סגירת ישומים אנדרואיד

נעם15

New member
סגירת ישומים אנדרואיד

שלום
יש לי מכשיר GEOTEL NOTE אנדרואיד 6
יש לי אפליקציה חיצונית שסוגרת ישומים,היא סוגרת 23 ישומים לאחר 10 דקות כל הישומים נפתחים שוב בלי שפתחתי ידנית, וכמובן זה אוכל את הסוללה ,למישהו יש רעיון לסגור ישומים ולפתוח אותם רק ידנית
חלק מהישומים שנפתחים פלאפון,אתר הכנסת,מובייט ועוד
תודה מראש

T o m c o

Member
מנהל
מה שאוכל יותר סוללה זה סגירת הישומים, אנדרואיד מנהלת בעצמה
את הזכרון, היא סוגרת ומעבירה לרקע אפליקציות שאינן בשימוש, ומעלה כאלה שחוזרות לשימוש במידת הצורך. אפליקציות שסוגרות באופן יזום את ריצת האפליקציות האחרות, עושות נזק ולמעשה עוצרות תהליך באמצע שלו, ללא תנאים מקדימים, גם אם מבוצע תהליך לקראת עצירה, ולמעשה גורמות לתהליך לחזור על עצמו שוב ושוב עד השלמה שלו.
מומלץ מאוד, להפסיק שימוש באפליקציות שכאלה.

נעם15

New member
תודה ושאלה

איך פתאום אנדרואיד פותחת ישומים שאני לא משתמש הרבה ,כמו הכנסת, פלאפון,קופת חולים
האם כל אפלקציה שנפתחת לא זוללת יותר סוללה?
תודה

T o m c o

Member
מנהל
לא בהכרח זוללת סוללה.
באפליקציות שמקבלות נוטיפיקציות מהגופים אליהן הן שייכות (נגיד פלאפון, קופת חולים), מפעילות Service שאחראי על התקשורת בין האפליקציה לשרת כדי לקבל את הנוטיפיקציות.
סגירה של הservice הזה למעשה גורמת לכיבוי שלו, והדלקה שלו שוב ושוב מחדש, זה צורך יותר סוללה ופוגע ביכולת המכשיר לנהל את הזכרון, הרבה יותר מלהשאיר את הservice דלוק ולתת לו לעשות את העבודה שלו כשהוא צריך לעשות אותה.
&nbsp

נעם15

New member
תודה ,עזרת לי להבין

מיצו

New member
צריך לדעת

שחלק נכבד, אם לא כל התוכנות שמתיימרות לנקות את הזיכרון, לזרז את פעילות המכשיר, להאריך חיי סוללה ולעשות ניקוי בית למכשיר - עשויות לא רק להיות פייק, אלא לעיתים באופן אקטיבי משתמשים בהן כדי לשתול נוזקות במכשירים ואז כבדרך פלא למצוא אותן, ולהציע לך לנקות אותן כמובן תמורת תשלום (או רכישת תוכנה אחרת שהיא ורק היא תצליח במשימה). התוכנות האלה מפריעות ברובן לתהליך ניקוי הזיכרון המובנה באנדרואיד, וכמובן אם הן לא יצרחו כל דקה שהמכשיר שלך בסכנת נפשות, מן הסתם אתה תפטר מהן במהירות כי לכאורה הן לא נחוצות. אז הן צועקות גוועלד ושאבעס כל דקה וחצי, ואתה, בעל המכשיר שלא מבין, חושב שהן מצילות אותך.

1Shir

New member
היי
בנוגע למה שכתבת

יש בסמסונג את תחזוקת המכשיר שמציעה למטב את פעולת המכשיר...
זה גם עושה נזק כזה?

T o m c o

Member
מנהל
כן, מערכת ההפעלה אמורה לדאוג לזה בעצמך, לא אמורים לכפות עליה
לסגור דברים שאולי היא צריכה.

למעלה