סגירת מעגלים

קוקי500

New member
סגירת מעגלים

אני ואתה נפגשים כל כמה שנים סוחבים על כתפינו ימים סוגרים כל הזמן מעגלים באים עם פנים ושמות שהותרנו באים ובורחים בלי סוף לכל מקום פרט לאמת אתה הגבר היחידי שאהבתי באמת אתה נכנס לחיי תמיד מתי שצפוף מביט לתוכי וסוקר שוב את הגוף אני ואתה זה מילים ולחן הוספת גם קצת עיבוד אני ואתה זה משהו שאף פעם לא הולך לאיבוד יודעת יודע גם אתה עוד נסגור מעגל תמיד זה עניין של זמן כזה מוגבל בריחה אל הסוף אחרי החיפושים ויש לנו להשלים הרבה פערים כל כמה זמן אני באה אני נעלמת כניראה מפחדת כניראה מתגוננת הרמתי ידיים בוא נשק אותי שוב בוא נמשיך מכאן תציל אותי אני טובעת אהוב אותי אני כבר נכנעת אתה כבר לא כל כך מאיים לא מפחדת לאבד שליטה אתה מנצל את זה רק לטובה איתך לא ממש מסתכנת .. וגם אם כן אז לא מפחיד אותי שם בוא נסגור את המעגל הזה אני כבר שלמה אין יותר מזה כבר לא בורחת יותר כל בריחה כזאת לקחה אותי לתהום בבקשה אל תלך .. תגרום לי שוב ושוב לחלום תיגע בי שוב נשק אותי ותגרו לי לעוף כבר לא ארצה כל כך למות או .. שכן אבל רק בזרועותיך כשפניך מביטות בי בהערצה כל כך הרבה כל כך הרבה שנים .. בוא ונסגור את כל המעגלים אני שלך רק שלך זורקת את כל הכתרים מפלסטיק רוצה כתר אמיתי ואתה זה השיר השיר שלי תאהב אותי רק אתה יודע איך ידעתי תחליפים ידעתי זיופים ידעתי כאב תהרוג לי את התמימות הזאת האחרונה שנותרה כמו כתם כמו פגם שבסך הכל רציתי לאהוב כמו כל בן אדם

מה שהכי אהבתי

זה את המשפט "אתה נכנס לחיי תמיד מתי שצפוף" צר לי אבל השאר קצת לא בשל לטעמי. החריזה מאד מיותרת כי היא גורמת לך לא לכתוב את מה שבאמת את רוצה. הבית הראשון די נחמד והשאר משתפך בלי סדר. תנסי שוב.

קוקי500

New member
לכל אחד..

יש דרך לומר את מה שהוא רוצה.. יש הרגילים לכתוב בחריזה ויש שלא בהחלט לדעתי אמרתי את מה שהתכוונתי לומר את זה אני בהחלט יודעת אבל על טעם וריח אין.. מה להתווכח אופס יצא עוד חרוז

למעלה