סגן התובע המחוזי דיוויד וולגרין יענה לשאלות

abigaillovesmj

New member
סגן התובע המחוזי דיוויד וולגרין יענה לשאלות

מעריצים. MJJC יקיימו ראיון עם התובע המחוזי במשפט של מוריי והם אוספים שאלות ממעריצים. אם יש משהו שהייתם רוצים לשאול אותו תכתבו פה ואני אעביר. כשהראיון יועלה לאתר שלהם אביא אותו לפה ואתרגם

Bosmat9

New member
איזה יופי!!!

עדיין לא עלתה לי לראש שאלה....אני אחשוב על אחת..

spirit0805

New member
יש לי אחת...

למה כל כך מעט שנים לבן אדם שהורשע בהריגה, הורשע, בעוד שעו שמי שמוריד שירים באופן לא חוקי מקבל יותר שנים...זה נראה לי מגוכח ועוד שכנראה ינקו לו מהשנים, הוא ממש לא קיבל את העונש הראוי,אם אני לא טועה, בישראל מקבלים איזה 20 שנים על הריגה

abigaillovesmj

New member
על זה אני יכולה לענות חחח

זה לא תלוי בוולגרין ולצערו של השופט גם לא בו. השופט נתן למוריי את המקסימום שניתן היה לתת לו לפי הסעיף שבו הוא הואשם. מוריי הואשם בהריגה שלא בזדון - זה הסעיף הכי "פעוט" מבין סעיפי ההריגה - המקסימום שניתן לקבל הוא 4 שנים בכלא.

למה הוא לא הואשם בסעיף אחר? פה אני מנחשת וזה משהו שהבנתי רק בסוף המשפט. ניתן היה להאשים אותו אבל אין סיכוי שהיו מרשיעים אותו בסעיף של רצח מדרגה שנייה. בשביל זה צריך להוכיח שהוא זה שנתן למייקל את המנה שהרגה אותו - את זה אי אפשר להוכיח בוודאות כי מוריי משקר ומוסר גרסאות שלא מסתדרות אחת עם השנייה ומייקל לא יכול לספר מה קרה.

בגלל זה לדעתי טוב שהאשימו אותו במשהו שבטוח שהוא יורשע בו. היה נורא יותר אם הוא היה יוצא לחופשי.

m195809ppb19

New member
כן! שאלה שהציקה לי הרבה מאוד זמן...

האם יש חשד שקונורד מורי רצח את מייקל בהוראה של מישהו?

למעלה