילותו ע"י מנהלתו טל קר (שפרשה לאחורנה ) מאות תלונות על הדברים שנאמרים בו, שקשורכים לשיטנה נגד גברים, במקביל גברים נחסמים שם מלהגיב כדי לא להפריע "לדיון בטוח " ולפעילות פמניסטית . הפתרון לא לפתוח אצלכם בלוגים , מקווה מאוד שכולם ילמדו מזה איך בדיוק מתנהלת הנהלת תפוז אלק" קהילה " .

למעלה