סגירת מש"ק לפיד

סגירת מש"ק לפיד

לתושבי לפיד שלום: כחלק מהחלטה ארגונית במשטרה הוחלט לסגור את בסיס השיטור הקהילתי בלפיד, ולכן השבוע הנני מסיים תקופה של תשע שנים בהם הייתי שוטר קהילתי,זה לא סוד כי השיטור הקהילתי נהפך במשך השנים לחלק מהקהילה ביישוב לכול דבר ועניין. ברצוני להודות לכול האנשים אשר עזרו תרמו והובילו את נושא השיטור הקהילתי בשנים האלה,בראש ובראשונה ליו"ר הועד טימי ברנרד אשר הוביל את שיתוף הפעולה בין הועד לשיטור הקהילתי, לחברי הועד משה דוד,קובי משה ואחרים אשר תמכו ועזרו תמיד,למזכירות הועד לדורותיהם ולנורית אחראית תרבות,תודה מיוחדת לגדול מכולם מפקד בסיס המתמידים ביישוב ליאור נח,לצוות הסגל בבסיס אייל בצלאל,גרשון הר טוב,ושלומי יונה, וכמובן תודה לכול המתמידים אשר סיירו ופעלו איתי בימים ובלילות בשמירה על היישוב. אני עובר אך לא עוזב,תפקידי החדש הינו שוטר קהילתי באזור מרכז מודיעין,מס' הפלאפון שלי נשאר כשהיה: 050-6273498 ,מי שיזדקק לבירור או שאלה בנושאי משטרה מוזמן לפנות ואשתדל לעזור כתמיד. שיהיה לכולכם חג שמח ושנה טובה. איתן ג'מיל מש"ק לפיד?

תודה לך

מי שלא מכיר אותך לא יודע מי אתה ומה תרמת לישוב המון המון תודה על העשיה ועל מישאתה המון הצלחה בהמשך הדרך.

תודה אבל חייבת לשאול

אם נפנה לגורמים , אין אפשרות לבטל את רוע הגזרה? הרי הית חלק נפרד מהישוב , אפילו כשאבדו כלבים עזרת בחיפושים , כשהיו בעיות באיכות הסביבה גם עזרת עם הרבה רצון טוב , אז קודם כל תודה ותענה לי אם לחץ מאיתנו יכול לשנות בהצלחה

איתן תודה

תודה על השנים אשר היית פה למעננו. היווית שוטר קהילתי במלוא מובן המילה. יובל.

kiyossi

New member
../images/Emo24.gifאיתן היקר

איתן היקר, רוצה להודות לך על שנים של תרומה גדולה לקהילתינו, של טיפול שוטף בפניות התושבים, של עשיה גדולה למרות הפרופיל הנמוך שדאגת לשמור. את החלל שיווצר קשה יהיה למלא בניידת או שוטר שיזדמן ללפיד פעם ב.... מאחל לך ולמשפחתך שנה טובה, שנה של אושר, בריאות והמשך עשייה, הישוב לפיד ואנחנו נמשיך להיות ביתך השני, ומי יתן ותהפוך במהרה לתושב המקום. בברכת חג שמח יוסי

אירילה

New member
../images/Emo196.gif אין כמו איתן ../images/Emo45.gif ../images/Emo50.gif

השבוע נפרדנו ממש"ק לפיד איתן ג'מיל ,היתה לי הזכות לעבוד עם איתן עוד בהיותי מפקד בסיס ההפעלה הראשון בלפיד ,עד במהרה מצאתי את איתן מסור + לתפקידו כמש"ק לפיד , דאגתו לשלום התושבים ולבטחונם וטיפולו בעניינים אישיים של תושבי הישוב רק המחישו עד כמה איתן היה מסור לתפקידו. אני נפרד אמנם מאיתן "רק" מכאן ,אבל איתן ימשיך להיות איתנו גם ממודיעין ,בסה"כ איתן שרת אותנו קצת למעלה מ8 שנים ולווה אותנו כמעט מהתחלת איכלוס לפיד. העברתו של איתן מלפיד למודיעין באה מתוך ראו-אירגון בתוך המשטרה ולנו כישוב בהחלט זו החלטה קשה ונקווה רק שהמשטרה תחזיר לנו אותו בחזרה ,למרות שהנושא ההעברה כבר סגור. אני רוצה להודות לאיתן אישית ,איתן ,כפי שאמר יוסי ,לפיד הוא ביתך השני ,רק בית חסר לך כאן ,תחסר לנו כאן וכמובן שנמשיך לשמור על קשר עימך. בהצלחה בתפקידך החדש כמש"ק מודיעין מרכז. אורית וגרשון

למעלה