זה אכן רעיון נחמד
אבל הזאת לא הכוונה של הפורום. אני לא יודעת עם את יודעת אבל לפני כחמש שנים היה מפגש גדול ברמב"ם וראינו כולנו שיש הרבה על מה לדבר ואז הרופאה שלי ד"ר צוקרמן ביחד עם רות שטיינגרט ז"ל ניסו להקים עמותה. הרופאה שלי קראה לכמה מטופלות רציניות ביחד ניסינו להקים משהו אחרי שהניסיון לא צלח כי לא הכרנו מספיק בנות אני דרומית וברבושי הקמנו את הפורום הזה בשיתוף עם אנגל היחידה. אני לפחות חשבתי שדרך הפורום נגייס בנות, נעשה כמה מפגשי פורום שבהם נוכל להכיר ואחרי זמן נגיס כספים כדיי לקדם עמותה. חשבתי דרך שהעמותה וכספיה נקים אתר אינטרנט להורים שצמאים למידע. ולעוד בנות שהנושא חדש להן. חשבתי שדרך העמותה נוכל מלבד אתר האינטרנט לקיים פעם בכמה חודשים קבוצות תמיכה- להורים, לנערות ולנשים שמתמודות עם איך לספר לחבר או לבעל ואם טיפולי פוריות. לצערי הועלו במשך שלושת שנות הפורום 4 הצעות למפגשים ונערכו רק שניים. וגם בהפרש של שנה וחודש אחד מהשני. ולמפגש השני באו אנוכי ברבושי דרומית, אנגל, נורית אורית ורוני וההורים של מתוקה. זה היה קצת ביזיון כי חמישה בנות מהרשימה שציינתי כבר מכירות טוב מאוד ואנחנו לא צריכות מפגשי פורום כדיי להיפגש. חשבנו ששירלי תבוא, שיעל, שאורית השניה, שאת.בנות שאנחנו לא כל ךכ מכירות אלא רק על דפי הפורום, אבל אף אחת לא טרחה להגיע. לכולן היו עיסוקים. למרות שקבענו לשש וחצי בערב. ודנו במפגש שעות כדיי שלכל אחת יהיה איכשהו נוח. עוד דבר, האימהות הבאמת יקרות ענבל ובתיהף שהיו במפגש של פסח 2006, לפני שנה וחצי, אינן כותבות כאן יותר. כך גם זהבית ושירלי נעלמה לה כבר חודש או משהו כזה שכתבו פה בעבר ועוד אימהות כמו הורים של מתוקה שמאז המפגש במאי לא כתבו ותותי. ישנן עוד חברות שלנו שאנחנו אמרנו להם לא פעם שיכתבו והן לא כותבות. ואם את שואלת את עצמך למה כתבתי את כל הדברים האלה. אני מוכנה לענות. אין היענות לפורום, אין היענות למפגשים. ואם כך כנראה שאין באמת על מה לדבר בקשר לתסמונת הזאת. חבל לי, ממש ממש חבל לי.. אבל אני יודעת שאת קבוצת התמיכה שלי אני מצאתי. אני לא נתתי לפורום החשוב הזה לדעוך. כנראה שאנשים לא צריכים את בתמיכה והעזרה כמו שאני חשבתי שצריכים אותה זהו דליית