סגירת מעגל,,,

סגירת מעגל,,,../images/Emo39.gif

בוקר טוב לכולם אני מקווה שעדיין זוכרים אותי כאן הייתי פה עימכם במשך מספר חודשים מצומצמים אך בתקופה האחרונה נעלמתי,,,, היום אזרתי את מעט הכוחות שנותרו בי על מנת להגיע לכאן ולסגור מעגל מביאה תזכורת...מ-2/7/03 אימי חולה בסרטן הלימפומה נאן הודג'קין עם מעורבות מח עצם אימי אישה בת 69 מחלתה מהסוג האגרסיבי אני חייבת לציין שהיא חלתה במחלה זו לפני 4 חודשים ואחוזי ההצלחה שנתנו לנו ע"י הצוות הרפואי היו כ-15% <במיוחד בגלל גילה> אך למרות מה שנאמר לנו ע"י הצוות הרפואי האמנו וקיווינו לא הרפנו לרגע. אומנם הטיפולים מאוד קשים ואגרסיביים השיער נשר והיו עוד כמה תופעות לוואי מאוד קשות אך................ היום אימי בשלבי סיום הטיפולים הכימוטרפיים הקשים ולפני כחודש וחצי אימי עברה מיפוי PET <סריקה ממוחשבת חדישה יחסית> ונאמר לנו שהמחלה נעלמה פשוט אין זכר למחלה. אומנם בכל זאת היו חייבים להמשיך בטיפולים כטיפול מונע אך המצב כיום ברוך השם טוב המסקנה: שלמרות הסיכויים הקלושים שנתנו לנו הצוות הרפואי יש המון תקווה בל נאמר נואש היום הטיפולים מתקדמים יש אחוזי הצלחה גבוהים לסל הבריאות הצטרפו עוד טיפולים חדשניים שעוזרים להצלחה רק שצריך המון כח, סבלנות,, המון תקווה ולהאמין בהצלחה לתת כמה שיותר תמיכה לחולה ולקוות שיהיה טוב בע"ה. מאחלת המון בריאות לכולם. הנ"ל נכתב בתקופה שהכל היה נראה אופטימי איפפ קשה לכתוב פתאום לא מוצאים את המילים הכל מתבלבל,,, אז ככה,,, ראשית כל אני רוצה להודות לכולם על התמיכה ועל העידוד על החיבוק ועל ההקשבה שנתתם לי בתקופה ההיא רוצה להודות לכל אלה ששלחו לי מסרים ומתנצלת על כך שבתקופה האחרונה קצת היה קשה לי להגיב להם חזרה טוב ,,, רציתי רק לומר שב-2/9/03 ה' באלול אמא שלי נפטרה והכאב גדול מנשוא אבל למרות הצער היגון והכאב רוצה לומר שיש תקווה לאחרים אומנם במקרה של אימי לא כל כך עזר אבל יודעת לומר שראיתי המון אנשים שיצאו מהמחלה והיום הם חיים באושר מחזקת פה את ידכם מאחלת לכולם רק בריאות ואושר ואריכות ימים. חייבת לציין : אמא שלי נפטרה בעקיפין מהמחלה כן,,,,היא "ניצחה את המחלה" כשהיא נפטרה לא היו בגופה שרידים של המחלה. ועל כן עומדת על דעתי ואומרת: כן עדיין אל ייאוש חברים/ות יש תקווה,,,תיהיו חזקים תיהיו אופטימיים הרפואה בארץ מתקדמת בתחום מחלת הסרטן וכל יום אנו עדים לעוד ועוד ניסים <למרות המעגל שנסגר מבחינתי אמשיך לבוא ולהציץ כאן ולקרוא אתכם ואף להגיב כשארגיש שזה ביכולתי> מאחלת לכולם שתיהיה לכם שנה טובה ומתוקה שתהא השנה טובה מקודמתה המון בריאות המון אושר,,שמחת חיים ושלווה. גמר חתימה טובה לכולם רונית

../images/Emo142.gifרונית יקרה לי

רונית התעצבתי לקרוא את הודעתך. יהי זכרה של אימך ברוך. יחד עם זה אני חייבת לומר לך שאת מדהימה ביכולת שלך לראות את הדברים כמו שאת רואה, שאת חזקה, בדיוק כמו שהכרתי אותך! בטח שנשמח לראותך בפורום הזה, מאחלת לך ולבני ביתך את כל הטוב שאתם מאחלים לעצמכם, חיבוקים חמים, אילת.

אילת חן,,../images/Emo24.gif

תודה. מאחלת לך המון בריאות ואושר מכאן שולחת אלייך חיבוק חם ומעודד הכוחות שיש בי הועברו אליי מאימי ז"ל היא תמיד לימדה אותנו להסתכל קדימה לא להתייאש לא להרכין ראש ותמיד לקוות לטוב זוהי צוואתה ואני משתדלת לקיים אותה שתהא השנה טובה מקודמתה

כואב ובכל זאת...

את מצליחה לשתף אותנו בסיפור ובסופו להביא לנו תקווה ואופטימיות. אין ספק שההתמודדות של אמך עם המחלה והטיפולים היתה קשה, אך ניתן לראות מי היה לה למקור של כוח (ואולי גם להיפך). זו סגירת מעגל מאד לא קלה, ואני מאחלת לך להמשיך ולמצוא את נקודות האור בכל מקום בו את נוגעת. שנה טובה ובריאה לכולנו גלי

גלי,,,../images/Emo51.gif

אומרים שעוד יבואו ימים טובים מאלה אם רק נאמין זה יקרה
שנה טובה ומתוקה כ-

אביתר27

New member
מצער לשמוע

זוכר כי באותה תקופה שכתבת איבחנו אצל אמא של חבר לימפומה נון הודג'קינס והמצב לא היה נראה אז משהו, ואמרתי לו שאולי יש תקווה על סמך מה שסיפרת. תודה על התקווה והלוואי שיהיו לך הכוחות לראות מעבר לצער וליגון שלא תדעי עוד צער

אביתר,,,

הייתי חייבת להגיב לך,, אז ככה לגביי אמא של חבר שלך הם חייבים להיות חזקים וכן,,,יש המון תקווה ולמרות מה שקרה עם אימי היום יש המון הצלחה במחלה הזאת אצל אימי היה משהו שהסתבך אימי חלתה לפני 9 שנים במחלת האפיטיטיס B לאחר 3 שנים נעלמה לה המחלה <אפיטיטיס B זוהי מחלת צהבת הכבד> אמרו שהיה לה רק וירוס של האפיטיטיס כשאימי חלתה בסרטן,, עשו לה בדיקות של הפיטיטיס B והבדיקות הראו שאין שום ממצא פתולוגי אך מההתחלה אמרו לנו שבגלל שהיא הייתה נשאית של המחלה יש סיכוי שבעקבות הכימוטרפיה האפיטיטיס יחזור שוב ואם הוא יחזור ,,,,אז זה יהיה בצורה קטלנית אגרסיבית ומהירה לא הייתה לנו ברירה היינו חייבים להסכים לטיפולים הכימוטרפיים ללא הכימוטרפיה היא תמות מהסרטן ועם הכימוטרפיה...יש סיכוי להצליח ועם קצת מזל האפיטיטיס לא יחזור אז כפי שהבנת היה פה הרבה חוסר מזל האפיטיטיס חזר בצורה אגרסיבית קטלנית ומהירה תוך שלושה ימים אימי נפטרה. סה"כ המחלה עצמה אימי "ניצחה אותה" כן הצליחו לטפל באפריל,,,בבדיקת PET לא היה זכר למחלה בסוף יולי שוב בדיקת PET ללא ממצא פתולוגי אז ככה שלולא מחלת האפיטיטיס הצליחו לרפא אותה ממחלת הסרטן. לכן אני פה אומרת כן,,,יש סיכוי רק תיהיו חזקים אל נא תאמרו נואש אל תוותרו יש המון תקווה מאחלת לכולם רק בריאות ואושר יבואו ימים טובים יותר מאמצת אותכם אל ליבי אנשים יקרים.

למעלה