סגירת השערי ההגירה לאוסטרליה

סגירת השערי ההגירה לאוסטרליה

שלום לכולם,
עברתי קצת על ההיסטוריה של הפורום הנפלא הזה, וחוזר המוטיב של סגירת השערים בקרוב לאוסטרליה.
אני עכשיו מתחילה תהליך של הגירה לאוסטרליה או קנדה (מנסה במקביל את שתי האפשריות) ומצאתי ביוטיוב את הסרטון הזה שמסביר שצריך עד שנת 2016-2015 כ-2.4 מליון
מהגרים מיומנים והמלחמה על כוח האדם גבוהה, הסרטון עלה לאוויר בשנת 2011 והוא של רשת אוסטרלית בשם SBS.

אשמח לשמוע את תגובתכם בעניין.
תודה מראש!
נוגה
https://www.youtube.com/watch?v=dhEwwpf_Qzw

ANZ1

New member
לא נכון

ב2014-2015 אוסטרליה מתכננת הגירה כוללת של עד 190 אלף איש, ורק שני שליש מהגרים מקצועיים
ובכלל, מה זה חשוב לך ?
את עושה עבודת מחקר אקדמית או רוצה להגר ?
ואוסטרליה כמו שאר המדינות לא סוגרת את השערים, אלא הפוך ,פותחת אותם, אבל אם רף יותר גבוה כל שנה
ככל שיותר אנשים רוצים להגר, כך אפשר לדרוש יותר השכלה, יותר ניסיון, יותר ידע באנגלית ויותר כסף
ולא לאוסטרליה לא חשוב, בניגוד אליך, אם המהגר הוא לבן, שחור או צהוב

guyguy2003

New member
ANZ לאוסטרליה חשוב דווקא מאוד..

אולי לא המראה הכללי או מוצא אתני.. אבל בזה שהם העלו את דרישות הIELTS לרמות דיי מטורפות (מאוד קשה לקבל 7 בכל החלקים גם אם אתה שולט באנגלית, שלא לדבר על 8) הם בעקיפין מסננים אנשים ממדינות שאינן דוברות אנגלית. כי בתכלס אפשר להסתדר יפה מאוד באוסטרליה גם עם IELTS 6, ובמילא כשאתה פה אתה לומד את השפה הרבה יותר מבכל בית ספר.
ואין שום בעיה עם זה שהבחורה רוצה בן זוג עם מראה מסויים. אבל נוגה, קחי בחשבון שהאוסטרלים האנגלוסקסים מאוד שונים מנטלית מישראלים.
&nbsp

ANZ1

New member
לבנים וצהובים

דווקא העלאת דרישות האנגלית מעלה את אחוז הלא לבנים בהגירה
גם ככה רוב המהגרים הם אסייתים ממדינות כמו סינגפור והודו דוברות האנגלית
ומורידה את אפשרויות ההגירה של האירופאים הלבנים כמו מגרמניה, צרפת ,שוודיה או ישראל הלא דוברות אנגלית.

ובקשר לבני זוג, אחוז הלבנים באוכלוסיה המקומית לא ממש רלוונטי לגביה.
גם ככה רוב המקומים לא יסתכלו עליה, לא בתור ידידה ולא בתור בת זוג, היא מהגרת.
ורוב הסיכוי שלה לחבור לאנשים יהיה דווקא למהגרים, שהם ברובם לא לבנים.

באמת, הם לא יוצאים עם מהגרים? :(

אני נולדתי בישראל אבל אמא שלי ואבא שלי תימנים, כך שאני ממש כהה חשבתי שאני אהיה אקזוטית באוסטרליה ואמצא בעל.
אין לי בעיה להתחתן עם גויים היות ואני אתאיסטית שלא מוצאת את עצמי בישראל הלא ליברלית...
יש לי המון ניסיון מקצועי ואקדמאי מתאים לפי הסוכנת הגירה, אז אולי בכל זאת עדיף קנדה :)

בכל אופן תודה רבה ANZ1!
המשך שבוע נעים ונפלא.
נוגה.

ANZ1

New member
אקזוטית

את תהיי אקזוטית כמו הודית ממוצעת
בשום מקום מקומים לא מתים על מהגרים
כמה חברים אתיופים יש לך ?
וזה נכון בכל מקום
לא לדבר שאת מוזמנת לנסוע לקנדה, תגיעי לוונקובר, רק אל תשאלי כמה לבנים יש, אלא אם יש לבנים
כי רוב וונקובר נראה כמו הונגקונג

arieltr

New member
השאלה המעניינת היא

האם התימנים נמשכים להולנדיות ממוצא ישראלי.
או האם הישראליות נמשכות לתימנים ממוצא הולנדי.
או האם סעודים ממוצע סורי תימני נמשכים לאמריקאיות ממוצע טראש, כי לוחמי יחידת אריות הים שפשטו על המבצר של בין לאדן סיפרו שמצאו סטיף מכובד ביותר של פורנו.
אגב, אם גברים אלימים מכל מוצא אפשרי נמשכים לרקטות, אז אפשר ליצר מערכת יירוט שתיירט במלחמה הבאה אפילו יותר טוב מכיפת ברזל.

למעלה