סגירת מרפסת גן- המלצות

סגירת מרפסת גן- המלצות

יש לנו מרפסת יפה מהסלון, כ- 22 מ"ר שפונה לנוף ים. יש כמה בעיות- כרגע היא בשימוש מינימלי שכן נתונה לרוחות חזקות, גשם בחורף ושמש חזקה בקיץ, לחות ומליחות... אנחנו רוצים לסגור אותה על מנת שנוכל להנות ממנה הרבה יותר ולתת לילדים לשחק שם (במקום בסלון) אבל נשאלת השאלה- איך כדאי לסגור. אפשר סגירה מאלומיניום וזכוכית, עץ וזכוכית, שילוב בינהם...איזה גג כדאי? מה יקר יותר ומה פחות? מה עמיד בתנאי האקלים ומזג האויר הקשים? איך לבנות את זה כך שיגן מפני אור השמש, אך בו זמנית גם לא יחסוך את הנוף היפה וכן יאפשר גם לראות קצת שמים בישיבה מהסלון... הרבה שאלות- מה אתם ממליצים (או מי?....אנחנו מאיזור הצפון- חיפה)

תשמעו- אני חייבת איזה מורה נבוכים

אני נהיית רק יותר ויותר מבולבלת ולא יודעת מה לעשות ועם מי להתייעץ! חייבת רעיונות!

מרפסת../images/Emo166.gif

מאחר ואתם מתגוררים בסביבת ים שהיא עתירת לחות מליחות שמש ורוחות המלצתי היחידה היא להשתמש בחומרי אלומניום . כל היתר יתבלו ויתקלקלו במהרה וחבל. מה גם שמוצרי האלומיניום כיום יפים ומעוצבים. הייתי ממליצה על פרופיל אלומניום בלגי הנקרא פרופיל 4300 של קליל שהוא מחקה פרופיל בלגי באופן מדהים ומופיע בקשת צבעים רחבה בהצלחה

את מתכוונת גם כתקרה?

ואם לא- איך לקרות? אם כן- לא יווצר כאן אפקט חממה נוראי מהשמש? ואיך מנקים את הזכוכיות בתקרה?- אני באמת מודאגת מזה כי קיבלתי כמה חוות דעל של אנשי מקצוע (שאמנם עוסקים בעץ ואולי בעלי אינטרס...) שמבנה אלומיניום וזכוכית יסבול מחום וקור וזה לא מבודד מספיק- מה שלא יעשו.

למעלה