סגירת הפורום

סגירת הפורום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בקרוב זאת ההודעה שתעלה כאן! אמרתם שיבש..שאין חידושים כאן ואין כלום. ועובדה שיש. דבר שנורא הפריע לי הוא שכשאלינה (לדוגמא) העלתה עדכונים אף אחד לא הגיב כמעט. אותו הדבר לגבי כל חבר פורום כאן שהעלה דברים. עולים משחקים וגם..בקושי תגובות.. ואחר כך טוענים שהפורום יבש. אנחנו לא רחוקים מסגירה תאמינו לי..אם אתם חושבים שיש מספיק פעילות כאן אתם טועים! אני משקיעה את נשמתי לחשוב מה לעשות כאן.. הלכתי חזרתי הלכתי חזרתי השגתי סינגלים. אני מנסה להשיג עוד ועוד ועוד דברים. אני רק דואגת לכם כמו לכל פורום אחר שלי. ובקושי פעילות יש כאן...אתם לא רוצים לכתוב??פשוט תגידו לי :"שחר..הפורום כבר נמאס עלי,לא בא לי להיות כאן" תאמינו לי שאני לא אעלב. חשוב לי לשמור על הפורום במצב של פעיל. תגידו לי לפחות איפה אנחנו עומדים...מי מעוניין בכלל להשאר כאן ומי לא? אנחנו אוהבים את ג'סטין וחשוב לשמור על הפורום הזה קיים. הפורום קיים מלא זמן ואני נורא מעוניינת שהוא ישאר ככה. לא אתן לפורום הזה להסגר בעד שום דבר.. אחר כך אבל,כשזה כבר לא יהיה בשליטתי כל העניין,אל תתלוננו שהפורום נסגר..תאשימו אך ורק את עצמכם.

אני רוצה להשאר פה הפורום פעם היה כיף

עכשיו הוא התייבש לגמרה ואת צודקת כול פעם שאני מעלה שרשור אף אחד לא מגיב זה הוריד לי תחשק לכתוב שרשור אבל עכשיו אני ינסה לעשות משהו רק כדי שהודעה הנוראית הזאת לא תופיע!

למעלה