סגירת טבעת

ורד12051

New member
סגירת טבעת

נותחתי לפני 5 שנים ויותר, הייתי שוקלת 126 וכיום אני שוקלת 105 ההישג שלי היה ששקלתי 85 ופתחתי את הטבעת בגלל שלא הצלחתי לשתות , הגעתי למצב שכל פעם אחרי סגירה אני לא מצליחה לשתות ולא לאכל ולכן שיחררתי אותה ואמרתי אני אסגור אותה בהדרגה רבע כל פעם אינני יודעת כמה אני סגורה וגם הרופא לא רוצה לשחרר לי הכל ולהחזיר לי נוזל בטענתה שזה מהווה סכנה . אני אתמול סגרתי את הטבעת בשעה 9:00 בבוקר ועד עכשיו שהשעה 17:00 לא הצלחתי לשתות , לא רוצה שוב לרוץ לבית חולים או לרופא שיפתח אולי זה תופעה שקוראת ב48 השעות אחרי הסגירה?? קרה את זה למישהו פה? אני מרגישה לא נוח , ולא טוב שהמצב הוא כזה שכל פעם בסגירה אני סובלת אבל מצד שני אני רוצה תוצאה ולהיות רזה כבר אשמח לתשובות מה לעשות האם כן לשחרר או שזו תופעה שתעלם בימים הקרובים :)

קוביd1

New member
שלום ורד

סגרת אתמול ועד היום לא שתית כלום המצב הזה ממש ממש לא תקין ,בטח בא לך להתייבש ולקבל אינפוזיה בחדר מיון
האם שתית 3 כוסות מים אחרי הסגירה או שסגרת והלכת לדרכך ?
את רוצה להיות רזה ורוצה לראות תוצאות זה נכון ,אבל לא על חשבון הבריאות שלך ,ואני מדבר על אוכל לא רק שתייה לא צריך לסבול בשביל להיות רזה ,צריך גם איכות חיים ,צריך לאכול הכל בכמויות קטנות ,יכול להיות שהטבעת שלך סגורה ואת אוכלת מאכלים עתירי קלוריות ואולי את מנשנשת ,גם עם טבעת צריך לאכול מאכלים שלא משמינים
איך זה שאת לא יודעת כמה את סגורה ,אין שום מעקב אצל הרופא או הרנטולוג
הבעיה בחדרי המיון שלרוב הם פותחים את כל הטבעת \מה שאני מציע ללכת לרופא שלך ולפתוח ב1/8 אולי זה יהיה ההבדל בן התייבשות לבן יכולת לאכול כמו בן אדם
אשמח לשמוע מה קורה איתך

קובי

ורד12051

New member
טבעת בקיבה

לא הצלחתי אחרי הסגירה בכלל לשתות הרופא אמר לי שאחרי סגירה 48 שעות יש לחץ על הטבעת ואז זה משתחרר לפני שאני עושה צעד עוד פעם פזיז אולי אני ייתן לגוף שלי עוד יום בלי אוכל ושתייה ואז הטבעת תשתחרר? או שאני אפתח אותה ? הוא טוען הרופא שאחרי 5 שנים הטבעת מאבדת את האלסטיות שלה

קוביd1

New member
ורד

אני יודע שאחרי ניפוח הרופא מבקש לשתות לפחות 2 כוסות מים ,ואם זה לא עובר אז פותחים טיפה
פעם ראשונה אני שומע שצריך לחכות 48 שעות כדי לשתות בגלל לחץ על הטבעת
היום כבר לא תעשי כלום מחר בבוקר זה 48 שעות ,ונראה מה יקרה עד מחר ,אני הייתי מעדיף לא לפתוח בחדר מיון כי ברוב המקומות פותחים עד הסוף
רק תשמרי על עצמך לא להתייבש ,באם המצב נשאר כמו היום ללכת לפתוח ב1/8 לשתות 3 כוסות מים ,ורק אז ללכת לדרכך
תעדכני בבקשה
חברים מי שקרה לו מקרה כזה מבקש להביע את דעתו

קובי

אופירA

New member
מנהל
ורד, אני מכירה את המקרה שלך היטב

אינני יכולה להציע לך הצעות מן השרוול, כמה לפתוח ומתי או כמה לחכות.
ברור שלא מחכים בלי שתייה 48 שעות. שהרופא שאמר לך יחכה בלי שתייה 48 שעות. אצלינו בפורום ההדרכה היא אחראית ובריאה, ולא הדרכה מהסוג שהרופא הציע לך.

אצלינו בפורום יש ניסיון של 12 שנה, ואנו יודעים שאחרי 5 שנים לא סוגרים את הטבעת כמו שסגרת כך, ואם אחרי הסגירה לא הצלחת לשתות, אז לא עוזבים את מרפאת הרופא בלי לפתוח כמה שצריך. לא עוזבים את המרפאה בלי להצליח לשתות בנחת 4 כוסות חד פעמיות של מים, ולוודא שהן עוברות טוב טוב, חלק ולא בטפטופים ועצירות.
אני יודעת שהרופאים אומרים לשתות 2 כוסות מים - מניסיוני הרב אני ממליצה לכולם, לשתות 4 כוסות מים, לא 2 ולא 3. זה הביטחון הטוב ביותר למנוע את המצבים שהמון אנשים נתקלו בהם, כמו במקרה שלך. אם בן אדם לא בטוח אחרי 4 כוסות, שימתין 2 דקות וישתה גם כוס חמישית. אין לעזוב את המרפאה בלי שהשתייה תהיה חלקה לגמרי.

את צריכה פיתרון לבעיה של איך להגיע לסגירה נכונה, שתהיה טובה עבורך ועבור הטבעת, ואיך למנוע עלייה במשקל כמו שעלית מ-85 ל-105, ואיך לרדת במשקל עכשיו.
את צריכה להבין איך להתנהל מכאן והלאה, כי הרעיון שהעלית - לפתוח הכל ולסגור ברבעים אינו רעיון טוב. (מה זה "שיחררתי אותה"? פתחת הכל?)

חבל שאינך יודעת כמה את בערך סגורה, אבל גם לא נורא. אין שום סיבה שהרופא יוציא הכל ויחזיר רק כדי לדעת כמה את סגורה. זה מסוכן, הוא צודק.
לא מעניין אותנו כל כך כמה את סגורה, כי מה שמעניין כרגע זה כמה לסגור וכמה לפתוח כדי שתהיי במצב תקין שעוזר לבריאות שלך מצד אחד ומצד שני שומר על תקינות הטבעת.

הרזיה מושגת ע"י עזרה מהטבעת ועזרה מצידך. אין קסמים ואין דרכים קלות. רק שילוב של כלים משיג הרזיה ושמירה על המשקל לכל החיים.
כל פעם שאת משמינה ויורדת, שיהיה לך ברור שההרזיה הבאה תהיה יותר קשה מאשר קודם. ככה זה. לכן האינטרס הוא למנוע את ההשמנה הבאה, ע"י הדרכה נכונה איך להיעזר נכון בטבעת.
הדרכה כזו מקבלים אצלי בטלפון, הייעוץ בחינם, ואת מקבלת הכוונה רחבה בכל העניינים - גם טבעת וגם תזונה - בהתייחס להרגלים ולאישיות ולנתונים שלך. הייעוץ מניסיון רב, ועזר למאות אנשים. הוא אינו יכול להזיק, כי מדובר בכללי המידע הידועים לרפואה, למומחי התזונה, ובכללי הזהירות המכסימליים בהתנהלות עם הטבעת. כמובן שאינך חייבת לקבל את דעתי, אבל חובתי לומר לך אותה, כי יש לי הרבה ידע וניסיון שאין לך, ובלעדיו את עלולה להזיק לבריאותך מאוד, וגם לאבד את הטבעת והעזרה שהיא מביאה לך.

תתקשרי, נלמד כל מה שקרה לך, למה עלית, מה היתה רמת ההגבלה שלך בכל אחד מהשלבים שתיארת בהודעה זו, ואיזו רמת הגבלה טובה עבורך היום, ואיך תוכלי לעזור לעצמך עם היכולות שלך במקביל לטבעת - ע"י תזונה נכונה והרגלים נכונים.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי אם אין מענה. אני חוזרת ומתאמת איתך זמן שנוח לשתינו לדבר.

למעלה