חבל...
אני גם הייתי נכנס לראות אם יש עידכונים מעולם הג'אגלינג , לדוגמא סרטון ש"קשה יש רק בלחם" העלה לפני זמן מה של בחור שעושה 7 כדורים , שלא הייתי נתקל בו ללא הפורום . גם השתמשתי בפורום לפירסום סירטונים שלי , ולצפות בסרטונים של אחרים , קצת תיהיה חסרה הבמה הזאת.. בכל מקרה 2 הערות לאוהד, 1.הקישור שנתת הוא לא לווידאו אלא למעודפים שלך , עכשיו לך תחפש בתוך הכמה מאות מעודפים שלך את הסרטון הנ"ל. 2.דבר שני הביטוי "שנון במחלוקת" ככל הידוע לי הומצא על ידי , לפני בערך 4 שנים , כששינתי את הצירוף "שנוי במחלוקות " -קיימת סברה כי הביטוי הומצא כבר לפני 10 שנים , במופע של ילדים סורגים או משהו כזה , אני כמובן מכחיש. ולסיכום , לדעתי אפשר לפתוח פורום חלופי (צריך רק למצוא שרת חינמי שתומך בphp\ mysql, או כל שפה אחרת , ולמצוא מערכת פורמים חינמית שתומכת בשפה ולהתקין אותה , ..), צריך שמישהו יקח יוזמה זה לא הרבה השקעה, אם היה לי זמן הייתי לקוח את זה על עצמי , אבל כנראה שלא אוכל לעשות זאת בזמן הקרוב ... בכל מקרה קיימות עוד 3 אופציות שאני לפחות רואה, 1.לעבור לפורום מקביל , באתר של תם אילון. 2.לפתוח קומונה, עם כל הייתרונות והחסרונות הכרוכים בזה. 3.להעביר את עיקרי התוכן לקבוצה שנפתחה בפייסבוק לפרום ג'אגלינג 440.שזה גם בעייתי מבחינת נגישות שדורשת הרשמה לפייסבוק. אולי יש עוד אופציות יותר טובות , אתם מוזמנים לשתף רעיונות נוספים. היה כבוד גדול להשתתף בפורום זה , גל