סגל זוטר חוזר ללמד!

tutiris

New member
סגל זוטר חוזר ללמד!

האגודה מפסיקה את ההשבתה הכללית ומאפשרת שוב לימודי סגל זוטר. עדכון בקרוב.

joy ke

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

גם אני קיבלתי עכשיו SMS על זה, אבל באתר האגודה כתוב שנכון להיום השביתה ממשיכה כרגיל. מישהו יודע משהו רשמי?

flutter girl

New member
הסגל הזוטר מעולם לא שבת

האגודה השביתה את הלימודים ולכן הסגל הזוטר נאלץ לשבות.

milaP

New member
אין סוף לזה!!!

דיי כבר! חוזרים! לא חוזרים! שובתים! לא שובתים! מספיק! תנו לנו ללמוד וזהו!!!

milaP

New member
ואם האגודה החליטה

להשבית את הלימודים עד שהשביתה של הסגל הבכיר תסתיים... אז למה לחזור עכשיו ללימודים??? למה היתה השביתה הזאת של כמה ימים???? אם מחליטים משהו - אז עד הסוף!!! אחרת אנו לא נצא מזה לעולם!!!

flutter girl

New member
../images/Emo45.gifלומדים.

קיבלתי עכשיו מייל מהאגודה. יופי. לפחות חזרנו לרוטינת הבערך-לומדים... עדיף מכלום.

flutter girl

New member
אני לא עמית!!!

רבאקערס

flutter girl

New member
אז אל תשרשרי אליי

לעיונך, תמונה. (ולא, אין לי שום בעיה אישית איתך, זה פשוט מציק לראות הודעה לעמית משורשרת אליי, הסיקי מסקנותייך).

amitk80

New member
האמת שגם אני הופתעתי

בשעה 8:30 בערב ישבתי עם חבר לאכול בורקס ופתאום קיבלתי את ההודעה המעצבנת הזאת. בתור מי שתמך בשביתה על מנת שתביא לסיום שביתת המרצים אני מאוכזב והאמת שאני מבין פה את כל התסכולים. ברור לי שאני מייצג פה בעיני רבים את האגודה כיוון שרבים רואים בי חלק ממנה אבל לאחר שקראתי את מסמך ההבנות לא נותר לי אלא להביע כעס ותרעומת על החלטות של בכירים ממני (מנהלת האגודה) כי ככה לא מנהלים את השביתה. המחיר ששולם לא הצדיק כזה הסכם ובפרט לא לשרוף שבוע מהלימודים כאשר חזרנו למצב הרגיל. אין לי מילים ומה להגיד פה מול גל הביקורת שצפוי להגיע. אני מוכן להקשיב לכעס של סטודנטים אבל מי שהחליט על כך היה יו"ר האגודה ואליו צריך להיות מופנה הכעס (חשוב לי שתבינו את זה). לא נותר לי אלא להתבייש במה שהוחלט. אם הייתי יו"ר האגודה הייתי מנהל את זה אחרת, אבל כיוון שאני לא יו"ר אגודה אני לא יכול להזיז דברים לבד. ואיריס תודה על העדכון

בתור מקושר לאגודה

תוכל להציג להם את הבעיה (שכתבתי אליה כמה הודעות מתחת) עם תשלום שכ"ד במעונות ?

amitk80

New member
אני מוכן בכיף אבל יהיה יותר יעיל

שאתה תפנה אל מי שמטפל בזה כי אתה תדע יותר להסביר לו מה הבעיה. הוא יכול לשאול אותי שאלות שלא יהיו לי תשובות ואז אני אצטרך לחזור אליך לקבל תשובות וככה הטיפול בנושא יהיה מסורבל. מי שאחראי על ענייני מעונות זה יריב רז חבר ועד פנים. הטלפון שלו הוא 0542425239. אתה יכול להגיד לו שאני הפניתי אותך. אם יש בעיות תעדכן אותי ואני אנסה לעזור, אבל תדבר איתו ותראה מה הוא יגיד לך. סבבה?

למעלה