סגירת תיק בהוצל"פ

• פותח הנושא AIDA1
  • פורסם בתאריך

AIDA1

New member
סגירת תיק בהוצל"פ../images/Emo53.gif

שאלה כללית : האם אפשר לסגור תיק בטרם העברת החוב לזוכה ? (השיק נשלח לכתובת הישנה שלי וכמאת חודשיים ולא קבלתי אותו וגם בקשותי לפתיחת תיק ושינוי כתובת לא נענו עד היום ) שאלה לענין: (מהגזברות קבלתי שתי תשובות 1.השיק עוד לא חזר ,2.לחזור חודשיים לאחר שליחת השיק כדי לבטלו)מה עלי לעשות כדי לקבל את כספי ומי אחרי על תשלום הריבית בגין העכוב ? מודה מראש

יא

New member
הבהרה

אינני מבין לצערי את השאלה. מי החייב, מדוע השיק צריך לחזור אליך? אשמח להתייחס לשאלה מפורטת יותר. תודה יהודה

AIDA1

New member
תודה , הנה השאלה המפורטת :../images/Emo52.gif

אני הזוכה. החייב שילם את חובו בקופה בהוצל"פ. הוצל"פ שלח לי את השיק עם החוב , לכתובת הישנה שלי והתיק נסגר. כבר חודשיים , והכסף לא הגיע לידי. 1. איך אפשר לסגור תיק בטרם העברת החוב לידי הזוכה ? 2. איך אקבל את החוב , אם הבקשות שלי לפתיחת התיק ולשינוי כתובת , לא נענו עד היום (יותר מחודש לאחר הגשתן ) ? בגזברות טוענים שהשיק עוד לא חזר אליהם (כלומר להוצל"פ )מהכתובת (הישנה שלי ) אליו נשלח ושאחרי חודשיים מתאריך שליחת השיק ( עם החוב ) לכתובת הישנה , אפשר יהיה לבטלו ואז מה הם ההליכים הבאים עד לקבלת השיק לידי? מודה מקרב לב על התייסות להודעתי.

יא

New member
שיק מההוצל"פ

שלום רב, בשיקים הנשלחים על ידי לשכת ההוצאה לפועל נקבע המועד האחרון בו ניתן להגישם לפרעון לבנק. לפיכך, אתה יכול לפנות ללשכת ההוצאה לפועל ולבדוק מהו המועד האחרון בו אתה יכול להגיש לפרעון את השיקים שנשלחו אליך. במקביל, פנה אל לשכת ההוצאה לפועל ועדכן אותם על כתובת מגוריך המדוייקת. החלוף המועד להפקדת השיק פנה אל לשכת ההוצאה לפועל ובדוק את האפשרות לבוא ןלקחת פיסית את השיק. מכל מקום, מקום בו כל החוב שהיה בתיק ההןצל"פ יפרע, אין מקום להשאיר את התיק פתוח. בברכה, יהודה

AIDA1

New member
תודה , אבל כבר לא אקטואלי../images/Emo141.gif

בכל מקרה היאנפורמציה היא חשובה מאוד לי ולכל החברים בפורום.

למעלה