סגירת הרשמה!!!

סגירת הרשמה!!!

מתי הסגירת הרשמה אצלכם??? אצלנו באופן רישמי - זה היה אתמול - ביגלל שבשבת הבאה יש לנו לונה פארק, אז צריכים לשלם עכשיו... אמרו לנו שאצלנו המחיר הוא בין הנמוכים בתנועה. חניך 450, 2 אחים 800, שלושה אחים 1050, ושכב"ג 220. כמה זה אצלכם? כי זה לא ניראה לי כ"כ קצת... אז בקיצור אתמול הייתה הסגירת הרשמה, מה שאומר שצריך לעבור בין בתים של חניניכם ולקחת מהם כסף, והכל מהר מהר מהר, כי בשש וחצי צריך להיכנס למישרד ולהביא למרכז את הכסף... השבט ניראה אתמול לא כמו שבט צופים, אלא כמו איזה מישרד ענק של מנהלי חשבונות... את הסנדות והחבלים החליפו הדפים והניירות... אין, אם לא הייתם בכזה יום, אתם לא יכולים לדמיין מה הולך שם... כולם יושבים לחוצים כמו אני-לא-יודעת-מה עושים סבבי טלפונים, ובחוץ כולם צועקים אז הם צועקים עליהם בחזרה שיהיו בשקט, במישרד יושב המרכז עם אחד הראשג"דים וסופר כסף, וצועק עלינו שנהיה בשקט כי אנחנו מפריעים לו ליספור... כול הראשג"דים הפכו להיות מזכירות, מעתיקים לדפים ארוכים מיספרי צ´קים ומספרי חשבונות... ואיזה מעצבן זה, יש את כל ההורים המיתחכמים. שכותבים בתאריך של הצ´ק 10.10.08, אז צריכים ללכת אליהם הבייתה שישנו את זה... הורים של חניך שלי כתבו 10.10.2, בימקום 02, אז לא היה לנו כוח ללכת אליהם ואנחנו הוספנו לבד את ה 0, אני מקוום שזה יהיה בסדר...
והכי מתוחכם היה אבא אחד שבימקום 210 ש"ח עשה נקודה ליד ה2, וישצא 2.10 ש"ח...
ובתוך כל הבאלגן, עד שיגיע תורנו בטלפון, אנחנו מנסים לשחק כל מיני מישחקים כיפים "להפגת מתח..." ואז באים המרכזים הצעירים וצוחקים על כולנו...
בסוף בסביבות 10 הלכנו הבייתה... דחו את הסגירת הרשמה ליום שני אם אני לא טועה... ואמרנו שנמשיך היום עם כל הבאלגן... נועה.

yuyu yop

New member
חחח גם אני צריך 470... ו...

עוד מאה לטיולים ועוד 470 למחנ"ק סה"כ: 1040 ש"ח אהה ועוד עניבה 5 ש"ח 1045 ש"ח בלי כל הערבים הגדודיים והדברים למיניהם.

חחח לא בדיוק....

470 - הרשמה לצופים 500 - מחנ"ק טיול פסח (שלי זה טיול מיוחד.....אז בטח זה עולה מלא!) - בערך...נניח....400 100 - טיול פתיחה ועוד כסף לאוכל! לכל טיול חוץ מהמחנ"ק מממ זה ממש ממש ממש מלא כסף!!! ונכון, יש סמינרים, וחולצות, וכל אלה..... יש אנשים שצריכים לוותר על דברים אחרים כדי להיות בצופים! זב באמת יותר מידי לפי דעתי...

greeneye

New member
אין לי מושג בקשר למחנ"ק והטיולים

אבל הרשמה- 500 והשנה יום הצופה הוא בלונה פארק אז זה 60 ש"ח

BlackRose

New member
באמת?../images/Emo12.gif אצלינו הרבה יותר!../images/Emo141.gif

הרשמות-650. טיול סתיו-150 ואנחנו בסכ"ה ישנים על הריצפה, סוחבים שק"שים ומביאים לעצמינו אוכל אז למה לעזאזל 150 ש"ח?!?!?!
הם סוחטים כסף השנה, אף שנה זה לא היה ככה...

royi00

New member
בשבט שנהב זה

570...לחניכים-זה מה שאני יודע-לא יודע כמה לשכבג ואח שני...

חחח נחשו איזה שיר אני שומעת??

עודד אמר מה? מה? מה הוא אמר? עודד אמר להרים ידיים חחחח..... בכל מקרה אצלנו זה 470 אח שלי צריך לשלם 470 וגם אני 470 כי אני בשכב"ג ואי זה ממש מעיק... אבל הטיולים שלנו הם הרבה יותר זולים כי אני שכב"ג. ןזהו אני הולכת לאכול פיצההההההה!!!!

למעלה