סגירת חברה בע"מ באופן הזול ביותר

סגירת חברה בע"מ באופן הזול ביותר

היי חברים.
עקב חוסר פעילות של חברה בע"מ שעושה לי רק הוצאות אני מעוניין לסגור אותה.

1. עו"ד מעוניין ב 5000-6000 ש"ח לערך לעניין הזה. האם זה משהו שאני יכול לעשות בעצמי? האם מדובר פשוט במילוי כמה טפסים או שאדם מן השורה ללא ידע בנושא לא יוכל לעשות זאת?
2. בנוסף, זרקו לי הצעה להצהיר שהחברה פושטת רגל. אין לי מושג מה בעצם זה באמת אומר והייתי מעוניין להבין מה הכוונה בתהליך של פשיטת רגל? האם זה משהו "כדאי" במידה ויש חובות של החברה לכמה ספקים ואין כסף כדי לשלם להם? מה ההשלכות וכו'?

תודה

ofer309

New member
הנחיות לפירוק חברה מרצון שלב ראשון

היא פעולה שאתה יכול לעשות בעצמך אם מדובר בחברת יחיד
היא עורכת בין 4-6 חודשים
שאלה נוספת שתקל עליך האם החברה היתה פעילה והיא רשומה כפעילה במרשמי מס הכנסה /רשות המיסים
ככל שתשיב על השאלות שלי אוכל להנחות אותך טוב יותר לקצר זמנים

לחברה לא נפתחו עדיין (למזלי) תיקים ברשויות המס

ביצעתי באמצעות עו"ד רישום ברשם החברות. זה בעצם הדבר היחיד שכרגע עומד על הפרק. זה, וחובות של כמה אלפי שקלים שיש לחברה מול העו"ד שאין לי איך לשלם. מהן ההשלכות של תהליך הפירוק שציינת? האם בדרך זו עדיין אצטרך לשלם את החוב לעו"ד?

תודה.

ofer309

New member
גבי החוב לעו"ד אינני יודע

אבל שכ"ט של פתיחת חברה אינו גבוה במיוחד
השאלה מהם דרישותיו של עורך הדין
אם הוא טרח והקים עבורך את החברה הערכתי שתצטרך לשלם לו

לא מדובר על חוב כזה

כמובן. על פתיחת החברה שילנו (בתחילה היינו שניים בבעלות על החברה). לא מזמן נפרדו דרכנו ובמקום לסגור החלטנו להוציא את השותף שלי מהחברה ולהשאיר את החברה בבעלותי לשימוש לענייני.
משרד העו"ד שביצע את פעולת ההוצאה של השותף מהחברה הפתיע אותנו עם תשלום של כ-6,000 ש"ח על הפעולה הזו. החלטנו שיקר לנו לעבוד עם חברה בע"מ שכל פעולה עולה כל כך הרבה כסף בלי שיש הכנסות אז מחליטים לסגור. והשאלה איך עושים את זה מבלי שנצטרך לשלם את הסכום המטורף הזה רק בעבור הוצאת שותף?
בנוסף לסכום הנ"ל משרד העו"ד אמרו שיעלה לנו כ-5,000-6,000 ש"ח לסגירת החברה. לא יודעים איך נעמוד בזה.

מחפשים פתרון.

ofer309

New member
התגובה שלך מחייבת שאלה אישית לכן

שלחתי לך מסר פרטי

למעלה