סגירת הפורום

wolfyy

New member
סגירת הפורום../images/Emo223.gif

היי חברים, מחמת עומס לא אוכל להמשיך לנהל את הפורום כפי שבוודאי שמתם לב, ומכיוון שהוא לא פעיל אני מצטערת להודיע על סגירתו. היה לי מאד כיף לנהל את הפורום, נהנתי להכיר את הגולשים שבאו ותודה כולם על ההשתפות!

tali44

New member
../images/Emo2.gif

באסה.
הלכתי לאורך הארכיון ושמרתי לי תמונות במחשב, וגם העתקתי לword כמה דברים שאני רוצה שיהיו לי.
חבל שהפורום נסגר, ושלא נהיה פה כשיצא "אליסה בארץ הפלאות", ושאר הסרטים... אבל אתם יכולים לקפוץ לפורום ג'וני, ששם תוכלו להתעדכן לגבי הדברים הקשורים לטים.
היה לי כיף להיות חלק מהפורום הזה!

y a m i girl

New member
מה?!|מדוזה|../images/Emo82.gif

אבל כ"כ ניסינו להחיות אותו><(בכישלון מוחץ נראה לי... אבל לאמשנה...) ואו, זה קצת עצוב, בטח כשכל כך הרבה פרוייקטים של טים בתהליכים... בעע. טוב... היה טוב וטוב שהיה?:-\

theEscapist

New member
כן, תהיתי מתי זה יקרה...

לא נורא. היה כיף, היה תענוג להכיר, ואולי בפסח אני אפרסם איזה הודעת מפגש פורום בקומונה (המתה לחלוטין) של הלנה? יש מצב?
(או שאני אעביר SMSים. בא לי עוד מפגש, ממש נהנתי בקודם...) היה כיף להכיר אתכם, היה כיף לדבר והכל, ואולי יום יבוא ויהיה פורום שוב או משהו בסגנון. או שלא. לא נורא. נאחל לכולנו צפייה נעימה באליס!

y a m i girl

New member
אז בואו|מדוזה|../images/Emo82.gif

ונחייה את הקומונה, אני לגמרי בעד... גם ככה זה פחות או יותר אותם אנשים

adi dion

New member
אוי ../images/Emo10.gif

באמת חבל, היה לי ממש כיף בימים שהפורום תסס, וחבל שזה כבר לא ככה בזמן האחרון
בכל מקרה, לי אין שום בעיה אתם מוזמנים בכיף לעבור להתנחל בקומונה.. זה גם רעיון טוב.. גם אני וגם ג'ואנה אחראיות על הניהול אז זה לא נופל על בן אדם אחד.. אז ג'ואנה, אם יש לך זמן את יכולה לקפוץ לנהל שם

S H I F T Y

New member
אוף, מבאס ../images/Emo10.gif

היה לי ממש כיף במפגש הקודם, חבל שלא הספקנו לעשות עוד אחד לפחות לפני הסגירה. טוב, עכשיו כולם יעברו לקומונת הלנה וידברו שם על טים ברטון

giladwin

New member
:((((((((((

חבל, בדיוק כשבאתי לכתוב הודעה שיש כתוביות באתר של SRATIM.CO.IL של הסרט הקצר של טים ברטון "וינסנט" ושאני ממליץ למי שלא ראה שיראה. בכל מקרה, יהיה לי עצוב כי תמיד תהיה לי פינה קטנה בלב לפורום הזה. בתור הבן היחיד פה, אני מקווה שנהנה באליס ושאולי הפורום עוד יתקמבק לו....

למעלה