סגירת גן - שיבוצים חדשים

ronpel

New member
סגירת גן - שיבוצים חדשים

לצערנו בשל ביטולים של רישום ילדים בגני המועצה בימים האחרונים קיבלנו היום הודעה כי לא ניתן לפתוח שישה גנים כפי שתוכנן ,בשל ירידה מתקן. ניסינו בעזרת המועצה למצוא פתרונות שונים כדי למנוע את סגירת הגן אך לאור המשך הגעת הביטולים גם היום -אפסו הסיכויים. הגן שיסגר הוא גן חובה תותים שברחוב הפסגה. לאור סגירת הגן כל מלאכת השיבוצים האדירה שבוצעה ע"י עינת ירדה לטמיון. השיבוץ המחודש יבוצע ע"י מחלקת גנים במועצה וכבר ברור כי לא ניתן יהיה לשמור על הקריטריונים עליהם ניסינו לשמור בשיבוצים הקודמים. הודעה על השינויים תצא במכתב אישי לכל ילד שהשיבוץ שלו ישתנה. אין טעם להתקשר לעינת או למזכירות כי אין להם מידע נוסף על זה שאני מפרסם כרגע. על פי בדיקה ראשונית השיבוץ יתבסס על הקיים עם השינויים הבאים: יהיו 5 גנים מלאים (כ35 ילד) - 3 חובה + 2 מעורבים טרום עם טרום/טרום ילדי גן תותים (חובה ) ישובצו בגן חרצית וגן אורנים ברחוב יהודה. ילדי הטרום ששובצו בגן חרצית ישובצו בין שני גני הטרום : תמר (ברח'הפסגה) ורימונים (ברח' הגבעה) חבל לנו שזה המצב אבל כפי שכתבתי בזמנו לכל ההורים הנרשמים. רישום כפול בגני המועצה וגנים פרטיים - פוגע בסופו של דבר בכל הילדים. ביקשתי שההודעות לגבי השינוי יצאו כבר השבוע. רונן

אשירית

New member
../images/Emo46.gifחוסר אכפתיות של הורים

הצטערתי מאוד לגלות כי למרות הבקשות מכלל ההורים שלא לרשום רישום כפול לגנים, או לפחות להודיע בזמן על ביטול רישום כדי לתת צ'אנס הוגן לכל הילדים, בחרו כמה משפחות שלא להענות לבקשה ולעשות ככל העולה על רוחן. התוצאה: סגירת גן שלם, פיזור כספי שיפוצים לשווא, פיטורין של גננת שהתחילה לסדר את הגן בשבוע האחרון והעלאת מספר הילדים באופן משמעותי ביותר בגנים שכן יפתחו. אנחנו למשל סופגים פגיעה נוספת כי בתנו תשובץ בגן הרחוק ביותר מביתנו ( לפי מה שרונן כתב ), מה שיכריח אותנו לתמרן תימרונים בלתי אפשריים בבוקר. כאשר בחרנו לגור ביישוב קהילתי ידענו,כי לצד כל היתרונות של הקהילתיות קיימת גם אחריות קהילתית שכל תושב בישוב נושא בה. אם תושבים מסוימים בכפר האורנים 2005 לא מבינים מהי אחריות קהילתית ושיש למעשיהם אימפקט אדיר ( לטובה ולרעה ) על תושבים אחרים, שלא יגורו פה יותר. האם ניתן לפרסם את שמות המבטלים רק כדי שנדע להזהר מהם להבא? דרך אגב, אם זיכרוני אינו מטעני, דבר כזה כבר קרה בעבר וכל היישוב געש וצעק חמס. זה יכול לחזור על עצמו ברישום לצהרונים, לחוגי העשרה שתלויים במספר נרשמים ועוד ועוד. חשבתי לכתוב משהו אופטימי בסוף אבל אני כל כך כועסת שפשוט לא יוצא לי.

sagievri

New member
מה עוד אפשר להגיד להורים האלה????

כמה ביקשו, כמה דיברו? למה האגואיסטיות הזאת? למה כל אחד דואג רק לתחת של עצמו? למה לא ביטלתם קודם? הרי ידעתם כבר שהילד/ה היקרים שלכם ילכו לגן פרטי, אז למה לעזאזל לדפוק את השכנים שלכם בדקה ה 90??? אתם יודעים שיש הרבה ילדים שהוריהם עשו להם כבר הכנה והראו להם את הגן שלהם (שכבר לא יהיה שלהם)? אמרו להם מי יהיה איתם בגן ומי תהיה הסייעת .איך מסבירים להם עכשיו שכל מה שאמרנו לא נכון? אז מה, 500 ש"ח זה לא משמעותי? נו יאללה, נשריין, מקסימום הלך הכסף, הא? ומה עם עוגמת הנפש שאתם גורמים לאנשים? תאמינו לי, בקטעים האלה בא לי ללכת לגור במקום עם אנשים קצת אחרים.

Nushi121

New member
והרי לכם דוגמא למופת...../images/Emo163.gif

לכל האנשים "האכפתיים" שכנראה לא ממש מעניין אותם שהאחר נפגע. באמת תודה מכל הלב. אוליי פעם זה יחזור אליכם ואז תפנימו מה זה אומר להיות אחראי ואכפתי. מה שכואב לי זה לא שאנו הבוגרים נפגעים אם כי הילדים עצמם. אני מרשה לעצמי להעביר בקורת קשה מכיוון שיצאו המון התרעות לגביי רישום כפול. אז, שכניי היקרים תרשו לי להודות לכם על התנהגות מבישה !!! אמא שאכפת לה !!!
ענת

ronpel

New member
חברה תרגעו- תזכרו 99% בסדר

השנה היינו במצב גבולי מהיום הראשון ולכן כל ביטול היה קריטי. חלק מן הביטולים היו מוצדקים (עזיבת הישוב באופן מפתיע, ילדי גן שפה שמצאו מקום בחשמונאים וכדומה) אכן היו מספר ביטולים בודדים מרגיזים שיחד עם המוצדקים גרמו לסגירת הגן אבל בניגוד למה שהיה לפני שנתיים זה באמת שינויי גדול לטובה. כך שמתוך 188 הורים 99% הבינו את החשיבות של אי רישום כפול. לצערנו הספיקו 4-5 כדי לשנות את כל התמונה. אנו שוקלים פתרונות אחרים לשנה הבאה כדי למנוע גם מקרים גבוליים אלו. כל שנה לומדים משהו חדש. רונן

tsahia

New member
ואני מציע לתת לבעלי תפקידים גם

username שחור ולהבדיל בין האדם הפרטי המתלהם מעבר לכל פרופורציה ועושה מעצמו צחוק, ובין בעל תפקיד שקול וממלכתי.

Nushi121

New member
Mr. tsahia

אף אחד לא עושה מעצמו צחוק ומתלהם. התופעה מוכרת כבר משנים עברו וטוב לדעת שתופעה זו הולכת ופוחתת.. אין אני חוזרת בי מדבריי רק בגלל שמדובר במספר בודד של הורים שכפי הנראה היטו את הכף לגמרי... רונן, (בעל תפקיד ממלכתי ושקול) תודה על העדכון. ענת בר. ותתחילו להזדהות.

epep1

New member
לשנה הבאה

עדיפות שיבוץ בעוד מעועד ולא שבוע לפי פתיחת הגן 35 ילדים או 37 זה הרבה בגן וישוב שמתכנן כמות כזו בגן --בעיה במיוחד שבישוב אין בעיה של תקביב-ראה תקציב לימודים תואר שני

ogni

New member
../images/Emo12.gifעובדות מדאיגות

לא מספיק גני החובה היו עמוסים לפני בשורה זו,הנה כעת אנו עומדים מול תמונת מצב מדאיגה - הכנת 35 ילדים לכיתה א'. אם כבר נעשית חלוקה חדשה,אז אולי ניתן לפחות להקטין את מספר ילדי גן החובה ע"י שילוב ילדי טרום חובה בגן,ובכך בכל קבוצה על הגננת להכין פחות ילדים שעולים לכיתה א'.

ronpel

New member
לא אפשרי בשלב כה מאוחר

המטרה היא לשמור על השיבוצים הקודמים ככל שניתן והזזת קבוצות שלמות בין הגנים. כך כל נושא הבקשות של חברים וכדומה כמעט ולא נפגע. אתמול קיבלנו את הרשימות והמזכירות התחילה להפיץ מכתבים לתיבות הדואר. השינויים הם רק לילדי הגן שנסגר (תותים) ולילדי הטרום ששובצו בעבר בגן חרצית. כל יתר השיבוצים לגנים האחרים נשארים כפי שהיו.

ninagil

New member
אז מגיעים ל37+ בגן?

הי אם היו 18 ילדי טרום בחרצית אפשר להניח שהעברת חצי לכול גן טרום\.ט.ט יכול ליצור מצב של 37+ ילדים לפחות בגנים האלא. האם זה המצב? עדיין לא קיבלתי הודעה בדואר. תודה.

ronpel

New member
אין 37 ילדים בגן

כי היו ביטולים בכל הגנים. יום א' ישלחו כל המכתבים החסרים. רונן

smadarlav

New member
אנא פרסמו בפורום

את רשימות השיבוצים לגנים כמו בשנים קודמות (לא יוצא הרבה להגיע לדואר).

bony 33

New member
גני-הילדים

האם רשימת השמות המעודכנת הופצה ביום ראשון?

golan95

New member
סליחה... אבל...

אנחנו לא קיבלנו את הרשימה החדשה בדואר(בכלל לא קיבלנו אותה). ואנחנו ההורים של כפיר גולן... כנראה שנצטרך לחפש בראשון לספטבר את הגן...וגם באותה הזדמנות להכיר את הגננת... כי לפי חוסר- הפירסומים אין מיפגש מקדים. מ-ע-ני-ן

ronpel

New member
חבל שאת לא קוראת את ההודעות

כפי שכתבתי רק אלו שיש שינוי בשיבוץ מקבלים מכתב וזה רק ילדים מגן תותים ולידי טרום מגן חרצית. כל שאר הגנים אין שינויים.

varda238709

New member
בעקבות סגירת הגן

רונן ברצוני לעדכן אותך בפרט שהוא די חשוב עקב סגירת גן ביישוב (ולאחר שנתיים של נסיונות להתקבל כסייעת בגני היישוב) ומילוי מקום בכל הגנים כסייעת, וכגננת מחליפה - הובטחה לי השנה עבודה ביישוב (סוף סוף) והיום עשרה ימים לפני תחילת שנת הלימודים נמסר לי כי אין לי מקום עבודה השנה. וזאת בעקבות סגירת גן ביישוב. מה עושים במצב זה????????? ועל מי עליי לכעוס????????

Limor C

New member
../images/Emo39.gif חבל!

ורדהלה, אני מצטערת לשמוע. חבל שלאישה מדהימה כמוך - לא נמצא סידור בישוב. לימור

למעלה