סגירת נישה במקלחת (מחוץ לחלון)

hagi165

Member
החלפנו 2 חלונות קיפ במקלחת, והמתקין לא שם לי רשת כדי שתמנע מכניסת יונים להתיישב לי בכוך.

גודל החלון מחוץ לדירה הוא בסביבות 55*55.
ישנם חורים מהפירוק הישן.

כמה אמור לעלות 2 רשתות + עם אלומיניום?

איך אני מפרק את החלון/רשת כדי להתקין את הרשת מחוץ למקלחת?

רשר

Well-known member
מנהל
החלפנו 2 חלונות קיפ במקלחת, והמתקין לא שם לי רשת כדי שתמנע מכניסת יונים להתיישב לי בכוך.

ישנם חורים מהפירוק הישן.

כל זרוע קיפ מאפשרת פרוק לצורך פתיחה מלאה,
רשת אפשר לקנות עם מסגרת אלומיניום לפי מידה ולחבר לקיר עם ברגים,
עבודה עצמית - 8 מוטות עץ 20X20 באורך 55 יהוו מסגרת עליה תוכל להדק עם אקדח סיכות רשת,
אין צורך בברגים למסגרת אלא לחתוך קצת (כ 4 ס"מ) 2 מוטות בכל חלון כך שיכנסו בכוח למרווח ש 2 המוטות האחרים ניצבים,

קבצים מצורפים

• 20230410_121610.jpg
    20230410_121610.jpg
    KB 222.1 · צפיות: 5

hagi165

Member
כל זרוע קיפ מאפשרת פרוק לצורך פתיחה מלאה,
רשת אפשר לקנות עם מסגרת אלומיניום לפי מידה ולחבר לקיר עם ברגים,
עבודה עצמית - 8 מוטות עץ 20X20 באורך 55 יהוו מסגרת עליה תוכל להדק עם אקדח סיכות רשת,
אין צורך בברגים למסגרת אלא לחתוך קצת (כ 4 ס"מ) 2 מוטות בכל חלון כך שיכנסו בכוח למרווח ש 2 המוטות האחרים ניצבים,
מעץ לא יעלה לי עובש וירקב עם השנים? רוח, גשם, וכו'.
הדירה בקומה 5.
ביקשו ממני לאלומיניום 300-400 ליחידה (לא כולל התקנה). נראה לי מחיר מופרז

רשר

Well-known member
מנהל
מעץ לא יעלה לי עובש וירקב עם השנים? רוח, גשם, וכו'.
הדירה בקומה 5.
ביקשו ממני לאלומיניום 300-400 ליחידה (לא כולל התקנה). נראה לי מחיר מופרז
בצילום עץ בחלון בן 25 שנים ללא כל טיפול (הסורג הורכב אחרי שחתול קרע את הרשת)

רוני1955

Active member

ישנם חורים מהפירוק הישן.

אני לא רואה איך אתה מחבר רשת במסגרת אלומיניום במקום הזה. אתה צריך להכניס אותה דרך פתח קטן, ואז גם להחזיק וגם לקדוח ולחבר. אני הייתי מאמץ את מה שרשר הציע. בכל מקרה, כשאתה עושה מה שתחליט לעשות, קשור עם חוטים למניעת נפילה למישהו שעלול להיות למטה. אם תיקח עץ מחוטא, ותצבע אותו, אתה יכול להיות שקט לכמה שנים קדימה.
אני הייתי שם רשת בכל מקרה, ולא מנסה לשים קוצים למניעת נחיתת ציפורים. אם החלון יהיה פתוח לאוורור, ציפור עלולה להיכנס פנימה, ואז תהיה לך בעיה להוציא אותה.

hagi165

Member
אני לא רואה איך אתה מחבר רשת במסגרת אלומיניום במקום הזה. אתה צריך להכניס אותה דרך פתח קטן, ואז גם להחזיק וגם לקדוח ולחבר. אני הייתי מאמץ את מה שרשר הציע. בכל מקרה, כשאתה עושה מה שתחליט לעשות, קשור עם חוטים למניעת נפילה למישהו שעלול להיות למטה. אם תיקח עץ מחוטא, ותצבע אותו, אתה יכול להיות שקט לכמה שנים קדימה.
אני הייתי שם רשת בכל מקרה, ולא מנסה לשים קוצים למניעת נחיתת ציפורים. אם החלון יהיה פתוח לאוורור, ציפור עלולה להיכנס פנימה, ואז תהיה לך בעיה להוציא אותה.
לפני שהחלון הוחלף, היה שם אלומיניום. יש עדיין חורים בבטון שאליהם חובר מעין זווית שנקדחה לשם.

למעלה