סגירת הפורום

סגירת הפורום

עקב מיעוט פעילות אנו נאלצים להודיע על סגירת הפורום. אנו מודים לגולשים ומזמינים אותם לקחת חלק פעיל בשאר הפורומים שבמערכת.

metl

New member
אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סוגרים לנו את הפורום?!?!?!?!?!?!

לוּבּה

New member
מההה לא אבל אבל

עוד מעט מתחילים הצילומים וכן יהיו פה הודעות:[[ אנחנו חייבים מקום שירכז אותנו נו:[

greeneye

New member
לאלאלאלאלאלאלאלא!!!

ווקשה!!!!!!! בבקשה בבקשה לא!! אנחנו כאלה אנשים מיוחדים, קהילה קטנה וסגורה...אל תסגרו לנו.. שלא נתפזר!!
איל וטל קוראים לנו "פורום"... עכשיו..מה יאגד אותנו?! לא נו, עוד מעט...ממש עוד מעט ארץ נהדרת חוזרת בעונה חדשה, ויהיו פה שיחות על התוכנית, איל וטל [שבטח יככבו יותר בעיתונים והכל] והצילומים. אל תעשו לנו את זה. בבקשה.

Yuvalenko

New member
זו בושה וחרפה לתפוז, תסלחו לי מאוד

בתור "גולש" ותיק בתפוז, אני מרשה לעצמי להתבטא בחריפות ובכעס כנגד הנהלת הפורומים על הצעד הזה. לא די בכך שכל יום מפרסמים לנו רשימה ענקית של פורומים חדשים שנפתחו, לעיתים פורומים על נושאים נידחים, שכוחי אל ולא הגיוניים, לא די בכך שנכנסים אליהם מספר מינימלי של משתתפים ואין לי מושג מדוע הקימו פורום שכזה, כשלפעמים זה נראה שפשוט מנסים להרחיב את תפוז ולפוצץ אותנו בפורומים במטרה לא מובנת של השתלטות רבתי, אחרי כל זה באים ואומרים לנו שהפורום שלנו מועט בפעילות והוא ייסגר??? הרי מהות הפורום היא בפעילות של איל קיציס וטל פרידמן, וכאשר אלה "נחים" גם הפורום באיזו מידה "נח". עכשיו, רגע לפני פתיחת העונה השלישית של ארץ נהדרת, אתם לא יכולים לבוא ולומר לנו שאין פעילות! חכו לפחות כמה תוכניות של ארץ נהדרת כדי לראות אם טענתי נכונה! זה פורום מיוחד, עם אנשים מיוחדים מאוד, אפילו טל פרידמן אמר זאת לא מעט פעמים, ולסגור ת'פורום יהיה טעות חמורה. ולא חסר מי שינהל אותו, אגב. לא חסרים פה אנשים מספיק נלהבים ואמינים חדורי מוטיבציה לנהל את הפורום הזה שישמחו להיות מנהלים אפילו זמניים.

kfm

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד יובל! מסכימה עם כל מילה! אסור לשתוק..

Yuvalenko

New member
את מזכירה לי קטע מהחמישייה הקאמרית

שכאילו דן מרגלית מארח או משו כזה והוא פונה לאחד האנשים במעגל ושואל "יוסי, אתה אילם מלידה... למה שתקת כל השנים? ".... וכמובן שהוא לא אומר כלום, ואחרי כמה שניות מוחאים לו כפיים.
טוב צריך לראות את זה!

kfm

New member
../images/Emo6.gif

עכשי והבנתי!!מקודם לא פשוט..אבל זה מצחיק!

kfm

New member
מה?!?!?!??!?!!??!!?!?!

איך אתם מעיזים?? כמעט שנתיים אנחנו כותבים פה, כבר היו זמנים הרבה יותר גרועים מבחינת כמות הכותבים ומעולם לא איימתם בסגירה! אין צילומים אז כותבים פחות, עוד מעט יתחילו והפורום יתמלא! ויש פה קבוצה מתמידה שלא עזבה את הפורום אף פעם ותמיד השאירה אותו חי! פורום- אני חושבת שצריך לנסח איזה מכתב להנהלה..מה אתם אומרים?

Kido2222

New member
מה מה מה?!?!

עכשיו מתחיל ארץ נהדרת! אני לא קולט את הקטע... למה כי אנחנו לא כותבים הרבה?! וואלה... אולי כי קשה למצוא חדשות עליהם ולרשום אותם בפורום... אולי עדיף שתחכו עד סיום העונה של ארץ נהדרת... ואז תחליטו... לא מבין את זה... זה הפורום הראשון שנכנסתי אליו... ואני לא מצטער לרגע... אני לא מבין מאיפה הגיע הרעיון הזה... לאן שאני חותר... אי אפשר לסגור את הפורום הזה! במיוחד לא כשמתחילה העונה של ארץ נהדרת... ואז באמת יהיה לנו על מה לדבר... בקיצור... אי אפשר לסגור את הפורום הזה! יש פה אנשים מיוחדים... מגובשים... כן, אולי אתם רואים את זה פחות... אבל אתם כנראה לא יודעים שפעם היינו עומדים בגשם ומחכים להיכנס לתוכנית... ומה לעשות... אלו המפגשי פורום שלנו... ועל זה אנחנו כותבים... אז נכון... עכשיו הייתה תקופה ייבשה בשביל הפורום... אבל מה לעשות... ככה זה שאין הרבה על מה לכתוב... אז תחכו... תנו צ'אנס...!

lishhhh

New member
מה?!

רק נסעתי ל3 ימים לצפון... לא הגזמתם קצת? סתםסתם מצטרפת לכל מה שאמרו מעליי פה!!! וראיתם את זהההה!?

Kido2222

New member
נצל"ש... תודה ליש!

שאמרת בהודעה שלך שהם הגיבו... אני חושב שכל הפורום צריך להגיב עכשיו! קדימה! בכל אופן, אני יוצא היום לצבא... אתם חייבים להמשיך את זה... ולהגיב להם... לא לוותר!!! אני חוזר מחר... (כן כן... אני הולך לצבא ליום....) אז מחר או אפילו היום בערב אני אבדוק מה המצב עם הפורום... בקיצור... אני מצפה לחדשות טובות... להת'! :)

למעלה